View Full Version : Michael Jackson nie zyje :(
Gwiazdor muzyki pop Michael Jackson nie żyje - informuje serwis internetowy TMZ.
"Los Angeles Times" podaje, że karetka została wezwana do domu słynnego piosenkarza około godz. 12.26 (czasu amerykańskiego). Jackson nie oddychał, kiedy zjawili się lekarze. Po otrzymaniu pierwszej pomocy trafił do szpitala.
Wrobel 2
26-06-2009, 01:07
Wiem... Straszne :(!!!! To nie możliwe, kurde ;( !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
:( Man in the mirror ):
Właśnie chciałem temat o tym założyć.
Spoczywaj w pokoju
Mogłeś chociaż newsa z oneta do końca skopiować :D
No szkoda, chociaż nigdy go nie lubiłem.
01:27 Azux Zafiren [25]: MICHAEL JACKSON HAS LEFT THE PARTY
:(:(:(:(:(:(:(:(
Kapitan Alkohol.
26-06-2009, 01:53
I tak dłuuuugo dożył w takim stanie zdrowia. Ale i tak pokój mu
Zmanierowany
26-06-2009, 01:53
Ludzie zrywają się.....
Wszyscy umierają *****.. Nie przepadałem za nim ale szkoda mi go....
Elite Swood III
26-06-2009, 01:59
.................................................. .................................................
Szpaczek
26-06-2009, 04:56
murzyn, ktory stał się białasem xd.
rozwalilo mnie to, ' michael jackson opusil impreze ' x d
Azbestowy Krzaczek
26-06-2009, 07:22
Nie rozpaczajcie... on wróci razem 2Pacem i Elvisem .
O kur**, może nie słuchałem jego piosenek, ale skoro był ogłaszany królem popu, to chyba nim jest : O
btw. Mój wujek, urodził się tego samego dnia i roku co on Xd
Tettmeier
26-06-2009, 08:28
Wielki szacunek dla wielkiego talentu. Rest in peace.
Nie rozpaczajcie... on wróci razem 2Pacem i Elvisem .
gdzies juz bylo ze u niego sa 13 same dzien smierci i chyba godzina czy cos w tym stylu. Tak Jackson powroci razem z 2Pacem i Elvisem! Azbest ma racje ; d.
topic
jak tam bardzo wam szkoda jacskona idzicie sie za niego pomodlic a nie -,-
nie przepadalem za nim, jego smierc mnie nie rusza.. dla mnie to zwykly czlowiek, dla niektorych legenda ; ) ze smierci ZWYKŁEGO czlowieka nikt nie robi afery, a ze znany musi byc afera na 2 tygodnie n/c.
Zbanowany Cineks 2 v 20.0
26-06-2009, 09:00
Szkoda go
:/
.
Old Dzolo/Seba :)
26-06-2009, 09:18
Kur*aaa byłem fanem tego gościa. Strasznie podobało mi się jak tańczył. Słuchałem wczoraj newsów w radiu i aż mi się płakać chciało ;( Ta legenda pozostanie w pamięci.
#Grulix - Twój mama.
Janek striker
26-06-2009, 09:21
Mogłeś chociaż newsa z oneta do końca skopiować :D
No szkoda, chociaż nigdy go nie lubiłem.
Jak można?
Ja chętnie słuchałem jego piosenki.Prawdziwe hity.
No szkoda szkoda :<
Elvis żyje!
XideBanned
26-06-2009, 10:21
btw. Mój wujek, urodził się tego samego dnia i roku co on Xd
Pogratuluj mu ode mnie ;)
[']
R.I.P
.
Tymek Knight
26-06-2009, 10:30
Gdyby był polakiem , to pewnie nasz koffany prezydencik zrobiłby żałobę narodową na 3 dni.
Ale cóż , niepotrzebnie robił te swoje operacje... .
IrysBanned
26-06-2009, 10:39
10:37 Wtyka: Michael Jackson byl moim mistrzem wielbilem go był dla mnie jak guru codziennie gdy wstawałem puszczalem sobie jego najlepsza piosenke pod tytulem nie wiem jakim poniewaz go nie sluchalem
Aha tylko pro jak mu odpadał nos i szczęka :/
Spoczywaj w Spokoju ;<
http://www.youtube.com/watch?v=s7MmEMrCRfc&feature=related
Look.
