PDA

View Full Version : Co do respów! Gm wejdz..

Bercik II
01-07-2009, 15:10
Witam. Zauważyliście że gdy ktoś chce expic wpada większy lvl i wpierdól czy wyjdziesz? Najczęściej jest na big respie drakul cod. Ostatnio tam expiłem wbił MCMARI i mówi już poexpiłeś won brat mój ma expic.
A więc moja propozycja jest taka że. Gdy wejde na respa i ktos chce wejsc to go odpycha potion/tp to by bylo dobre rozwiazanie np. ktos chce mi wejsc na respa i go odpycha od tp ;]
@ dodam sonde.

Wolly
01-07-2009, 15:15
Bez sensu, to jest serwer pvp, musisz być przygotowany na dyskriminacje większych leveli. Twój pomysł jest w ogóle nie przemyślany, na takich "jednoosobowych" respach chowały by się osoby z PK i nie tylko.

Pampalini
01-07-2009, 15:16
OMFG !! chcesz z tego zrobić noob serva? powiedz mi gościu od czego jest pvp/koledzy ? proste ktoś przychodzi i go zabija ... takiego czegoś i tak nie będzie .
JESTEM NA NIE :)

Emo
01-07-2009, 15:28
Tak to już jest na tym serwerze, nie ma żadnych kolejek, zaklepywanek, tylko od razu jest "wypierdalaj or hunted" Musisz się z tym pogodzić. Każdy gracz pewnie niejednokrotnie się z takim czymś spotkał i jakoś trzeba to przeżyć. Założę się, że gdybyś ty miał duży lvl chciałbyś expić na tych drakulach i okazało by się, że są zajęte też byś zagroził tamtemu mniejszemu lvlowi. Podsumowując, ochłoń trochę i graj dalej. Jestem na nie.

Bercik II
01-07-2009, 15:35
@up
mialem tu bardzo duzo postaci ponad 1k lvle...
teraz gram od nowa i chce wbic w spokoju ten 350 a nie wejde i za 10min won bo ded ;s

Kapitan Alkohol.
01-07-2009, 15:46
Jestem na nie. Od czego jest pvp ? :) Kazdy miał kiedys mały lvl, jak Ci to nie pasuje kup sobie 1k+ lvl na allegro i tez bd mógł wyganiac z respów ;D

Bercik II
01-07-2009, 15:48
@up
nieeeeee !!:D
mialem tu 1235 eka
1010 rp
730 ms
teraz chce ed ;]
ale sie expic nie da :S
bo ciagle
won albo
wpierdol
!!:D

silver ghostek
01-07-2009, 17:02
"Take a mlotek and jebnij sie w head"
to chyba najbardziej odpowiednia rada dla ciebie.
Miales Don'a to sam sie wbijales a teraz placzesz ze ktos ci sie wbija i wymyslasz jakies pierdoly... Wyjdz blagam.