Zaloguj się

View Full Version : C arrow quest

Fighttter
03-07-2009, 01:05
To bylo proste Za niedługo Wh!!

http://i39.tinypic.com/2llilav.jpg

Kapitan Alkohol.
03-07-2009, 01:08
To bylo proste Za niedługo Wh!!http://i39.tinypic.com/2yx5f9e.jpg

Gz wosso :)

GladeQ
03-07-2009, 01:26
Czy to takie trudne podmienic w paincie czysty pasek (bez bota) bądź dać same okno gry? :FFF Jakim to trzeba byc tepakiem...

Nie gz. Kup se musk

LOLBANBOT

pio__TMP
03-07-2009, 01:36
Czy to takie trudne podmienic w paincie czysty pasek (bez bota) bądź dać same okno gry? :FFF Jakim to trzeba byc tepakiem...

Nie gz. Kup se musk

LOLBANBOT

sam sobie kup mózg tępa strzało, screen nie jest zadnym dowodem, mogl podmienic pasek ;[[

Kapitan Alkohol.
03-07-2009, 01:38
@up
Tylko ze wosso tak robi ss'y - zostawia biała ramke i scina dolny pasek + ten górny widac :o

Puntek
03-07-2009, 02:21
Idiota-.-.. Zal troche go ale i tak pozdro!! i GRATULACJE ze umiesz sie obslugiwac botemxD

pio__TMP
03-07-2009, 10:09
@up
Tylko ze wosso tak robi ss'y - zostawia biała ramke i scina dolny pasek + ten górny widac :o

Skad wiesz jakie screeny robi wosso? Moze sam go uzywasz, placzecie tutaj ;<

Silent Sky
03-07-2009, 10:12
hahahahhahahaha rozpierdalacie mnie ;x kazdemu kto da ss bez paska walicie "gz wosso" ja pierdole a skąd wiesz że ma wosso ?? bo ja tam nic nie wiedze a pasek mógł sam sobie zamazać ;x
a nawet jeśli ma wosso to co zazdrościsz mu ? skoro 97% serwera ma bota to why on nie może mieć? idzcie se pobiegać gdzieś bo pierdolicie bez sensu....

"GZ WOSSO" rozkurwił mnie ten tekst ;D

Gonzalo
03-07-2009, 10:38
Popatrz na górny pasek widać wszystko mistrzu :D Kto normalny wycina górny pasek ???

silver ghostek
03-07-2009, 11:07
hahahahhahahaha rozpierdalacie mnie ;x kazdemu kto da ss bez paska walicie "gz wosso" ja pierdole a skąd wiesz że ma wosso ?? bo ja tam nic nie wiedze a pasek mógł sam sobie zamazać ;x
a nawet jeśli ma wosso to co zazdrościsz mu ? skoro 97% serwera ma bota to why on nie może mieć? idzcie se pobiegać gdzieś bo pierdolicie bez sensu....

"GZ WOSSO" rozkurwił mnie ten tekst ;D

11 - Zabronionym jest korzystanie z wszelkiego rodzaju programów wspomagających i ułatwiających grę.

Dlatego.

@topic
na bocie to nie problem

Severyn
03-07-2009, 13:37
Obecnie, gorny pasek jest "sciety" przez autora gumką w programie o nazwie paint..

( pacz lewy gorny rog okna tibi ) jest zamazany krzywo ;<

Boć dalej, twoja wola dx

Gaston
03-07-2009, 14:07
wosso rox?;]

beuehee ale idioci wklejaja takie ss...

pio__TMP
04-07-2009, 01:18
wosso rox?;]

beuehee ale idioci wklejaja takie ss...

zmieńcie płytę w końcu, cały czas "wosso rox" "gz wosso", jak po 2-3 odpowiedziach kolega nie dostal bana, to znaczy ze screen wklejony nie jest dowodem i nikt z GMT niema ochoty Was słuchać, bo równie dobrze mógł to sobie napisać w pasku "dla jaj!". A Wasze napierdalanie topiców jeden za drugim nic nie da. Moderatorów proszę o usuwanie tego typu postów, bo to już się nie robi nudne, a irytujące.