View Full Version : .... is locked
maniek26
24-06-2009, 19:00
Witam mam taki problem, na moim koncie znajduja sie postacie i z 8.42 i z rox. Jednak na jedna z postaci z rox-a nie da sie zalogowac. Pojawia sie komunikat "your charakter us locked" o co chodzi?? Wnioskuje ze nie jest to jakis przypadkowy ban poniewaz bana dostaje sie na cale konto a nie na postac... prosze o odp i pozdrawiam
Pewnie wbiłe¶ za dużo fragów. ;)
Peace \/,,
Jest to ban :) też wyskakuje mi takie co¶ :)
maniek26
24-06-2009, 19:11
no ale za co ban!! za zabijanie, nie jestem w gildii nie pkuje bo nie umiem ;p a bot - jedno pytanie PO CO ?? da sie sprawdzic gdzies za co ten ban ??
Dylus Knight
24-06-2009, 19:19
Mam dokładnie to samo!!!
Na ROX mam bana ... nie pisze daty - a żaden GM nie umie nic odpisać.
Wystarczy czekać? Żal !!!
maniek26
24-06-2009, 19:27
no wlasnie nie wiem, jest taka stronka na apo i sprawdzalem za co ban -> nie ma bana....
Zrob_cos_z_APO_ROX
25-06-2009, 03:55
Wiec.....Jest to ban za fragi poniewaz mam tez cos takiego tylko nie wiem na jak dlugo dostaje sie go.Poniewaz jest to ban automatyczny nie ma zadnych taryf ulgowych itp :D wystarczy czekac :) Pozdrawiam
Na ROXIE ban za fragi jest na 10 dni wiec sobie odpoczniecie XD
Ja dostałem bana za bota tylko dziwne bo powinno pisać do kiedy np. ten ban
Ale kit z tym ban to ban :) trzeba czekać
maniek26
25-06-2009, 14:24
tylko ze ja moja postacia zabilem na rox dotychczas tylko jedna osobe i to zupelnie przypadkowo ze 200 leveli temu. . . admini moze jakis komentarz ?? hmm w konca kase za pacca przyjmujecie
Na tych servach raczej wszystko jeszcze nie jest dopracowane nie wiem czemu porownujecie do to 7.6 ze tam pisze to i na 8.4 i Roxie musi pisac do kiedy macie bana
Omg! na serwerze 8.42 i ROX zawsze jak dostaniesz bana, obojętnie za co jest napisane "Your character is locked" pewnie dostałe¶ za bota =)) czyli 7-10 dni.
Neverous
07-07-2009, 17:16
Wypowiedz tak jak up i jeszcze jedno... Bana dostajesz na postac nie na konto : p
"Powinno pisać do kiedy...", "powinno pisać za co...". Większej polewki nie miałem.
"Jest na stronie APO zakładka zbanowani, ale bana nie ma..." FAIL !! EPIC F AIL, omg, rotfl, lmao.
Czyli bana za bota dostałe¶ i nie mów, że nie miałe¶ bo nie chce się się ¶miać. >;
vBulletin v4.2.5, Copyright ©2000-2026, Jelsoft Enterprises Ltd.