Tre Cool
26-06-2009, 11:51
Może i był niesamowitym muzykiem, ale w ogóle mi go nie szkoda. Przyszedł na niego czas, i tyle. Nic ostatnio nie nagrał, a tylko były wokół niego jakieś pedofilskie afery.
Jak mógł przerobić się na białasa? Ja tego nie rozumiem...
;( ;( ;( ;( ;( ;( ;( ;( ;( ;( ;( ;( ;( ;( ;( ;( ;( ;( ;( ;(;( ;( ;( ;( ;(
majkel był jedynym bialym murzynem ; ( to byl moj guru
Gdyby był polakiem , to pewnie nasz koffany prezydencik zrobiłby żałobę narodową na 3 dni.
Ale cóż , niepotrzebnie robił te swoje operacje... .
Gdyby nie zrobił tych operacji nie mógłby wyjść na scenę, bo nikt w tamtych czasach nie dopuściłby do tego, by czarny zrobił karierę.
Pampalini
26-06-2009, 12:57
Operacje tu nie mają znaczenia .. zmarł na nie wydolność oddechową czy coś takiego .. szkoda faceta no ale co poradzić niech spoczywa w pokoju.
Dla mnie to pedofil tak czy inaczej miał dużo kasy to się wybronił z tego ... !!
A czy mi go szkoda? Jak każdego człowieka ....
Ale płakać nie będę za nim bo on za mną też :P
Azbestowy Krzaczek
26-06-2009, 13:30
Pamietacie jak ze 2 tygodnie temu można było przeczytać, że jakaś kolesiuwa zrobiła 80 lodzików, po czym też wystąpiła jej niewydoloność oddechowa? Może nasz Majkel ,,Pedzio" Dżekson też sie zabawił? Kto wie?
Zrobil sie z murzyna w bialego i mial chorobe "bielactwo"
Zreszta zrobil kariere mial kupe kasy i sie chcial zabawic z dziecmi ..Pedofil jeb.....
Tyle odemnie ...
Alvaster
26-06-2009, 14:10
Bardzo szkoda go bo to była żywa Legenda popa :<
Aha, noi?
Każdy wkońcu musi kojtnąć, a szczerze mam gdzies to ze on umarl... widzieliscie jego pr0 makijaże? nie lubie transów..
KaczorPowraca
26-06-2009, 14:34
A mnie jebie pedofil , codziennie umiera od ch*ja osób i jakoś nie płaczecie za nimi na forum
pies go jebał xd
--------------------
--------------------
Orlen Ochrona
26-06-2009, 15:02
Z Bogiem ^ .
Szkoda go :< ale na kazdego przyjdzie czas.
hah, nie będe rozpaczał za białym murzynem, a zarazem pedofilem i chuj wie kim jeszcze.
A niech mnie straszy w nocy, jebać go.
Wyjdź.
http://www.etonline.com/media/photo/2009/06/98268/400_mjackson_ambulance_newgraphic_090625.jpg Pierwsze zdjęcie w necie.
Szanowałem i nadal szanuję Michaela.
Został oskarżany o rzeczy, których nigdy nie zrobił i wybronił się z tego, chociaż wiele osób nadal sądzi, że był pedofilem.
Kondolencje z mojej strony.
Szkoda że zmarł bo nikomu nic nie zrobił żeby nie współczuć bo to nie jest śmieszne ale ten człowiek przeszedł tyle operacji plastycznych że te narkozy i wszystko bardzo musiało osłabić jego organizm i serce tego nie wytrzymało .
ale ten człowiek przeszedł tyle operacji plastycznych że te narkozy i wszystko bardzo musiało osłabić jego organizm i serce tego nie wytrzymało .
