View Full Version : Kiedy usun? cb?
A wiec kiedy usuna cb? XDD jak widac jest spam < 800 + msg by me xxdddddddddddddddd)
Dla mnie dzieki temu cb cos sie dzieje na tym forum. Nie wazne, ze pisza jakies idiotyczne rzeczy, ale prawie zawsze jest sie z czego posmiac ^^
Jednak sadze, ze po 1tyg go usuna ;<
Akananto
25-06-2009, 19:06
Wołałem pomyslec, kiedy ktos zrobi taki oto temat, bedziecie sie zachowywac - chatbox bedzie caly czas
Powinieneś dodać opcje *chuj wie kiedy, oby długo* XD
Bastek10
25-06-2009, 19:12
ledwo co zrobili a wy już się pytacie kiedy go usuną...
Nigdy xD
ledwo co zrobili a wy już się pytacie kiedy go usuną...
Nigdy xD
sam widzisz co sie dzieje. a przez to zostal usuniety cb kiedys .
ej ale juz nie jedzcie po mnie nie bede wam spamil
Tre Cool
25-06-2009, 19:15
Daję mu tydzień, nie więcej. Nad tym motłochem nie da się zapanować.
Nie po to Mortiis go zrobił, żeby zaraz usunąć, nie? Liczył się ze spamem, ale chyba nie z takim Xd Jak wejdzie mam nadzieję, że prowadzi chociażby funkcje ignore : d
Wątpie aby go usunięto może zrobią jakieś ograniczenia co do wypowiedzi ;)
Ja zagłosowałem na "Nie Wiem" Ale House założyłes ten temat kiedy usuną CB,a wszedłem tam na 10 minut i było ciekawe ale ty non stop spamowałes/non stop.byś się opanował.
Nie można już chyba stworzyć głupszego tematu. Pierw chcecie chatbox, 'a teraz nie, przecież robi sie spam, po co nam to usuncie!!!!!!!!!!11'. Wez wyjdz koleś. Nie rób się następnym Grulixem.
Jeżeli będzie taki spam jak teraz to myślę, że nie "dożyje" tygodnia^^
silver ghostek
25-06-2009, 21:43
Zapewne wczoraj aczkolwiek obecna sytuacja zmusza mnie do stwierdzenia ze czatboks zostanie usuniety przedwczoraj.
A tak na serio to moglby zostac na stale pomimo spamu.
Nie wiem jak dla was ale dla mnie czytanie tych durnych rozmów jest koszmarne...
Teraz jakiś typ spamuję ciągle "aaa" itp.
Ciągle piszą jakieś dzieci neo których najwidoczniej biją w domu.Zamiast wyjść na dwór to potrafi nawet 1h spamować
Ogółem oczy bolą dlatego nie korzystam z tego i jak dla mnie wbijam w to :) może być i usunięte ...
jeden tydzień. W "regulaminie sb (http://www.forum.toproste.pl/showthread.php?p=449924#post449924)", jest jasno i wyraźnie napisane, że zielony kolor dla moderatorów, czerwony dla adminów. Powinni tak zrobić, żeby odpalić sb u siebie na kompie pierw trzeba przeczytać regulamin, albo chociaż otworzyć ten ten teks z regulaminem.
@edit
http://i39.tinypic.com/11v3y8w.jpg
Tak się bawią koledzy.
najlepiej niech go zamkna ... bo juz zaczyna sie tam spam bluzgi itp ... napisalem tam 3 zdania i nie mam zamiaru wiecej ...
Nie usuną go, bo fajnie się gada :]
Seviper 2.0
26-06-2009, 02:01
Powinni tak zrobić, żeby odpalić sb u siebie na kompie pierw trzeba przeczytać regulamin, albo chociaż otworzyć ten ten teks z regulaminem.
Jak ty coś dojebiesz...
@topic
Nie wiem na chuj ten cb >.>
Quiet v 2.0
26-06-2009, 09:40
Taaa, jak Wiceps sobie przez noc ustawił bota, aby nabijać posty na cb. OMG, jak tak dalej pójdzie to go usuną. Niech warnują i nie ma, że boli. Tylko, żeby potem płaczu od tych osób nie było, albo żeby specjalnie nie spamowali "bo im dali niesłusznego warna". Chuja banować/warnować i tyle.
Azbestowy Krzaczek
26-06-2009, 10:18
jush przez moment myślałem, ze przezemnie zamkną, ale na szczenscie sie udalo i cb rzyje !
1 tyg wytrzyma max tego nie mozna ogarnac ciagle ktos spamuje jakies denne rzeczy, powinny byc tam zasady, że np. teraz jest rozmowa na dany konkretny temat a nie zostaje poruszane tam 100 kilka tematow na raz i zeby mozna bylo tam pisac co jakis czas a nie non stop
jacek3332
28-06-2009, 15:07
Popieram, nie powinni usuwać teraz się coś przynajmniej dzieje na forum :P
Noo też mnie to wkurwi@ ,że tak powiem =] Ale cb może nie wyłączą .
`FilipeK <3
01-07-2009, 08:23
zniknie raz z forum
have fun
SZATBOKS jest smiesznyyyyyyyy _/
SongokuSSJ
01-07-2009, 13:44
popieram propozycje
powinni to wprowadzić pozdro
vBulletin v4.2.5, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.