PDA

View Full Version : Boty boty i jescze raz boty

Religa11
26-06-2009, 13:32
Gm czlowieku ja cie nie rozumiem na roxie gra mniej wiecej 150 -180 max ludzi.Z czego 140 to sa boty....prosty przyklad gildia Durex stawia noba i expi sobie tam taki Cineq palladyn,eazye.Na cyc na demach non stop lata z botem Crimson king,SPermus to sie poprostu odechciewa grac.czy ty nie umiesz czasami w nocy wejsc na otsa na 10 min i zobaczyc kto ma bota i wyjebac mu tak zeby sie nauczyl go nie uzywac ? nie rozumiem ciebie i twojego podejscia...rozumiem ze to server Rox ale to nie znaczy ze maja byc boty rozumiem raz zostawic na nocke spoko ale nie nagminnie bo to sie robi nudne.. wszedzie boty... Ogarnij tego otsa a graloby napewno ponad 200+ osob na loozie.Zreszta skad jakies emelarld swordy,g shieldy na rooku ???ehh brak slow,ja osobiscie ide z tego balaganu bo nie mam sil sie dalej denerwowac !

Elo

Mwmaker B
26-06-2009, 13:36
elo ;d

po 1 noob charami nie bloczymy, ale to nie zmienia faktu, że nikt tam nie wejdzie ;] a jak wejdzie to padnie, lub bedzie spier***** spamując "OK JUZ NIE BEDE"..
po 2 te wszystkie cipki spermus etc botują na demcach cyclopolis, bo wszedzie indziej zostali wyjebani i nie mają gdzie bocic :D:D.
po 3 mortiis szuka botów, mało ale szuka ;d.

Salik Shoter
26-06-2009, 13:37
Gm czlowieku ja cie nie rozumiem na roxie gra mniej wiecej 150 -180 max ludzi.Z czego 140 to sa boty....prosty przyklad gildia Durex stawia noba i expi sobie tam taki Cineq palladyn,eazye.Na cyc na demach non stop lata z botem Crimson king,SPermus to sie poprostu odechciewa grac.czy ty nie umiesz czasami w nocy wejsc na otsa na 10 min i zobaczyc kto ma bota i wyjebac mu tak zeby sie nauczyl go nie uzywac ? nie rozumiem ciebie i twojego podejscia...rozumiem ze to server Rox ale to nie znaczy ze maja byc boty rozumiem raz zostawic na nocke spoko ale nie nagminnie bo to sie robi nudne.. wszedzie boty... Ogarnij tego otsa a graloby napewno ponad 200+ osob na loozie.Zreszta skad jakies emelarld swordy,g shieldy na rooku ???ehh brak slow,ja osobiscie ide z tego balaganu bo nie mam sil sie dalej denerwowac !

Elo

w 50% masz rację :) popieram Ciebie... Mortii powinien znaleźć jakichś minimum 2 gm :) i surowe kary za boty!!

Sonicq
26-06-2009, 13:54
Moim zdaniem Ci co bocą to jakieś jeb***** dzieciaki, które grać nie potrafią. Powinien być delete i ban ip forever.

100% racja.

Religa11
26-06-2009, 14:11
berafito jebie mnie to czy wy blowkacie czy nie i tak uzywacie nielegalnego oprogramowania i jestescie jebanymi dziecmi ktore bez bota sie nie obejda . Tyle ode mnie . Jestescie dla mni zerem !

`FilipeK <3
01-07-2009, 08:04
zazdrosc ehh.

kupcie bota , zalatwcie i robcie to samo oO
albo dojdzie do ich gildii ;ddd

#off
oni wykorzystuja bledy serwera ! [ironia]

Taki se pazdzioszek
01-07-2009, 09:24
Zgadzam się z tobą.
@Up
No wiesz, każdy może kupić i postawić bota, tylko jaki w tym bedzie sens? No właśnie

@top
jest to denerwujące, dlatego skończyłem przez to grać na apo.