Dziś ma być sekcja zwłok więc się dowiemy. Prawdopodobnie, zmarł przez zatrzymanie krążenia i pracy serca. Za dużo leków przeciwbólowych brał jak Elvis. : |
Azbestowy Krzaczek
26-06-2009, 18:33
Dziś ma być sekcja zwłok więc się dowiemy. Prawdopodobnie, zmarł przez zatrzymanie krążenia i pracy serca. Za dużo leków przeciwbólowych brał jak Elvis. : |
Ow shit! Moja rodzicielka też wcina sporo leków :<
Ludzie są jednak pojebani. Zginął jeden człowiek, a świat z tego względu o mało nie przewróci się do góry nogami. Może i miał talent, ale był oskarżony o pedofilie, a ludzie opłakują go jak papieża. Wczoraj w naszym kraju setki osób straciło dach nad głową i cały dobytek życia i nikt za nimi tak nie płacze, a za tym to nawet powstały łańcuszki i zdjęcia na nk. -.-
Felek pall
26-06-2009, 19:13
.................................................. ....................
Sea Ranger
26-06-2009, 19:30
No szkoda że umarł... fajnie tańczył i śpiewał, słucham jego piosenek już od paru lat, nie wierze w to, że był pedofilem a nawet jak był to nie zmienia to faktu że nagrał dużo fajnych teledysków.
§
Szkoda że odszedł, jego piosenki są genialne.
aha noi?
padł jego sprawa ;/ za mało uchów wźiał a już z pielengniarką się fight'ować
joke
boże jakoś jak ja umre tylko moja rodzina uroni łezke ale i tak pamięc o tej osobie zanikinie... Ehhhhh nigdy nie lubiłem jego piosenek wogóle nie wiem jakoś nigdy mnie nie ruszała czyjaś śmierć zawsze nie zwracałem na to uwagi
nie pamiętam chyba 3 lata temu mój wujek umarł na Raka czegoś tam też nie uroniłem łzy... ale dobra "zapale" świeczke
śmierć rzecz naturalna albo się z tym pogodzisz albo będziesz wierzł w bogów i tracił cenne 1h w niedziele życia na msze + dojście odjazd
@down
może zamknął byś swą pierdolnięta a też niedorobioną mordę bo dziecko ześ się przyjebał geju i tera myślisz że jesteś fajny idź się ruchaj z kolegami i daj mi kurwo spokój
Pan Poziomek
27-06-2009, 22:14
@up
Ale ty pojebany jesteś.
@topic
Obojętne mi to. Nigdy nie słuchałem jego muzyki.
Tre Cool
27-06-2009, 22:21
Przedawkował leki przeciwbólowe, a dokładnie to zasłabł po zastrzyku wykonanym przez jego lekarza. Kto zawinił?
Już oczywiście pojawiają się teorie spiskowe, bo lekarz gdzieś zniknął, a pogotowie poinformował jakiś facet, ale za chu** nikt nie wie kto to może być. Skąd się tam wziął?
Tak, ty tam byłeś. Widziałeś kto co odjebał. Schowałeś się za zasłonką i patrzyłeś co się wydarzyło. Nie zasłabł tylko umarł. Sam sobie przeczysz. Już mnie wkurwiasz emo-geju. -.-
tvn24 + dedukcja, że zasłabnięcie było oznaką zatrzymania akcji serca. Takie to trudne, trójpaskowy abeesie?
murzyn, ktory stał się białasem xd.
rozwalilo mnie to, ' michael jackson opusil impreze ' x d
Masz coś do tego, że stał się biały? Chciał - miał, a ty stań się wreszcie mądry. Wiem 'Dog's dream'.
@topic
Miał dobre piosenki i clipy. Ogółem lajtowy gość, jednak z tą 'transformacją' twarzy zjebał sprawę, bo urodził się czarny, więc uważał, że czarny jest gorszy?
Przedawkował leki przeciwbólowe, a dokładnie to zasłabł po zastrzyku wykonanym przez jego lekarza. Kto zawinił?
Już oczywiście pojawiają się teorie spiskowe, bo lekarz gdzieś zniknął, a pogotowie poinformował jakiś facet, ale za chu** nikt nie wie kto to może być. Skąd się tam wziął?
