Zaloguj się

View Full Version : Majkel is ded. Czy aby napewno?

Azbestowy Krzaczek
26-06-2009, 10:30
Jak sądzicie? Może ktoś zrobi backmasking jego utworów i dowiemy się, że on żyje?

^Deduś
26-06-2009, 10:32
Hahahahahahahha : D
01:27 Azux Zafiren [25]: MICHAEL JACKSON HAS LEFT THE PARTY

A na onecie ktoś dał komenta "Miał aol i blessy? jaki loot?"

Azbestowy Krzaczek
26-06-2009, 10:45
Daj link do tego xdd
@topic
Ktos na cb powiedzial ,,co to za problem ustawic paru lekarzy"....

Zezikan
26-06-2009, 10:52
Obecnie na drogach wszystkich kontynentów ginie rocznie ok. 1,2 mln osób, co 30 sekund jeden człowiek. Ok. 40 proc. wszystkich zabitych stanowią dzieci i młodzież.

i jeden człowiek a taki rozgłos a o tym nic sie nie mówi

Emo
26-06-2009, 11:28
.jeden człowiek a taki rozgłos a o tym nic sie nie mówi
Zauważ, że był to sławny człowiek. Chciałbyś, żeby w wiadomościach przez 30 min leciały nazwiska osób, które dzisiaj zmarły? Osób, o których nikt nigdy nie słyszał? Zapewne nie. Przytoczę sobie jeszcze jeden cytat:
"Śmierć jednej osoby to tragedia, śmierć milionów to statystyka..."

Co do tematu, no cóż, stało się, nikt nie żyje wiecznie. Poza tym i tak go nigdy nie darzyłem jakąś sympatią, więc nie przeżywam tego w jakiś szczególny sposób.

Crayon
26-06-2009, 11:50
Jednak do jego muzyki,geniuszu, jeśli chodzi o teledyski trzeba mieć szacunek. To tak jak z Cejrowskim. Zły człowiek, ale program ma świetny.

Puntek
26-06-2009, 14:07
Mi tam go nie szkoda..
Jedyne co to fajnie tanczyl..
Ale mogl zostac normalnym czlowiekiem a nie jakims pedofilem ktory na sprawach sadowych musial wydawad miliony odszkodowan zeby nie pujsc do paki...

Axel ban ponownie :|
27-06-2009, 09:35
Dobrze że potwierdzili jego śmierć, bo pewnie zaraz jakis opętany wleciał by mi do pokoju oknem krzycząc że majkel żyje.

Patrol
27-06-2009, 09:53
Według mnie to trochę dziwne, że zmarł akurat wtedy, gdy za chwilę miał powrócić na scenę.
Co do tego, że codziennie giną miliony osób...
Jak umarł Jan Paweł II to też tak mówiłeś? =]
Według mnie to jest postać ważniejsza od głowy jednej wielkiej sekty, nieważne jak bardzo dobrym człowiekiem był JPII.

Alvaro Mag
27-06-2009, 10:27
Zauważ, że był to sławny człowiek. Chciałbyś, żeby w wiadomościach przez 30 min leciały nazwiska osób, które dzisiaj zmarły? Osób, o których nikt nigdy nie słyszał? Zapewne nie. Przytoczę sobie jeszcze jeden cytat:
"Śmierć jednej osoby to tragedia, śmierć milionów to statystyka..."

Co do tematu, no cóż, stało się, nikt nie żyje wiecznie. Poza tym i tak go nigdy nie darzyłem jakąś sympatią, więc nie przeżywam tego w jakiś szczególny sposób.

Żal mi Ciebie. Według Ciebie wypowiedź komunisty jest ideologią.
Rusofil czy nazista? Ja nie widze różnicy w komuniźmie i w naziźmie.

Z tamtąd nie można wrócić no chyba że jako duch:>
ŚPIJ NAM

KaczorPowraca
28-06-2009, 00:42
Według mnie to jest postać ważniejsza od głowy jednej wielkiej sekty, nieważne jak bardzo dobrym człowiekiem był JPII.

jestes pierdolonym debilem.
jak jakis pedofil moze byc wazniejszy od Jana Pawła II ? aff , debil

Azbestowy Krzaczek
28-06-2009, 10:29
Bo majkel był pedaukiem a JP2 nie :<

MiXer do Kawy
28-06-2009, 12:52
@up(podpis)
To, że jest tolerancyjny, nie znaczy że jest pedałem.
@topic
No cóż, każdemu to się kiedyś przytrafi, jednym szybciej, drugim wolniej. Nie ma co opłakiwać ,tylko cieszyć się że jest gdzieś, gdzie jest o wiele lepiej niż tu- na ziemi.

*Razor*
01-07-2009, 17:14
moim zdaniem jedyna osoba jaka żyła i powinna być afera z jego śmierci to JP II to był najlepszy człowiek jaki żył... Majkel dzetson chyba był pedofilem

@down

bo ja wiem czy był pedofilem... tylko on sam to wie ^^

Lemon
01-07-2009, 18:58
#up: lubie Cie, ale mnie wkurwiasz. nie byl pedofilem - po prostu jego w dziecinstwie ojciec bil..
i nie jest to smierc zwyklej osoby. bo on byl wielki..
i nie pierdolcie glupot, ze byl pedofilem po obejrzeniu wieczornych wiadomosci..
to prawda - lubil dzieci, ale nie zeby je gwalcic albo cos. no *****, pierdolnijcie sie w te swoje pojebane lby
idioci
nara