View Full Version : Nie otrzymalem domku a w dodatku dostalem locka na postac!!!!!!!!!!!!!!!
Dziś wygrałem aukcje na servie ROX zaraz po zakończeniu niewiadomo z jakiej przyczyny moja postać została zablokowana a domku jak nie było tak niema.
Domek jest wystawiony ponownie na licytacje. :mad:
Techniks
25-06-2009, 20:08
Wyglada to jakbyś nie miał kasy w dp. ;)
LoL :confused::confused:
Śmieszny bug ale to Noob Server i błedy z chatkami są powszechne (może kasy w dp nie miałeś):D:D. Co do postaci to nie mam pojecia chyba miałeś pecha :D:D
kasa była na 100% nawet za dużo, kupiłem za 701 bodajże a w dp było ponad tysiąc :/ porażka co tu sie wyprawia aż się grac odechciewa. A myslalem ze wreszcie cos pogram a tu trzeba sie bedzie zwijac najwidoczniej... A co do pecha to chyba to niemoze miec tu miejsca od tego powinni byc gmowie!!!!!!!!!!!
Masz za mały poziom doświadczenia?,miałeś za mało pieniędzy w depo/plecaku. Sprawdź jeszcze raz,może nie wygrałeś domku ;) :rolleyes: @ Down. Pisz do Mortiis'a na e-maila... CLOSED!!!
Lvl byl wystarczający bo gdybym go nie mial to w ogóle nie mógł bym zalicytować tak samo z kasa której było tam prawie 2 razy tyle!!!! A DOMEK WYGRALEM NA 100000000% sprawdzałem kilkakrotnie. I skad mam wziasc e-maila do niego?
DonieX <3
25-06-2009, 22:38
@ Lucek, wypier**laj -.- Boshe, gdzie nie zobacze to nabijasz. -.-
Nie jesteś fajny, wyjdź.
@Top.
Jest to test-server. Musiało być coś nie tak. ;x A może pisali coś do Ciebie ? Może ban za coś ? Coś źle zrobiłeś ? Musi być jakiś powód.
kasa była na 100% nawet za dużo, kupiłem za 701 bodajże a w dp było ponad tysiąc :/ porażka co tu sie wyprawia aż się grac odechciewa. A myslalem ze wreszcie cos pogram a tu trzeba sie bedzie zwijac najwidoczniej... A co do pecha to chyba to niemoze miec tu miejsca od tego powinni byc gmowie!!!!!!!!!!!
Email Mortiis'a:
bosch@o2.pl
A teraz takie info, które znajduję się na stronie.
UWAGA! nalezy Posiadac odpowiednia kwote pieniedzy w DEPO postaci po wygraniu aukcji!
Domek zostanie przepisany dla osoby ktora wygrala licytacje nie dluzej jak godzine po zakonczeniu aukcji. Pieniadze musza znajdowac sie w DEPO postaci (ekwipunek nie jest sprawdzany).
W przypadku jezeli ktos wygra aukcje i kupil inny domek to otrzyma bana na 20 dni. Tak samo wyglada sprawa jezeli w depo postaci nie bedzie pieniedzy po zakonczeniu aukcji.
Podejrzewam ze nie miales tej kasy w dp, dlatego tez dostales bana, a domek zostal ponownie wystawiony.
Dostałeś bana pewnie dlatego, że mogłeś mieć 2 postacie na jednym koncie, a jedna postać już domek posiada. Wtedy jak drugą zalicytujesz to bana dostajesz.
@Top.
Jest to test-server. Musiało być coś nie tak. ;x A może pisali coś do Ciebie ? Może ban za coś ? Coś źle zrobiłeś ? Musi być jakiś powód.
Jeżeli nadal myślisz, że to jest TEST SERVER to gz dla Ciebie.
Miałem ten sam problem kasa musi być w dp a nie przed dp ja miałem 300cc na 8.42 z niewiadomej przyczyny otrzymałem bana na 20 dni po rozmowie z Nixonem dowiedziałem się jak to wszystko wygląda moje zdanie jest takie że kasy nie miałeś w głównym dp .
Zdaje się że w regulaminie jest odpowiedni podpunkt... nikt ci kasy/domku nie odda...
