PDA

View Full Version : [7.6] Opowiesc O Malym Skociu i ih koleguw

Undead Kociolek
25-06-2009, 12:50
Kciałbym wam opowiedziec historie Małego Skocia który wkacu uzbieral żebżąc na trade i na prif o datki na hugokopter i paliwo. Wiec poszedl do obiego i zakupil uzywany piecdziesiecio letni hugokopter. skocio nie majac prawojazdy kcial poleciec na tiklande przed obawa gildii FOBIA. ktora ma fobie na hugokoptery. Maly Skocio bal sie ze mu go zabiora. wiedz postanowil znalesc tiklande. poszedl na Zachut lecz doszedl na EXPGARD wiedz postanowil isc na fzhut. Wkocu dotarl na tiklande. i zapalil nowy hogokopter. maly skocio latal dziellnie nat respami hydrów. podczas jazdy zobaczyl ze nie ma many wiedz musial wypic megamanasa z swojego nowego bp manas piecdziesiat. wyciagnal manasa i wypil go. pojawil sie nad nim niespodziewany napis YEAH BUNNY PKT PKT MUNNY. Maly skocio przerażony tym napisem wplatal sie smiglem w liany na ktorych siedzialy kongry. Skocio sie tak zaplatal ze wyrabal takiego krasza ze go mama SKOCIOWA nie poznala. Biedny maly skocio obdarty na swojej parszywej mordzie postanowil wybrac sie do najslynniejszych Thiefuf z Jedlicza. miecy innymi Em Ce Marii i Akuzino. Przy okazji zachaczyl o Findera ktory wlasnie taskerowal sie w siti. wstapili potem do em ce mariego ktory na przywitanie malego skocia pociagnal go z eksori ereksa i zabral mu piec hape i dwa many. Poszli potem w trojke po Akuzina. Szli bardzo dlugo bo skocio mial black hape i malo many. Em Ce mari jak zawsze lecial na bic trainerze. Gdy byli juz niedaleko Akozina. Wstapili po bernia zwanego Grzybem. ktory rusl pod swoja budą. Wkacu Doszli do akuzina ktory wlasnie owalal naba w tibi na tysiac kacece przes allegro. Skocio nie wiedzial co to ka ce ce wiedz musielismy mu to wytłumaczyc. okazalo sie ze skocio posiadal najwiecej 12cece. Skocio opowiedzial nam swoja wzruszajaca historie i powiedzial nam jeszcze o masterze shiwidishi ktory go katuje bambusem po glowie. Grzyb wzruszony ta historia postanowil obdarowac skocia 15 ce ce ktore ma przeznaczyc na naprawe swojego hogokoptera. Po dwuh restartah i tżeh sejwah serwera wrucilismy do city.Postanowiliśmy zapisac malego skocia na naóke latania na hugokopterze do samego Abu Hamzy al be budzira. Po dwuh sejvah serwera skocio postanowil poleciec na jazte prubnom na ewól. Gje Em sledzil skocia podczas jego lotó. Gdy maly skocio wlaczyl HASTE Gje Em zatrzymał go swoim medzik lonksłordem i dał mu bana.
Skocio banished because of Jazda po Pijanemu Hugokopterem.

KONIEC!
Production Findero
Wystapili > MALY SKOCIO ( SKOCIO) Em Ce Mari (Mc Mari) Thief (akuzino)Grzyb (bernio)Gje Em (GM'i) Abu hamza al be budzir (Abu Hamza al Muhadzir) Master sziwidiwidiszi ( Master Shidishi)
Gościnnie > Em Ce Mari
Pozdrafiam > Mc Mari ,Akuzino,Master Shidishi,Skocio,Abu,Grzyba,Budzoka i wszystkich Thiefów z Jedlicza ;* \o/

P.S SKOCIO ODDAWAJ SL!!

budzik
25-06-2009, 13:20
Nie no zajebiste :D:D Tylko czemu mnie tam nie ma ?:( No ale coz xd. Pozdro dla malego Skocia :D:D:D

Master Shidishi
25-06-2009, 13:20
Prooooooooooo <3333333 HAHAHAHAHAHAHAHAHHAHAHAAAAHAHHAHAHAHAHAHAHAH

~Mari
25-06-2009, 13:45
#up
smierdzisz.

