View Full Version : Wyp*dalac. XDDD
Trikol <3
30-06-2009, 07:46
http://www.youtube.com/watch?v=ZHExOhik6nQ&feature=related .
Kox Roku2009
30-06-2009, 10:11
Ta guma mnie rozjebała ! <mlask mlask>
`FilipeK <3
01-07-2009, 07:42
pwn3dd.
tak jak pan up z ta guma to jeszcze te 'wypierdalac' XDDD
nie no zajebiste ;O
Łahaha, ubaw po pachy normalnie:<
............................
Aff..Mam takie samo zdanie jak pan up.
Wiadomość którą wpisałeś jest za krótka. Prosze wydłużyć swoją wypowiedź do przynajmniej 40 znaków.
http://i26.tinypic.com/v7vytw.gif
Tekst kultowy. Trzeba przyznać że Bodzio Linda ma zawsze role z epickimi 'dialogami'. To drugi mistrz ciętej riposty!
Aff..Mam takie samo zdanie jak pan up.
Wiadomość którą wpisałeś jest za krótka. Prosze wydłużyć swoją wypowiedź do przynajmniej 40 znaków.
Omg to idźcie się obaj pociąć.
@topic
He, <mlask> <mlask> wypier**lać :D
Omg to idźcie się obaj pociąć.
Skąd ta agresja? Powiem to już któryś raz z kolei, każdy ma swoje zdanie, a na forum panuje wolność słowa...
Poza tym, za przeproszeniem gówno wiesz o emo i widać masz prymitywny sposób myślenia emo=dziecko ze szramami na rękach. Z reguły nie powinno się wypowiadać na tematy, o których się mało wie, więc mogłeś sobie darować ten zjadliwy komentarz.
Kox Roku2009
09-07-2009, 15:58
Skąd ta agresja? Powiem to już któryś raz z kolei, każdy ma swoje zdanie, a na forum panuje wolność słowa...
Poza tym, za przeproszeniem gówno wiesz o emo i widać masz prymitywny sposób myślenia emo=dziecko ze szramami na rękach. Z reguły nie powinno się wypowiadać na tematy, o których się mało wie, więc mogłeś sobie darować ten zjadliwy komentarz.
Nie dziecko ze szramami na rękach tylko świr ze szramami na rękach :<
Tekscik jak i Linda kultowy ale ta guma najlepsza :D mlask , wypier**** .
KaczorPowraca
09-07-2009, 17:05
wypierdalaj sie pociąć frajerze =/ i jeszcze jedno..
"wypierdalać"
@topic
Boguś kox ;D
vBulletin v4.2.5, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.