Zaloguj się

View Full Version : Michael Jackson

Lucek
26-06-2009, 19:34
Witam! Dziś rano,wczoraj wieczorem. Tj.25/26.06.2009r. Michael znany nam Piosenkarz zmarł. Jego serce przestało bić. Myślę że są jego fani.
Chodząca historia muzyki pop Michael Jackson nie zasypywał gruszek w popiele. Okazało się że Michael nagrał w tajemnicy ponad 100 nowych piosenek, które zostaną opublikowane dopiero po jego śmierci.

Tłumy ludzi zgromadziły się wokół UCLA Medical Center w Los Angeles, gdzie zmarł w czwartek Michael Jackson. Krąg modlitwy uformował się przed domem, w którym piosenkarz spędził dzieciństwo. W Nowym Jorku ludzie śpiewają piosenki Jacksona przed teatrem Apollo.Był ikoną naszego pokolenia. Chcemy być tutaj, razem, modlić się, świętować pokój i miłość - mówią ludzie, którzy zgromadzili się wokół szpitala, w którym wczoraj zmarł Michael Jackson, król muzyki pop. Niektórzy płaczą, inni śpiewają przeboje króla. Wiele osób dzwoni do swoich znajomych i wymieniają się najświeższymi informacjami.Ludzie zgromadzili się także wokół posiadłości Michaela Jacksona w Bel Air. Na skrzynce na listy zostawiają kwiaty. Na terenie posiadłości jest policja, która prowadzi rutynowe dochodzenie po śmierci znanej osoby.

Nowojorczycy zgromadzili się na Times Square, gdzie siedzieli na składanych krzesełkach i oglądali na telebimach najnowsze doniesienia z Los Angeles oraz przed teatrem Apollo, gdzie słuchali piosenek Jacksona z przenośnych głośników.

Krąg modlitwy uformował się w miejscowości Gary w stanie Indiana przed domem, w którym Jackson spędził dzieciństwo. Fani zostawiają pluszowe misie i róże na ganku małego, białego budynku.

- Musiałem tu przyjść, bo siedząc w domu załamałbym się - powiedział Wyatt Puryear, kierowca z Gary. Swojego syna nazwał Michael, na cześć Jacksona. - Dorastałem z nim. Jak byłem dzieckiem tańczyłem i śpiewałem jak on.Michael Joseph Jackson (ur. 29 sierpnia 1958 w Gary w stanie Indiana, zm. 25 czerwca 2009 w Los Angeles
http://www.usmagazine.com/files/michael-jackson-b_1.jpg http://www.hiphoprx.com/content/uploads/2008/11/michael-jackson.jpg http://bittenandbound.com/wp-content/uploads/2007/12/michael_jackson_lace_front_wig.jpg http://www.se.pl/media/pics/2009/03/02/72572496_460x370.jpg
Jak wiecie On był murzynem,który przerobił się na "białasa",kiedyś na scenie odpadł Mu nos. Lekarze mówili że był On uzależniony od leków przeciw bulowych co mogło być przyczyną jego śmierci. Był oskarżony kilka krotnie o pedofilie,kiedyś zapłacił rodzinie 20 mln. dolarów (ponieważ nie miał już sił do ciągania po sądach). Michael nie przyznawał się że był pedofilem, niektórzy mówią że są to tylko plotki! i miejmy nadzieję. Przyczyną śmierci mogło być właśnie też to że ciągle go o coś oskarżali,nadal są to tylko plotki,czekamy na nowe informacje,w tym temacie możecie wklejać zdjęcia naszego Michael'a. @Maniek,moje informacje są "lepsze".
Najprawdopodobniej Michael'owi jakiś lekarz podał złe leki,nie mogą go odnaleźć,uciekł ponieważ czuł się winny.Jakby ktoś wiedział coś więcej na ten temat,proszę pisać.

Wnorass
26-06-2009, 19:46
Już ktoś pisał, że jak na drogach codziennie giną ludzie, to wszyscy mają to w dupie... A jak umrze jakaś gwiazda to cały świat nagle interesuje sie...

Azbestowy Krzaczek
26-06-2009, 19:46
I dobrze że padł . 0 pvp
@edit
o kurr... to dzis jest już 26-sty? :O LOL?

MaNIeK211294
26-06-2009, 19:49
jezu jakie ty tematy zakładasz... juz jest o nim temat w dziale "real zycie"
po co robisz spam? :confused::confused:

Wolly
26-06-2009, 20:31
Okażcie trochę szacunku. To była osoba wielkiego formatu. Mówicie, że każdy umiera, ale to co zrobił za życia będzie zapamietane.

Pampalini
26-06-2009, 20:38
No tak, każdy ginie .. ale to że Michaela Jacksona znał prawie cały swiat to już nikogo nie interesuję ? .. zrobił tyle dla muzyki .. a tu takie coś teraz .. Michaela nigdy nie zapomną tak jak Elvisa .. proste.
Szkoda gościa .

