View Full Version : Domki na rooku
Dark Devorious
29-06-2009, 12:29
Napewno nie ja tylko to zauwazylem ale napewno inni ze jest bardzo malo domkow na rooku 7.6. Dodatkowo nikt ich nie sprzedaje a duzo graczy jest co ma domek a juz skonczyl swoja kariere/dawno sie nie logowal. Dlatego tez pomyslalem aby zrobic nowe domki na rooku :] Co wy na to ? komentowac!!!
Pomysł dobry, może w reszcie ruszyłby handel domkami związany z zarabianiem w ten sposób pieniążków, jednak jest jedno "ale".
Od zajarania dziejów historii rooka 7.6 było tam bardzo mało domków.
Ktoś ma domek-jest koks.
Więc po co robić małe domki i to jeszcze na teranie pacc? Nikt tam nie chce kupic
Myślę, że dobrze by było skasować całkiem z mapy kilka domków na pacc, a dodać jakieś małe w fajnych miejscach na facc, bo to właśnie po tej stronie siedzi najwiecej graczy
Podsumowując moją wypowiedź chcę powiedzieć, ze jak by dodali to nic by sie złego nie stało, a jakby nie dodali też by mi to nie przeszkadzało.
Chcesz więcej domów = wyjdź na maina. Jeżeli przybędzie domków na rooku - ich cena spadnie, a tego nikt by nie chciał. Posiadłości na rookgaardzie i tak jest dużo, więc po co więcej? Jeżeli ktoś nie loguje, domki są z czasem zabierane.
Dark Devorious
29-06-2009, 12:42
Guest z pewnoscia nie wyjde tym charem na maina : ] A co do tego ze ktos sie nie loguje to tylko za przeproszeniem idiota tak robi ze kupuje domek i nie loguje sie : ] Chodzi mi o to ze nikt nie sprzedaje nie ma jak nabyc tego domku. Skad takie przekonanie ze domki beda tansze ? a jezeli stanieja to nie o duzo.
Guest ja nie mowie wcale o duzej ilosci dodania nowych domkow : ] zawsze te kilka nowych by bylo fajnie miec na rooku.
Guest z pewnoscia nie wyjde tym charem na maina : ]
Nikt Ci nie każe :P
A co do tego ze ktos sie nie loguje to tylko za przeproszeniem idiota tak robi ze kupuje domek i nie loguje sie : ] Chodzi mi o to ze nikt nie sprzedaje nie ma jak nabyc tego domku.
Niektórzy kupują domek i logują się co jakiś czas by go nie stracić, to zrozumiałe.
Skad takie przekonanie ze domki beda tansze ? a jezeli stanieja to nie o duzo.
Teraz żeby kupić domek trzeba mieć duuuuużo cc. Jeżeli dojdą nowe to zostaną wykupione przez tych, którzy już domki mają a na brak cc nie narzekają.
Guest ja nie mowie wcale o duzej ilosci dodania nowych domkow : ] zawsze te kilka nowych by bylo fajnie miec na rooku.
Tak czy inaczej żeby kupić dosyć pokaźny domek na facc, trzeba się namęczyć.
Kapitan Alkohol.
29-06-2009, 13:04
Moim zdaniem to fail ze wogole na rooku są domki.
Jestem na nie :s
Sexy Blondi
29-06-2009, 13:08
No właśnie kur.... żeby kupic domek trzeba sie nameczy to dlatego chcemy nowe!! Prosze bardzo: Capitan Rook, Wladca Ognia, Pitt bull, Mr Fsza, Bartuu, Rook Men Mariusz. OTO lista graczy ktorzy nie graja tylko loguja sie tylko po to by nie stracic domkow...
wiec do ch... jak mam nabyc domek?... Nie wspominam juz o pacc arenie gdzie tez jest pare osob ktore sie tylko loguja... naprzyklad gracz Aphelium...
I co to za tekst "Chcesz więcej domów = wyjdź na maina" Zal mi Cie?...
Podsumowując :) może 10% domkow jest "używanych" a co dopiero mowic o sprzedarzy i nabyciu ten rynek juz dawno wygasł na rooku... Jak najbardziej jestem na TAK Pozdrawiam... :)
Ps: Sory za ortografie
@Up:
TE gostek a miales w ogole kiedyś rookslayera? NIE... to sie nie wypowiadaj...
Zdefiniuj mi słowo "fail" o ile wiesz co to znaczy?
Dobra.. wiemy, że jesteś głumbem i nie umiesz sie posługiwać słownikiem- zrobię to za ciebie.
Fail- 1. nie zdawać 2. zawodzić 3. nie zdołać
Twoja wypowiedź jest nie logiczna.
Dziękuje :)
@btw.
Ja chce mieć domek z depo i trainerami na rooku. Do tego sypialnie 2 osobową!
Da rade zrobić?xd
@Blondi
Żółwik :D:D
@silver ghostek
Nie bądź taki cwaniak... Bo tu Cie zadziwię,
otworzyłem książkę.
BB
silver ghostek
29-06-2009, 13:18
Zdefiniuj mi słowo "fail" o ile wiesz co to znaczy?
Dobra.. wiemy, że jesteś głumebm i nie umiesz sie posługiwać słownikiem- zrobię to za ciebie.
Fail- 1. nie zdawać 2. zawodzić 3. nie zdołać
Twoja wypowiedź jest nie logiczna.
Dziękuje :)
@btw.
Ja chce mieć domek z depo i trainerami na rooku. Do tego sypialnie 2 osobową!
Da rade zrobić?xd
@Blondi
Żółwik :D:D
Oh jakis ty madry. Gdyby nie ta wikipedia to bys sral po gaciach zastanawiajac sie nad znaczeniem tego slowa. Fail mozna przetlumaczyc na jedno proste slowo - Przystojniaczek
@topic
Domkow na rooku jest wystarczajaco duzo. Tak jak napisal Guest: Nie pasuje? Idz na main.