Tak, ty tam byłeś. Widziałeś kto co odjebał. Schowałeś się za zasłonką i patrzyłeś co się wydarzyło. Nie zasłabł tylko umarł. Sam sobie przeczysz. Już mnie wkurwiasz emo-geju. -.-
Ogarnij Sie
27-06-2009, 22:40
Zaćpał się na śmierć taka jest moja wersja. Wogóle jak go widziałem na scenie w tv to taki jakby z mordy zaćpany.
Miał dobre piosenki i clipy. Ogółem lajtowy gość, jednak z tą 'transformacją' twarzy zjebał sprawę, bo urodził się czarny, więc uważał, że czarny jest gorszy?
Nie uważał, że czarny jest gorszy, tylko w tamtych czasach czarny "nie miał prawa" zrobić kariery. Biali ludzie rządzili sceną, a żeby czarny występował było nie od pomyślenia.
Sopranis
28-06-2009, 13:06
Szkoda że umarł,nie jest mi do śmiechu;/.A TY co napisałeś że padł,miał 0 pvp,to byś widział pvp jak by cie jego fani dorwali,nawet cała polska policja by ci niepomogła,jak by z każdego kraju kilka tyś.jego fanów przyjeżdżało do Polski aby cie odnaleść i wypatroszyć(;d).
"Wybielił Się"
A jak traktuje sie murzynów?Rasiści wy.Napisałem raz jednemu głupkowi na gg że wole polski hip hop a nie murzyński to już mnie wyzywaliście od rasistów.'
Jak Obama miał zostać prezydentem Stanów to zaraz źle bo jest czarnoskóry.W szkole powiedział kolega zdanie"Biały dom nie jest dla murzynów".Padło w jakichś wiadomościach pytanie Czy Ameryka 1 raz będzie miała Czarnoskórego Prezydenta?
Muzyka.
Wielu z was którzy mówicie o jednej piosence jego która wam sie podoba myśli pewnie o utworze "Billy Jean"\/
http://www.youtube.com/watch?v=C-blEgMyJwU&feature=related.
Quiet v 2.0
28-06-2009, 13:12
Właśnie się dowiedziałem, że będzie sekcja zwłok Michaela i prawdopodobnie lekarz jego podał mu zbyt dużą dawkę leków przeciwbólowych. Na TVP1 w wiadomościach tak mówili.
Właśnie się dowiedziałem, że będzie sekcja zwłok Michaela i prawdopodobnie lekarz jego podał mu zbyt dużą dawkę leków przeciwbólowych. Na TVP1 w wiadomościach tak mówili.
Sprinter. Wczoraj albo w piątek już była sekcja. Ciało wydane zostało rodzinie Michaela, ale oni dali je do innej [...] żeby na nowo je zbadali (toksykologia?). Tak wczoraj na TVN słyszałem. Za parę tygodni będą wyniki.
`FilipeK <3
01-07-2009, 00:25
:(:(:(:(:(:(:(:(
OWN3d lol2
***** dobry wariat z Azuxa XDD
#top
jebie mnie ten czarny/bialy pedal ;o
mnie tam nic w nim nie krecilo xdd
Teraz walka o jego chajs . Wali mnie on i cala jego czarna rodzina . Pedofil !!!
Kur*a idioci!
On już nie żyje, jego nie będzie, nie powróci ! Trochę szacunku dzieci!
Nagrał tyle zajebistych płyt, że wam się w głownie nie mieści...
Daję link, do jednej piosenki koncertowej wykonanej z Britney Spears.
http://www.youtube.com/watch?v=kOG8lwvVSmo
Powiedzmy, że , ale to co on ze sobą zrobił to tragedia.
Ostatnio na MTV cały dzień leciały jego piosenki. Na niektórych wyglądał całkiem normalnie (np. taka piosenka co śpiewa w takim pomarańczowym stroju, tam w kinie są z dziewczyną itd.), ale potem to masakra. Twarz wklęśnieta, że chuj, biała jak ściana. ŻĄŁ :/. No ale piosenki niby tam miał dobre ( ja nie wiem bo się nie znam na popie i ogólnie go nie słucham) ;)
http://i.demotywatory.com/p/2/999.jpg
Nie szkoda mi go .