Vetroo
01-07-2009, 14:46
Przypominam wam ze server rox jest zrobiony 4FUN
Wiec gm tam nawet nie sprawdza ludzi...
Jesli da bana to co za problem znow wybocic duzy lvl skoro exp jest 200x?

Neverous
07-07-2009, 17:14
Czego wy wamagacie :D ? Sam nasz Moderator boci i jest spoko nie ? W sumie to i tak juz pobanowali troche botow :P Ale oczywiscie nie naszego modka Eazya. Osobiscie nie wiem czy nadal boci ale poki gralem to niezle bocil :D

muflonekk
15-07-2009, 21:31
Chciałoby się, ale jak widać nasze chęci nie wystarczą dopóki nie staną się one chęciami GM'ów. Dopóki się ze to porządnie nie zabiorą boty będą bocić a uczciwi gracze będą mieli przejebane i powoli by samemu wymierzyć sprawiedliwość też zaczną sięgać po boty. To tyle.

Emo
16-07-2009, 10:54
Przypominam wam ze server rox jest zrobiony 4FUN
Wiec gm tam nawet nie sprawdza ludzi...
Jesli da bana to co za problem znow wybocic duzy lvl skoro exp jest 200x?
To, że ROX jest for fun, to nie znaczy, że każdy kto tam gra ma bocić... Jak widzę kolejne tematy w sprawie botów to mnie krew zalewa. Czy GMy naprawdę nie mogą na chwilę wbić i zobaczyć co i jak...

Ludzio
18-07-2009, 11:15
Nie gram juz na apo 8.42 i na roxie bo tak all ludzie na botach jada :(:(:( wiec jak tu grac ??

Gonzalo
18-07-2009, 11:35
Ja gram na 8.42 ale botów jest pełno , coś z tym trzeba zrobić bo się grać nie da :(

Wyjadacz Kepuczu DedaX's
18-07-2009, 12:34
Chuj nie gm, nic nie zrobicie bo bedzie grac po 25 osob -,-, a na 8.42 gdzie gra 40osob 35 to boty,

Cayden
18-07-2009, 15:35
Moim zdaniem tego ots'a powinno nie być !!!:}

Show 2.9.1
18-07-2009, 16:33
Ale wy mnie rozbrajacie idźcie na RL to się poplączecie po 10 min na pacc nie mówiąc o tym ze jakbyście mieli uczestniczyć w War a pozniżaj byście byli wyganiani z respa Gdyby nie Boty to myślicie ze kiedyś na RL powstał by 300-400 lvl gahahaa przykładem tego jest 25.000 banów ! i usuwanie postaci od 50-300 lvla .A co innego jest to ze gracze nie są za to karani ... A Jeszce jedno pewnie Gmowie się nauczyli ze jak widza wosso na 7.6 to odrazu ban haha a tu widza jak wchodzę po schodach uciekam od stwora i już pewnie myślą aha on sam expi xddd Chyba czas się przyzwyczaić do wreszcie ujawnienia przed graczem i napisania głupiego "Hi" po czym zadania jakiegoś pytania na wypadek gdyby Bot miał funkcje odpowiedzi na kilka Stwierdzeń
Po 2 na pewno będziecie siedzieć w pz jak nie ogarniecie gildi jedynym sposobem na pozbycie sie jest bota poza Gmem jest zaoranie go z ziemia !
Ps : Pozdro dla nobów którzy pod depo piszą 0 pvp bo się wyleczy od kogos kto ma 200 lvli wiecej albo oraja go w 2 i mysli ze jest pro bo nawet yellow hp nie ma Dzieci za dużo tibi 7.6 !
Czas pójść z duchem czasu ... ; ]
A i w ogóle 80% Serwa będzie bocic bo co ich obchodzi 1 ban na miesiąc z koro i tak ich postać nie zostanie usunięta ? Wiec będą dalej bocic Bo nieczujna się zagrożeni ani tego ze zal trochę czasu na marne ; ]

Show 2.9.1
18-07-2009, 16:36
Moim zdaniem tego ots'a powinno nie być !!!:}

Tak tego otsa nie powinno nie byc zarowno jak i 8.42 kiedy ceny eq i run sie zmieniają z dnia na dzien powinien byc reset postaci ze wszystkim i bez zbędnego pieprzenia
A tym Czasem Gra tam więcej osób ; ] Wiec jest nieoplacalne

