View Full Version : Pacc za SMS
Jak wiadomo Mortiis wprowadzil pacc za sms. Pacc mozna kupic tylko za zl. Wiec moja propozycja jest taka zeby wprowadzic pacc za euro/funty. Glosujcie w ankiecie i uzasadnijcie swoj wybor piszac post.
Pampalini
25-06-2009, 20:02
Mało osób mieszka za granicą i gra na apo .. więc nie wiem po co by to było myślę że mortiis i tak by takiego czegoś nie wprowadził .. jestem na nie.
Jest to nie potrzebne. Nie ma takiego zainteresowania APO za granicą. Może kiedyś nadejdą takie czasy.
Weź koleś pogrążasz się. Nie będę się wypowiadał.... Bo aż żal mi jest nawet to zrobić w tym temacie. @Down 2x. Mieszka za granicą? To ma problem.. Niech poszuka sobie ots'a swojego Państwa. ;) Nie opłacało by się to Ekipie APO...
@Down (Bumer) Wyjeżdżają na wakacje i myślisz że grają w tibie? Może Ty.... UhsuASHaushUSHaushA
Moim Zdaniem by to sie przydało poprzednicy którzy uzasadniali odpowiedz nie wzięli pod uwagę takich wzgledów ze ktos wyjezdza za granice na wakacje niektorzy polacy wyjeżdzaja na stałe do innych krajów wiec powinien przydać sie pacc za obce waluty .
Tak ;]
MaNIeK211294
25-06-2009, 20:21
Weź koleś pogrążasz się. Nie będę się wypowiadał.... Bo aż żal mi jest nawet to zrobić w tym temacie.
on akurat mieszka za granicą i mu sie przyda... a ty sam żeś takie propo zapierdzielał że jeszcze mnie łeb boli :S
Dzastin Timberlejk
25-06-2009, 20:41
Weź koleś pogrążasz się. Nie będę się wypowiadał.... Bo aż żal mi jest nawet to zrobić w tym temacie. @Down 2x. Mieszka za granicą? To ma problem.. Niech poszuka sobie ots'a swojego Państwa. ;) Nie opłacało by się to Ekipie APO...
@Down (Bumer) Wyjeżdżają na wakacje i myślisz że grają w tibie? Może Ty.... UhsuASHaushUSHaushA
Chłopie czytam twoje posty i nie mogę z ciebie. Jak nie opłacało by się ekipie APO, a skąd do kurwy nędzy wiesz ile by za to zapłacili ? -.-
Jesteś takim nie ogarem, że o ja pierdole. Nie mówiąc o twoim podpisie. Pro inglisz. Także twój avatar, fof tyłek panienki wstawię go na avatar i będe koks ; O O
@topic
Dobrze by było, ale to nie jest potrzebne.
Ciekawy pomysl, ale osoby ktore by kupowaly za euro bylyby znikome ;<
Jesli powstaloby wiecej tematow z prosba o pacc za zagraniczne waluty mozna byoby to wprowadzic :)
Jestem na nie. Jest to nie potrzebne. Jeżeli ktoś byłby za granicą i grał na APO i bardzo chciałby PACCa to wystarczy żeby poprosił jakiegoś znajomego w kraju.
Greyback
25-06-2009, 21:01
Po kiedgo H*ja :D
Więcej by było z tum roboty niż korzyści ja widziałem 1 osobę na APo 7.6 nie z Polski a 2 na 8.4 więc nie wiem po co ...
Jak by się chciało komuś tak grac to nich sms wyśle drożej trudno jak che grac nich płaci albo poszuka New OTS :D
Dylus Knight
25-06-2009, 21:35
Oczywiście nie ma problemu takiego czegoś wprowadzić, więc jestem za.
Natomiast ja jako APO zareklamował bym się na kilku stronach :> Kase chyba maja :>
vBulletin v4.2.5, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.