#topic
Gratz Patryk pomysłu. nawet byłem u ciebie i razem mysmy to zrobili. Pan up jeszcze raz. smierdzisz.

Master Shidishi
25-06-2009, 14:02
hahehhaehahehahuehaue dalej spierd**** leszczyku na map cliku po calym city absuehwuaheuhweuh

Wnorass
25-06-2009, 14:35
Ha...ha....ha
Wyjebanie śmiesze....
/....../

Emo
25-06-2009, 15:45
Undead Kociolek, nie jesteś fajny. Żenada. Zastanawia mnie skąd tacy ludzie się biorą, a jeszcze bardziej zastanawiające jest to, skąd mają tak idiotycznie pomysły..

Pawel_W
25-06-2009, 16:24
eee, czy to przypadkiem nie jest błąd?

Skocio was basnished, a nie Skocio banished ;]

Undead Kociolek
25-06-2009, 16:45
@emo
Ja to zrobilem pod program IVONA z nudów : > i na prosbe skocia wzucilem na forum proste nie ? jak ci sie nie podoba to nie pluj sie tylko omin ten temat proste nie ? ;] pozdrafiam

*Razor*
25-06-2009, 17:08
głupie zdałnione i wogóle żal wjdz stad..................

Lucek
25-06-2009, 17:18
Bez sensowne to co napisałeś.... Ehh! Nie wiem to Was tak bawi?

Emo
25-06-2009, 17:56
@emo
Ja to zrobilem pod program IVONA z nudów : > i na prosbe skocia wzucilem na forum proste nie ?
Rozumiem. Tylko nigdzie nie wspomniałeś o tym, że jest to napisane pod Ivone i Skocio prosił Cię byś umieścił to na forum. "Proste nie?"

jak ci sie nie podoba to nie pluj sie tylko omin ten temat proste nie ? ;] pozdrafiam
To nie jest tak, że jeżeli coś mi się nie podoba to nie mogę się wypowiadać. Na forum panuje wolność słowa i mam pełne prawo do krytyki i wyrażania swojej opinii. Tak więc to ty się nie "pluj" i przyjmij krytykę z uszanowaniem. "Proste nie?"
Pozdrawiam. "Proste nie?"

Skryper.!
25-06-2009, 18:15
YYY i to ma byc smieszne? Skocio to rumun ktory 24/h siedzi przed kompem bo polskich kolegow nie ma. Jedlicze? Cóż to za wies?

-=Blacksmith=-
25-06-2009, 19:13
Szkoda ze to wcale smieszne nie jest.....
Undead masz jakis kompleks pewnie grales w kazda sobote w Hugokopter :) wstawales rano zeby zadzwonic do polsatu zeby pograc bo internetu nie bylo :(

Skocio to idiota ale ten kto to napisal jest jeszcze glupszy pewnie chcial byc smieszny piszac te bledy ortograficzne ale to jest zalosne trzeba bylo jeszcze falą pisac :)

Skocio
27-06-2009, 12:02
Skryper.!:
Nie siedzę 24/h - jak już to 25/8
-=Blacksmith=-
Sam jesteś idiota i allegro kid

Grulix!
27-06-2009, 12:25
YYY i to ma byc smieszne? Skocio to rumun ktory 24/h siedzi przed kompem bo polskich kolegow nie ma. Jedlicze? Cóż to za wies?

Dominik, że skocio to rumun, ale na kompie nie siedzi tyle :d. Widziałem jak pije żubry za 2 zł z kumplai.

@topic
Ch**nia te opowiadanie.