G bug!nie to nie bug bug bug!nie to nie bug bug bug!nie to nie bug bug bug!nie to nie bug bug bug!nie to nie bug bug bug!nie to nie bug bug bug!nie to nie bug bug bug!nie to nie bug bug bug!nie to nie bug bug bug!nie to nie bug bug bug!nie to nie bug bug bug!nie to nie bug bug bug!nie to nie bug bug bug!nie to nie bug bug bug!nie to nie bug bug bug!nie to nie bug bug bug!nie to nie bug bug bug!nie to nie bug bug bug!nie to nie bug bug bug!nie to nie bug bug bug!nie to nie bug bug bug!nie to nie bug bug bug!nie to nie bug bug bug!nie to nie bug bug bug!nie to nie bug bug bug!nie to nie bug bug bug!nie to nie bug bug bug!nie to nie bug bug bug!nie to nie bug bug bug!nie to nie bug bug bug!nie to nie bug bug bug!nie to nie bug bug bug!nie to nie bug bug bug!nie to nie bug bug bug!nie to nie bug bug bug!nie to nie bug bug bug!nie to nie bug bug bug!nie to nie bug bug bug!nie to nie bug bug bug!nie to nie bug bug bug!nie to nie bug bug bug!nie to nie bug bug bug!nie to nie bug bug bug!nie to nie bug bug bug!nie to nie bug bug bug!nie to nie bug bug bug!nie to nie bug bug bug!nie to nie bug bug bug!nie to nie bug bug bug!nie to nie bug bug bug!nie to nie bug bug bug!nie to nie bug bug bug!nie to nie bug bug bug!nie to nie bug bug bug!nie to nie bug bug bug!nie to nie bug bug bug!nie to nie bug bug bug!nie to nie bug bug bug!nie to nie bug bug bug!nie to nie bug bug bug!nie to nie bug bug bug!nie to nie bug bug bug!nie to nie bug bug bug!nie to nie bug bug bug!nie to nie bug bug bug!nie to nie bug bug bug!nie to nie bug bug bug!nie to nie bug bug bug!nie to nie bug bug bug!nie to nie bug bug bug!nie to nie bug bug bug!nie to nie bug bug bug!nie to nie bug bug bug!nie to nie bug bug bug!nie to nie bug bug bug!nie to nie bug bug bug!nie to nie bug bug bug!nie to nie bug bug bug!nie to nie bug bug bug!nie to nie bug bug bug!nie to nie bug bug bug!nie to nie bug bug bug!nie to nie bug bug bug!nie to nie bug bug bug!nie to nie bug bug bug!nie to nie bug bug bug!nie to nie bug bug bug!nie to nie bug bug bug!nie to nie bug bug bug!nie to nie bug bug bug!nie to nie bug bug bug!nie to nie bug bug bug!nie to nie bug bug bug!nie to nie bug bug bug!nie to nie bug bug bug!nie to nie bug bug bug!nie to nie bug bug bug!nie to nie bug bug bug!nie to nie bug bug bug!nie to nie bug bug bug!nie to nie bug bug bug!nie to nie bug bug bug!nie to nie bug bug bug!nie to nie bug bug bug!nie to nie bug bug bug!nie to nie bug bug bug!nie to nie bug bug bug!nie to nie bug bug bug!nie to nie bug bug bug!nie to nie bug bug bug!nie to nie bug bug bug!nie to nie bug bug bug!nie to nie bug bug bug!nie to nie bug bug bug!nie to nie bug bug bug!nie to nie bug bug bug!nie to nie bug bug bug!nie to nie bug bug bug!nie to nie bug bug bug!nie to nie bug bug bug!nie to nie bug bug bug!nie to nie bug bug bug!nie to nie bug bug bug!nie to nie bug bug bug!nie to nie bug bug bug!nie to nie bug bug bug!nie to nie bug bug bug!nie to nie bug bug bug!nie to nie bug bug bug!nie to nie bug bug bug!nie to nie bug bug bug!nie to nie bug bug bug!nie to nie bug bug bug!nie to nie bug bug bug!nie to nie bug bug bug!nie to nie bug bug bug!nie to nie bug bug bug!nie to nie bug bug bug!nie to nie bug bug bug!nie to nie bug bug bug!nie to nie bug bug bug!
Kasę powinno się mieć w bp nie w dp!. Może dla tego.
`FilipeK <3
27-06-2009, 23:25
W pizdu , idioci jebani :|
UWAGA! nalezy Posiadac odpowiednia kwote pieniedzy w DEPO postaci po wygraniu aukcji!
Domek zostanie przepisany dla osoby ktora wygrala licytacje nie dluzej jak godzine po zakonczeniu aukcji. Pieniadze musza znajdowac sie w DEPO postaci (ekwipunek nie jest sprawdzany).
W przypadku jezeli ktos wygra aukcje i kupil inny domek to otrzyma bana na 20 dni. Tak samo wyglada sprawa jezeli w depo postaci nie bedzie pieniedzy po zakonczeniu aukcji.
#Grulix
cpunie lyso ? ;d
#top
pisz pw , albo e-maila do Mortiis'a , moze pomoze [bosch@o2.pl]
Sir Tom'ek
04-07-2009, 13:33
Dziwne powinieneś dostac hate jak miałeś kase...
`FilipeK <3
04-07-2009, 18:39
#up
wyjdz ;f
#top
wsumie mozliwe , bo na 8.42 sa aukcje z licytacja i cena , a pisze , ze NEW! :|
moze ktos ma wtyki?lol2
#off
srry za double.
vBulletin v4.2.5, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.