View Full Version : Debug w domku. Do GM!!
Devil Polin
24-06-2009, 23:41
Czy szanowni gm'owie mogli by coś zrobi co wszystkie itemy z domku przepadły po resie. Nie wiem kiedy to sie stalo. Nikt nie ma inva wiec kradziesz odpada. Prosze o zrobienie cos z tym.:mad:
http://i40.tinypic.com/ostz5s.png
Szpaczek
25-06-2009, 05:24
jezeli liczysz na oddanie, to już o Tym nie myśl.
3 - GM/Tutor nie ponosi odpowiedzialności za straty graczy spowodowane ewentualnymi błędami serwera.
o jakim serverze mówisz? v7.6 czy ~8.2? na roxie, ostatnio znikły wszystkie rzeczy z domków.
Dokladnie na jakim serverze Ci znikly te itemki ?
`FilipeK <3
25-06-2009, 06:57
***** macie przy temacie [ROX] @_@
#topic
jezu kolejny temat :\
domki sie mieszaja i sie czyszcza ...
bylo juz miliony wypowiedzi na ten temat , opcja SZUKAJ.
Pampalini
25-06-2009, 09:57
Omg to jest apo rox ! co płaczesz ? itemy na tym o to servie można odzyskać w 1 dzień ;| więc po co ten temat ? ..
Ogarnij Sie
25-06-2009, 10:20
Wszystkie itemki z domku powinieneś mieć w depozycie.
Matula ^^
25-06-2009, 13:29
LoL ?!
Ogarnij się zmień nick bo chyba nie rozumiesz znaczenia tego zwrotu :|
Powinien mieć wszystkie itemy w domku ? Od czego jest domek żeby sobie stał czy od tego żeby można było je pokazywać ?
@ Pampalini. Czy on płacze ? Widzisz żeby prosił o zwrot itemów ? Nie ! On prosi o to żeby w końcu ktoś się tym zajął. Czytanie ze zrozumieniem.
Jak było tyle tematów to dlaczego nikt nie robi z tym nikt co ? Mortiis ma to w nosie ?? Mega Bug ktory powinien zostac naprawiony odrazu po 1 temacie !
Po pierwsze,rozpisz swój 'niby' błąd.Po drugie, Daj screena. A pewnie i tak nie odzyskasz items.:D @Down. Za duży exp,możliwe że serwer tego nie wytrzymuje...
maniek26
25-06-2009, 18:48
na apo rox ostanio dzieja sie dziwne rzeczy, ja mam chyba bana za bog wie co, co ciekawe tylko na jedej postaci, a co jeszcze ciekawe dostalem go nie grajac i nie grajac rozniez wczesniej kilkanascie godzin ;p .hhmmmm a co do domku to wszystko mi zniknelo i pojawilo sie w dp razem z itemami ktore nie byly moje ... nie plakalem bo bylo tego z 1.5kcc co tylko zasililo moje konto, po ulozeniu itemkow w domku dalem loga i za jakies 24 w trakcie proby logowania pojawil sie komunikat "your charakter is locked" ale itemy w domku byly( sprawdzilem innym charem, niestety ostatnio itemy z domku przepadly jednak nie wszytie zostalo troche magma setow, wygladalo to na kradzierz ale do domku nie ma nikt inva a nie byl to hak poniewaz z kont na 8.42 nic nie zginelo a bylo wiele wiecej warte niz to z roxa, aktualnie nie moge sprawdzic czy itemy zostaly po raz drugi przeniesione do dp gdyz to wlasnie wlasciciela domku mam zablokowanego... Wiec jestem w czarnej dupie no ale troche mnie do tego apo ostatnio przyzwyczailo, jedyne co o tym serverze moge powiedziec dobrego to to ze pacc aktywowany jest naprawde szybko, zapomnialem wspomniec o opcji ctrl+r rownie dobrze mozna by sobie wsadzic klawiature w dupe i modlic sie w oczekiwaniu na nieunikniony brak odp...
Ogolnie nc, a pozytywnie mowiac to czekam na jakies info ;d
A i do dzieciakow ktore zbluzgaja moja wypowiedz pewno nawet nie dochodzac do tego miejsca gdyz czytanie zajmuje im duzo czasu, po wypowiedzieniu sie na dany temat szansa ze trafie do niego po raz drugi i przeczytam wasze bluzgi jest prawie zerowa.
Sir Tom'ek
04-07-2009, 13:36
APO 8,42 ROX to jeden wielki cały błąd... :D
vBulletin v4.2.5, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.