Sir Kiryh
29-06-2009, 13:24
Silver qwa masz wogle chara na rooku ? wez wyjdz z tego tematu. Ty myslisz ze jestes kox ? Ino ublizasz kazdemu. Jednym slowem WYPIERDALAJ.
PS; Silver naucz sie czytac bo wyjdz a idz to roznica : ] FAIL TY CIPO RYZA
Dark Devorious
29-06-2009, 13:28
@ silver on przynajmniej wikipedie lub ksiazke potrafil otworzyc.A ty co mozesz otworzyc? Skoro ty nie posiadasz mozgu. Umiesz tylko krytykowac kazdego poniewaz sam gowno osiagles.A co do tematu to po h.. sie wypowiadasz jak wogole nie masz rookslayera?
Druid z Armi
29-06-2009, 13:37
Oh jakis ty madry. Gdyby nie ta wikipedia to bys sral po gaciach zastanawiajac sie nad znaczeniem tego slowa. Fail mozna przetlumaczyc na jedno proste slowo - Przystojniaczek
@topic
Domkow na rooku jest wystarczajaco duzo. Tak jak napisal Guest: Nie pasuje? Idz na main.
hahahaha omg,
po 1 wyjdź na main charem 100+ = jesteś debilem i nie graj w tibie, bo mózg ci się lasuje
po 2 wystarczająco dużo?? facc 10 domków każdy 200cc+, pacc same parówki praktycznie i do tego jeszcze trzeba dodać, że musisz co 45 dni kupować pacc, żeby ci nie zabrali domku na pacc.
silver ghostek
29-06-2009, 14:04
hahahaha omg,
po 1 wyjdź na main charem 100+ = jesteś debilem i nie graj w tibie, bo mózg ci się lasuje
po 2 wystarczająco dużo?? facc 10 domków każdy 200cc+, pacc same parówki praktycznie i do tego jeszcze trzeba dodać, że musisz co 45 dni kupować pacc, żeby ci nie zabrali domku na pacc.
tobie juz sie mozg zlasowal :O masz racje... jestes debilem i nie graj w tibie
dzieci tibii placza ze im malo domkow na rooku ;c straszne... nastepna banda debili ktorzy chca miec zamiast rooka "main non-pvp"
@ silver on przynajmniej wikipedie lub ksiazke potrafil otworzyc.A ty co mozesz otworzyc? Skoro ty nie posiadasz mozgu. Umiesz tylko krytykowac kazdego poniewaz sam gowno osiagles.A co do tematu to po h.. sie wypowiadasz jak wogole nie masz rookslayera?
nic nie osiagnalem? ahaaaa sorry
osiaglem no naprawde przepraszam was MISTRZE GRY AHOSaohsaoshoa Cos jeszcze? mam 56 rookstayera, mialem 87 ale go sprzedalem. Rook to gowno. btw. "wogole" to ty slownika nie potrafisz otworzyc ;c
@Kiryh
nie chce mi sie juz ciebie kretynie cytowac bo szkoda zachodu
idz tam kogos okradnij to sie dowartosciujesz : )
Ogolnie zal mi was dzieciaki. Pewnie wydaje wam sie ze mnie cisniecie. :o To sie mylicie (:
@down
Dzieki za komplement, frajerze.
Dark Devorious
29-06-2009, 14:07
Jak on jest debilem to na ciebie juz brakuje słów.Jest mi cie tak zal ze az mi szkoda klawiatury uzywac ale jednak musze
Arystoteles
29-06-2009, 14:27
ja grałem na rokardzie i jak najbardziej rozumiem propozycje kolegi. Zgoda jest to rokard na którym się zdobywa początkowe umiejętności, ale jeżeli jest on już tak rozbudowany i gracze wybrali tą wyspę to dlaczego nie można czasami spełniać ich zachcianek?
Jak na moje to powinny poswatać z 4 nowe domki na facc i 2 nowe domki na pacc a w dodatku powinno powstać nowe exspowisko dla h lvli a nie tylko dark lordy ale i nowy potworek o sile 1,5 raza wiekszej od black knighta z lotem (k armor, bohy, niezwykle rzadko aol, czasami stealt ring, czasmi crown helmet, devil helmet,warior helmet.itp i nowy npc co skupuje perł diamenty itd, oraz czar utani hur który na rokardzie byłby zależny od lvla i mlvl << tego nigdzie niema :]
KRYTYKUJCIE ILE CHCECIE JA PISAŁEM TO CO UWAŻAM ZA SŁUSZNE KTO NAM ZABRONI ROKARD ROBIĆ ORYGINALNY INNY OD WSZYSTKICH?
Dark Devorious
29-06-2009, 17:14
@up
Utani hur odpada.ZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZNNNNNNNNNNNNakki
Arystoteles, Utani hur? Pojebało Cię? Może odrazu UE, E'Max Exori Max Erex i Mas Morta?
@topik
Co do domków, to się zgodzę. Kilka nowych by się przydało.
Powiedzmy, że zrobili by nowe domki myślicie że mieli byście jakieś szanse w licytacji?
@H5N1
Masz racje czołowi gracze zmniejszyli by troszkę liczbę swoich cc ( sc ) w dp :)
Powiedzmy, że zrobili by nowe domki myślicie że mieli byście jakieś szanse w licytacji?
Twoja wypowiedź mnie natchnęła do tej myśli !
Bd nowe domki na licytacji= mniej kasy na rooku= kasa na rooku wiecej warta !
Bingo !
vBulletin v4.2.5, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.