Dαniel3k =)
18-07-2009, 20:45
Z botami nic nie poradzisz, są one teraz na porządku dziennym na 8.42 jak i na 7.6... My gracze nie mamy wpływu na to :/

Romek
20-07-2009, 23:27
@Sonicq
yyyy.......Daj komus bana na ip forever jezeli posiada zmienne ip.... Sukcesow :)

Fangol
21-07-2009, 01:39
Po co robicie tematy nie widzicie ze mortiis was olewa a wy piszecie te jebane tematy na tym jebanym smeirdziacym gownie on was ma w dupie :S a wy jak lizodupy :S

Apach
21-07-2009, 08:10
3x bot = Ban na nr karty Mac
i nie będzie problemu po tygodniu Mortiisowi spadnie ilość osób na serv o 90% :P
ale botów nie będzie :)

Selinara
21-07-2009, 20:27
To nie powinien być server "Rox" tylko "Sux" ;/

Maślanka
21-07-2009, 21:00
Ten z avkiem songo kana, popieram :o
Ale Mortiisa nie ma bo wyjechał ponoć na wakacje :o, i zastępuje go fever, który ponoć zezwala na boty więc o co chodzi ? Też sobie postaw bota a nie zazdrościsz innym... A jak Ci się tak bardzo nie podoba to nie graj, proste?

Maatini.
21-07-2009, 22:29
Po co expić ręcznie skoro można postawić bot który zrobi to za Ciebie. A Ty przynajmniej pójdziesz na dwór. Tylko mnie zastanawia po co oni bocą co im da te kilka lev up ?Aa no tak żeby cieszyć się na 4um że zabili w 10 osób jakiegoś przypadkowego nooba ; /

Sciex
22-07-2009, 00:01
Od poczatku bylo wiadome ze tam tylko beda biegac boty ...

^Azbestowy (ide na moda)
22-07-2009, 10:06
Odwalcie sie od cave botow .
@topic
Zamnknijcie roxa bo 8.42 upadnie

1. This forum requires that you wait 120 seconds between posts. Please try again in 76 seconds.

SongokuSSJ
22-07-2009, 10:54
Po co robicie tematy nie widzicie ze mortiis was olewa a wy piszecie te jebane tematy na tym jebanym smeirdziacym gownie on was ma w dupie :S a wy jak lizodupy :S

zgodze sie z up ;D
ja juz nie gram wgl na apo i wy tez tak zrobcie :)
ten serv nie ma przyszlosci
wejde na forum czasami
top@ botow jest pelno i takze na 76 w huj!

Sonicq
22-07-2009, 11:26
@Sonicq
yyyy.......Daj komus bana na ip forever jezeli posiada zmienne ip.... Sukcesow :)

Ban na host? -.-
Chuj potem nie wejdzie...
Jak to nie pomoże to delete i tyle...

Takarji
22-07-2009, 14:53
Kogo to obchodzi ten ots to miał być test server a jest Mazurski Ots tylko że 8.42.
W sumie możesz się nim nie zajmować -.- zepsół tylko zwykłe apo 8.42.

silver ghostek
27-07-2009, 10:36
Jedynym sposobem na pozbycie sie botow na roxie jest jego usuniecie ;o

`FilipeK <3
27-07-2009, 10:45
#up
wreszcie cos madrego :>
#topic
ta ROX i 0 botow?
delete ROX XD
syf , grasz tam bez celu wsrod botow o\

SaSa
27-07-2009, 11:56
Jedynym sposobem na pozbycie sie botow na roxie jest jego usuniecie ;o

właśnie chciałem to napisać :))))

Po co ten serwer rox ??miał być tylko ts jak oni mają 8.4 + rox to my chcemy 7.6 rox ...

Pampalini
27-07-2009, 12:42
To jest server 4fun xD więc można robić co się chce ale i tak bym tego otsa usunął bo jest nie potrzebny ..