View Full Version : Nimfa/dwarf
Hipcio Bercix
27-06-2009, 11:32
Witam. Chcialbym zaprezentowac moj pomysl :D. Otoz nimfa dwarf kosztuje 5kcc i ma sie z niej tylko wyglad. Traci sie tylko kcc chyba ze ktos jest bogaty. Moja propozycja jest taka do nimfy/dwarfa dostawalo by sie np 10~+ haste, 5 many 5 hp na sec. To jest tylko moja propozycja. Wypowiadajcie sie na ten temat.
Kamor ^Inter^
27-06-2009, 11:50
W sumie,ale nie +5,tylko gdzies 2-3 : D
Nawet niezły pomysł,ale i tak nie zostanie wprowadzony.
Nie. Mamy już przecież wilka, żeby szybciej biegać. Chcesz mieć więcej many i szybciej biegać? Załóż bicz, softy i manasuj się.
Jest to jakieś urozmaicenie, lecz to dodawanie many/hp na większym level'u nie ma znaczenia. Mogłoby to zostać wprowadzone w grę.
Jestem na TAK! Ale chyba tego nie wprowadzą ;/
Matula ^^
27-06-2009, 13:00
@ Lucek. Nie jesteś RL Lucyfer więc WYJDZ ! . Nie wprowadzasz nic mądrego do teamtu i nabijasz posty ;<
@ Grulix! . To masz zajebiście jak robisz postać i możesz używać bicz ;]
I tak i nie. Haste nie wprowadzą bo po co ? Masz time ring, bohy, winged, klapy dla kazdego cos dobrego. A mana po 5? Co Ci to da? Dobre na trainy ale w pvp czy ekspieniu się nie przyda.
Po to jest własnie nimfa i dwarf za 5kcc żeby była dla pogatych tylko a nie jeszcze jakieś dodatki.
Pomysł sam w sobie na + :)
@ Edit. Nie głosuje
Pampalini
27-06-2009, 13:04
Jestem na nie, co z tego że ktoś kupuje nimfe czy dwarfa ? bo chcę ladnie wyglądać tak ? takiego czegoś i tak by nie wprowadzili .. jestem na nie :)
Hipcio Bercix
28-06-2009, 18:59
Prosze o wypowiadanie sie w tym temacie.
@down
To chyba dobrze no nie? Bedzie troche mniej kasy na serwerze :)
Idiotyczny pomysl lada moment cale city biegalo w outach .Jestem na nie....
Lepiej aby patrzyli na postać. Elf = osoba szybka, ma dużo celności z tym co robi, a krasnolud = mocarz, dużo życia.
Dżablona
28-06-2009, 19:54
jestem na tak ale mogłoby być tak,że jak kupisz nimfe to masz np:+20speed i 5hp i 5 mana na sec.
a jak dwarfa to np:10hp i 10mana na sec i +10speed
vBulletin v4.2.5, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.