Powiedzmy, że , ale to co on ze sobą zrobił to tragedia.
Ostatnio na MTV cały dzień leciały jego piosenki. Na niektórych wyglądał całkiem normalnie (np. taka piosenka co śpiewa w takim pomarańczowym stroju, tam w kinie są z dziewczyną itd.), ale potem to masakra. Twarz wklęśnieta, że chuj, biała jak ściana. ŻĄŁ :/. No ale piosenki niby tam miał dobre ( ja nie wiem bo się nie znam na popie i ogólnie go nie słucham) ;)
Chcesz oceniać ludzi? Zacznij od siebie.
http://i.demotywatory.com/p/2/999.jpg
Nie szkoda mi go .
Dzieciaczku... pewnie nie wiesz nawet dlaczego on to zrobił.
W niektórych kulturach jest tak, że po narodzinach dziecka ojciec chce pokazać swoje potomstwo światu, więc podnosi je do góry i pokazuje.
Oglądałeś Króla Lwa? Tam właśnie Mufasa[?] zrobił to samo z Simbą.
Aff... Czego wy od życia oczekujecie? Że każdy będzie wiecznie piękny i młody? Botoks + liczne operacje plastyczne + choroba przez którą tracił pigment...
Szkoda go ale cóż poradzić? Takie życie, każdy musi umrzeć... Wielki szacunek za to, czego dokonał..
DannRook
01-07-2009, 14:35
Szkoda chłopa, ale po tym co na tej sekcji wykryli to się mu nie dziwić, że umarł...
Dla prawdziwych koneserów.
http://www.youtube.com/watch?v=jzw6GiqZyD0
Chcesz oceniać ludzi? Zacznij od siebie.
Dzieciaczku... pewnie nie wiesz nawet dlaczego on to zrobił.
W niektórych kulturach jest tak, że po narodzinach dziecka ojciec chce pokazać swoje potomstwo światu, więc podnosi je do góry i pokazuje.
Oglądałeś Króla Lwa? Tam właśnie Mufasa[?] zrobił to samo z Simbą.
Chuj mnie to obchodzi, lol. Dzieciaczka to sobie znajdź na podwórku wśród rówieśników ;)
Dla mnie to zwykły piosenkarz i chooy.
Dirty Diana
22-07-2009, 14:20
Ludzie wy zupełnie nic o nim nie wiecie a udajecie wszechwiedzących.
Michael Jackson rozpoczynał kariere wraz z rodzinnym zespołem The Jackson Five. Juz wtedy , jako MURZYN!!!! osiągnął wielką popularność. Wiec bzdury typu "Michael Jackson sie wybielil bo chcial zrobic kariere" sa poprostu bzdurą.
Jego najwiekszy sukces czyli album Thriller rozprowadzony w ponad 100 mln egzemplarzy na całym świecie powstal w czasie gdy Michael byl MURZYNEM(jeszcze) i to własnie wtedy zyskał międzynarodowa sławe i odniósł wielki sukces.
Dopiero później wyglad jego skóry zaczął się zmieniać. Widac to bardzo dobrze na teledysku do utrowu Bad gdzie skóra Michaela jest duzo jaśniejsza.
Co do operacji plastycznych. Sam Jackson przyznal się do 2 operacji - operacja podbródka i nosa. Operacja nosa byla konsekwencja upadku jaki odniósł Jackson podczas próby. Tak niefortunnie złamal nos , ze po operacji stał się węższy. Pod koniec życia jego nos utracil pierwotny kształt niemal w całości co jest miedzy innymi konsekwencja tamtych wydarzeń.
Co do wybielania skóry , sam Michael sie do tego nie przyznawał.
W programie Oprah Winfrey przyznał ze choruje na vitiligo czyli bielactwo nabyte. Sama jednak nie do konca w to wierzę ponieważ bielactwo atakuje pewne fragmenty skóry ( przeważnie są to okolice palców i pachwin)
Natomiast u Michaela skóra wybieliła się na całej powierzchni. Dlatego podejrzewam , że aby ustrzec się plam na twarzy i na całym ciele , Michael postanowil poddać się zabiegowi wybielania ktory o ile dobrze pamietam przebiega etapowo i jest niezwykle bolesny.