Guzek
26-06-2009, 21:38
Michael Jackson - Jestem/byłem wobec niego obojętny. Jego historia życia była bardzo ciekawa. Od 6 roku życia ojciec zmuszał go aby ciągle dla niego zarabiał pieniądze(grał koncerty). Pomimo tego, iż zarabiał dla niego pieniądze, gdy on sie lenił. Wyśmiewał się jeszcze z niego, z wyglądu jego nosa(twierdził, iż przypominał kartofel). Michael Jackson dlatego robił sobie tyle operacji plastycznych, aby ojciec się już z niego nie śmiał i aby go szanował. Niektóre media twierdzą, że molestował małe dzieci(wg. mnie po takich przeżyciach z młodości to by było niemożliwe). Zrobił on również bardzo wiele dla dzieci, o ile dobrze pamiętam wybudował jakiś Lunapark? Czy coś takiego, tylko po to aby małe dzieci miały się gdzieś bawić. Osobiście uważam, że MJ czuł się jak małe dziecko. Przez ojca nie miał młodości, dziecinnej zabawy a przedewszystkim miłości. Wielka postać, za mało miejsca do napisania o niej ...

Aby nie było sam to pisałem ...

Kamor ^Inter^
26-06-2009, 21:39
Tyle mam do powiedzenia.
http://i44.tinypic.com/2rmaaa0.png

Trikol <3
26-06-2009, 21:43
Byl okres ,kiedy sluchalem M.Jacksona ; ) Spodobaly mi sie jego piosenki.
Szkoda czlowieka

Axel ban ponownie :|
27-06-2009, 09:33
Pamiętam go tylko jako króla popu, ogólnie miałem na niego wyjebane.

Patrol
27-06-2009, 09:57
Jak wiecie On był murzynem,który przerobił się na "białasa"
Muszę Cię poprawić. Michael Jackson był chory na bielactwo. Jego skóra straciła pigment.

Był wielkiem człowiekiem.

Internetowych świeczek stawiać nie będę, gdyż jest to według mnie bezsensowne.

Drako o.o
27-06-2009, 10:01
byl i juz nie ma
nie ma co plakac /

Maly down
27-06-2009, 12:16
Nie byłem jego jakimś wielkim fanem, właściwie to może znam tylko jedną jego piosenke i ze dwie inne mogę kojarzyć, ale nawet nie wiem że to on jest ich autorem.

Ja chciałbym zwrócić uwagę na coś innego. Teraz gdy umarł, to nawet patrząc na gg widzę mase "zniczy" (w końcu każdy ma +1 do pośmiertnej sławy i do możliwości wejścia do nieba!) poświęconych Michaelowi. To jeszcze jako tako ujdzie, ale nie rozumiem, dlaczego osoby które go nie słuchały, teraz dają sobie na pokaz opisy typu "We love you Michael/I will never forget you/I love him"? Nie chcą być "gorsi" od swoich znajomych? I jeszcze KUR WA muszą pisać po angielsku? Jeżeli się nie myle, to mieszkamy w Polsce, a co do czego to każda z tamtych osób jest wielkim patriotą.

Jak już wspominałem, jego śmierć jest dla mnie obojętna, za 5 min nie będę o tym myślał.

Dingo
27-06-2009, 12:28
Tak tak on miał coś z glową bo sie wysprejował na biało, jako czarny 100x lepiej wygladal

WebStar
27-06-2009, 12:33
to xxd (http://www.drakensang.pl/) xxxxxxxxxxxxxxxxxxx
twoj post badzo duzo wnosi do tematu

@top
ja tam go torche lubilem i jest mi z deka szkoda ze padl bo mial 0pvp hehehxd

.Verrier
27-06-2009, 12:55
Ja chciałbym zwrócić uwagę na coś innego. Teraz gdy umarł, to nawet patrząc na gg widzę mase "zniczy" (w końcu każdy ma +1 do pośmiertnej sławy i do możliwości wejścia do nieba!) poświęconych Michaelowi. To jeszcze jako tako ujdzie, ale nie rozumiem, dlaczego osoby które go nie słuchały, teraz dają sobie na pokaz opisy typu "We love you Michael/I will never forget you/I love him"? Nie chcą być "gorsi" od swoich znajomych? I jeszcze KUR WA muszą pisać po angielsku? Jeżeli się nie myle, to mieszkamy w Polsce, a co do czego to każda z tamtych osób jest wielkim patriotą.

Zgadzam się. Wchodzę dzisiaj na n-k i widzę już w "Zdjęcia dodane ostanio ....." idiotyczne "oddające mu cześć" zdjęcia z Michaelem : / Przecież ci ludzie nie słyszeli ani jednej jego piosenki tylko usłyszeli w wiadomościach, że zmarł i teraz wrzucają te popieprzone obrazki ..

@topic
Cóż nikt nie żyje wiecznie .. Osobiście nie słyszałem ani jednej jego piosenki ale współczuję jego rodzinie. RIP.

Fresh
27-06-2009, 13:39
Ten Majkel musialbyc pedofilem po samej jego mordzie widze.
Lecz jak sie myle to niech mu ziemia lekka bedzie.