PDA

View Full Version : [7.6] Quory

Lucek
25-06-2009, 15:42
Witam! Kto to jest ten "Quory" ??. :confused::confused: :mad: @Down,zdaje mi się że Mortiis dał komuś hara,chciał sprawdzić czy się da przejść "Crused Cowl Quest",zrobił go dla któregoś z GM'ów,tutorów aby sprawdzić kto boci,itd. Albo go zrobił właśnie z tego powodu co napisałeś Ty.

Hrater
25-06-2009, 15:43
To jakaś postać testowa, stworzona na wzór Woder'a Bone'a.
Identyczne skille, mlvl, lvl. Pewnie chcą ulepszyć/osłabić pallka.

Techniks
25-06-2009, 16:25
Myśle ,że to jakiś bład z namelockiem ,ciul wi :X

ﻯWiceps
25-06-2009, 16:29
Witam! Kto to jest ten "Quory" ??. :confused::confused: :mad: @Down,zdaje mi się że Mortiis dał komuś hara,chciał sprawdzić czy się da przejść "Crused Cowl Quest",zrobił go dla któregoś z GM'ów,tutorów aby sprawdzić kto boci,itd. Albo go zrobił właśnie z tego powodu co napisałeś Ty.

Ty i twoje filozofowanie. Co za różnica po co zrobił? Nie interesuj się tak za bardzo.

Wolly
25-06-2009, 16:30
Tak jak napisał Hrater to postać zrobiona na wzór "Woder Bone", widać, że była potrzebna szybko, dlatego Administracja tak to zrobiła. Najwidoczniej musieli na biegu coś sprawdzić, tylko dziwi mnie, że w taki sposób, bo lekki "chaos" to wprowadza.

Techniks
25-06-2009, 20:11
Tak jak napisał Hrater to postać zrobiona na wzór "Woder Bone", widać, że była potrzebna szybko, dlatego Administracja tak to zrobiła. Najwidoczniej musieli na biegu coś sprawdzić, tylko dziwi mnie, że w taki sposób, bo lekki "chaos" to wprowadza.

Skąd masz pewność ,że to administracja zrobiła? Może to być po prostu jakiś bug
Myślę ,że jak powiedział Wiceps 'filozofowanie' jest nie potrzebne :-)

Krsix
25-06-2009, 20:15
Jak kolega up bez nie potrzebnej filozofii

Najlepiej zapytać się Mortiisa aby rozwiać wątpliwości :D:D
Może się wypowie w tym temacie ktoś z administracjii

Nixon
26-06-2009, 13:03
Jest to postać testowa, po zakończeniu testów najprawdopodobniej zostanie usunięta.
Zamykam.