View Full Version : C arrow quest
Fighttter
03-07-2009, 01:05
To bylo proste Za niedługo Wh!!
http://i39.tinypic.com/2llilav.jpg
Kapitan Alkohol.
03-07-2009, 01:08
To bylo proste Za niedługo Wh!!http://i39.tinypic.com/2yx5f9e.jpg
Gz wosso :)
Czy to takie trudne podmienic w paincie czysty pasek (bez bota) bądź dać same okno gry? :FFF Jakim to trzeba byc tepakiem...
Nie gz. Kup se musk
LOLBANBOT
pio__TMP
03-07-2009, 01:36
Czy to takie trudne podmienic w paincie czysty pasek (bez bota) bądź dać same okno gry? :FFF Jakim to trzeba byc tepakiem...
Nie gz. Kup se musk
LOLBANBOT
sam sobie kup mózg tępa strzało, screen nie jest zadnym dowodem, mogl podmienic pasek ;[[
Kapitan Alkohol.
03-07-2009, 01:38
@up
Tylko ze wosso tak robi ss'y - zostawia biała ramke i scina dolny pasek + ten górny widac :o
Idiota-.-.. Zal troche go ale i tak pozdro!! i GRATULACJE ze umiesz sie obslugiwac botemxD
pio__TMP
03-07-2009, 10:09
@up
Tylko ze wosso tak robi ss'y - zostawia biała ramke i scina dolny pasek + ten górny widac :o
Skad wiesz jakie screeny robi wosso? Moze sam go uzywasz, placzecie tutaj ;<
Silent Sky
03-07-2009, 10:12
hahahahhahahaha rozpierdalacie mnie ;x kazdemu kto da ss bez paska walicie "gz wosso" ja pierdole a skąd wiesz że ma wosso ?? bo ja tam nic nie wiedze a pasek mógł sam sobie zamazać ;x
a nawet jeśli ma wosso to co zazdrościsz mu ? skoro 97% serwera ma bota to why on nie może mieć? idzcie se pobiegać gdzieś bo pierdolicie bez sensu....
"GZ WOSSO" rozkurwił mnie ten tekst ;D
Popatrz na górny pasek widać wszystko mistrzu :D Kto normalny wycina górny pasek ???
silver ghostek
03-07-2009, 11:07
hahahahhahahaha rozpierdalacie mnie ;x kazdemu kto da ss bez paska walicie "gz wosso" ja pierdole a skąd wiesz że ma wosso ?? bo ja tam nic nie wiedze a pasek mógł sam sobie zamazać ;x
a nawet jeśli ma wosso to co zazdrościsz mu ? skoro 97% serwera ma bota to why on nie może mieć? idzcie se pobiegać gdzieś bo pierdolicie bez sensu....
"GZ WOSSO" rozkurwił mnie ten tekst ;D
11 - Zabronionym jest korzystanie z wszelkiego rodzaju programów wspomagających i ułatwiających grę.
Dlatego.
@topic
na bocie to nie problem
Obecnie, gorny pasek jest "sciety" przez autora gumką w programie o nazwie paint..
( pacz lewy gorny rog okna tibi ) jest zamazany krzywo ;<
Boć dalej, twoja wola dx
wosso rox?;]
beuehee ale idioci wklejaja takie ss...
pio__TMP
04-07-2009, 01:18
wosso rox?;]
beuehee ale idioci wklejaja takie ss...
zmieńcie płytę w końcu, cały czas "wosso rox" "gz wosso", jak po 2-3 odpowiedziach kolega nie dostal bana, to znaczy ze screen wklejony nie jest dowodem i nikt z GMT niema ochoty Was słuchać, bo równie dobrze mógł to sobie napisać w pasku "dla jaj!". A Wasze napierdalanie topiców jeden za drugim nic nie da. Moderatorów proszę o usuwanie tego typu postów, bo to już się nie robi nudne, a irytujące.
vBulletin v4.2.5, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.