A więc jeżeli jesteście juz takimi hipokrytami to zanim powiecie o kimś coś nieprzyjemnego upewnijcie się ze jest to prawda.
Podobnie sprawa ma się z rzekomym pedofilstwem.
Michael'owi juz od najmłodszych lat brakowało zwykłego dzieciństwa , czyli zabaw z rówieśnikami itp. Wychowal się na scenie którą kochał nad życie.
Jednak kontakty z ojcem , ktory dopuszczał sie wobec braci Jacksonow przemocy fizycznej nie były najlepsze. W wypadku złych wyników podczas prób przed koncertami , bracia często dostawali nagany w postaci uderzeń paskiem czy kablem od żelazka (jak sam potwierdził Michael)
Kiedy pojawiła się szansa aby zacząc karierę solowa , Michael postanowil bez wachania odejść z zespołu , ktory w latach 70 stracił na popularności.
Własnie wtedy zaczął budowę swojego rancza "Neverland".
Owe ranczo stało się dla Michaela ostoją spokoju , byl to jego wymarzony świat ktory nosił w swoim sercu i w ktorym chcial żyć.
Od najmłodszych lat aż do śmierci był bardzo wrażliwy i czuły na cierpienia innych. I własnie te cechy charakteru Michaela próbowali wykorzystać ludzie ktorym on sam chciał pomóc. Na swoje ranczo zapraszał małe dzieci(wraz z rodzinami) , które chociaż na chwilę mogły zapomnieć o bólu i cierpieniu.
Popełnił jednak wielki błąd , za bardzo zaufał tym ludziom.
Oni bardzo dobrze to wykorzystali i owiali imie i nazwisko Michaela mroczną sławą.
Dlatego dzisiaj tacy tępi ludzie jak niektorzy z was mowią na niego PEDOFIL.
Wystarczy przyjrzeć się dokumentacji sądowej z procesu Michaela.
Podczas procesu z roku 1993 poprostu brakowało dowodów a oskarżyciel (mały chlopiec) ewidentnie kierowany przez ojca starał się wyłudzic od niego pieniądze. Matka chłopca zaprzeczała aby Michael dopuścil się czynu a więc był on NIEWINNY
Inaczej miała się sprawa podczas ostatniego procesu z 2005 roku.
Tam bylo mnóstwo rzekomych dowodów na winę Jacksona.
Na szczęście także i w tej sprawie prawda wyszła na jaw.
Michael mógł stać się ofiara wielkiego spisku który zawiązano przeciwko niemu , na szczęscie tak się nie stało.
Wiem ze Michael Jackson dla wielu z was jest zwykłym czlowiekiem , czasami nawet niezwykłym ( w negatywnym tego słowa znaczeniu - pedofilem)
Dla mnie w moim sercu i pamięci utkwi obraz Michaela jako wielkiego artysty który już za życia stał się ( nie bójmy się tego powiedzieć ) LEGENDĄ.
Mimo wielu skandali był osobą wrażliwą , niezwykle utalentowaną ale i nieszczęśliwą.
Brak dzieciństwa oraz ciągłe uwagi jego ojca na temat wyglądu Michaela spowodowały że bardzo cierpiał.
Dlatego zastanówcie się czy warto osądzać człowieka tylko po tym co piszą o nim mediach.
Michal za to co wniósł do muzyki , jak zrewolucjonyzowal wideoklipy i caly showbiznes powinien bys zapamiętany właśnie za to.
Michael byl jest i będzie w mojej pamięci - nigdy go nie zapomne.
Żegnaj
No jak jechał na samych prochach to ja się nie dziwię. Mi się podobał tylko jego MoonWalk :) / piosenki średnio.
Patriota
22-07-2009, 19:27
Srał na niego pies :) jak dzieci molestowal to bylo dobrze :) teraz niech splonie w ogniu piekielnym ;]
●●Grote●●
22-07-2009, 19:39
Biegł na hydry, na vol na mapclicku i zapomniał, że są pułapki :(:(
vBulletin v4.2.5, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.