Zaloguj się

View Full Version : Modu? malossi lub jaki? inny po??dny do peigeot jetforce

Vixen
26-06-2009, 20:56
Witam. Mam prosbe do wszystkich. Czy ktosby mogl mi znalezc moduł zeby pasowal do peugeot jetforce? Chodzi mi o to zeby wieksze obroty wchodzily :)

Say'ko
26-06-2009, 22:04
Może i mogłbym Ci pomóc bo się tym zajmuje, lecz nie skuterami ;). Lepiej zarejestruj sie na konkretnym forum o skuterach i tam pytaj. Ja siedze na innym forum jesli chodzi o te tematy. Zaraz znajda sie znawcy 'co to nie ja' patrz Lucek i nagadają bzdur.

@Down

Nie.. Bedzie mu muliło wtedy. Jakby chciał dysze zmieniać to trzeba wtedy cały osprzęt. Zreszta wtedy to i by trzeba inny gaznik. Zupelnie inna bajka.. Bawiłem sie tak i musiałem zmienic na oryginał bo inaczej nie chodzi ; )..

Kornas Pall.
26-06-2009, 22:07
Hmm , a nie lepiej rozebrać gaźnik i kupić wiekszą dyszę? Jeżeli dyszę 64 zamienisz na 76-82 to w końcowej fazie skuter dostanie więcej paliwa i powietrza na skutek czego jego obroty będą większe o jakieś 15-20%.

Karelq Druid
26-06-2009, 23:03
jak widze taki temat to aż mnie sciska kruwa idz na forum o skuterach idioto skutery.net itp. google boli ? kto ci pomoże na forum o tibii każdy będzie udawał że się zna a mało kto ma pojecie na ten temat to logiczne jak budowa cepa ja pierdole wkurwiacie mnie już takimi tematami , typu : help co zrobic z laskom , pomurzcie w pracy domowej , czy ***** innych duperelach znasz 1 forum? jest w chuj o danej tematyce dla mnie temat do zamknięcia

*Razor*
29-06-2009, 19:36
Dziecko jest tyle forum o "Skuterach" i na każdym ci doradzą...

Skutery.net

Aerox.pl - mam speed'a i doradzają mi

Speedfight.pl
i hep hep hep dużo

i jeszcze

Polskajazda.pl

jeżeli-jeszcze-raz-założysz-durny-temat-zajebie-ci-w-ryj.pl :> <---- moja ulubiona