View Full Version : Nvm...
silver ghostek
03-07-2009, 09:41
Witam. Ostatnio stalo sie cos dziwnego. Ja (Qlimax), Tan Palladyn, Wladca Luku, Sayid Diil, Destroyer Pall oraz zapewne pare innych osob zabilo na fraga postac o nicku "Nvm". Niby nic w tym dziwnego, ale haczyk tkwi w tym ze nikt nie zaznaczyl go z broni. Sam malo nie wbilem rs'a przez to cos. Moze ktos wytlumaczyc o co chodzi? ;]
@Kox Roku2009
to pewnie dlatego ze zjedlismy za duzo azbestu
Dzis widzialem to doslownie przed chwila. Ale widzialem to na battle, jak to zaznaczylem myszka to podswietlil mi sie jakis inny player. Widzialem ze on mial 1 hp to zabralem uha i chcielm go uhanc i jak najechalem na niego tym uhem to odrazu znikl.. Nie wiem ocb
Exevo knight
03-07-2009, 09:54
Tez dzisiaj widzialem jak 600+ ek sciagnol na fraga low lv chociaz mowil ze wcale go nie zaznaczyl, wbil przez to rs i padl ;d Ale MLS jest : ]
Rószofy Ócher
03-07-2009, 09:54
Biłem Wladce Luku, nie zaznaczalem nikogo innego z bolta, walnąłem max erexa i frag :O To jest coś nie tak...
Kox Roku2009
03-07-2009, 10:00
Może już tyle gracie, ze macie halucynacje? A na serio to mi sie wydaje, ze to kolejna postac testowa .
10:33 Nvm was banished because of Swiadome wykorzystywanie bledow gry.
@Down
Sam robiłem. :D
10:33 Nvm was banished because of Swiadome wykorzystywanie bledow gry.
Sory, że offtopic, ale twój avatar jest poprostu zajebisty XD
Knight Lukas
03-07-2009, 12:27
Ciekawe jak to robił :D
Ale jeżeli jest taki błąd to powinni go naprawić, bo jak noobki się dowiedzą to będą same rs po city biegać :D
`FilipeK <3
03-07-2009, 14:03
to jest bot !
:rolleyes:
#top
mozecie jasniej napisac ? ;<
mozecie jasniej napisac ? ;<
idę sobie wczoraj przy temple city, patrze idzie koleś z black hp, uhnąłem go, patrze znikł O.O, leży ciało "nvm zabity przez bart", nie nabił mi się ani frag, ani pz, ani sql. Woder Bone tak wczoraj wbił rs'a. ; d
Dalekowidz84
03-07-2009, 15:57
Oj dzieci dzieci...(Bart bez urazy)
i Ty Santano mądrzejszy od nich nie jesteś ;<
Tak się czasami dzieje jak się ma włączonego scara ...
Orson_Pall
03-07-2009, 16:36
Panie wyżej, jak zawsze udajesz że wiesz wszystko, a wiesz gówno. Wyszedł na xx lvlu z rooka, zrookwał sie tak, że mial hp na minusie. Wygladało jakby miał deep, ale przy uhnięciu hp nie rosło, tylko dochodziło do 0- czyli padał. Frag był naliczany temu, kto go uhnał.
silver ghostek
03-07-2009, 17:23
Oj dzieci dzieci...(Bart bez urazy)
i Ty Santano mądrzejszy od nich nie jesteś ;<
Tak się czasami dzieje jak się ma włączonego scara ...
na scarze to ty chyba kompa odpalasz ;c
@topic
juz po wszystkim :(
Exevo knight
03-07-2009, 23:11
No dobra, ale jak on to robił? :|.........
No dobra, ale jak on to robił? :|.........
Wychodzisz z rooka robisz knighta z 30 lvl (chyba) rookujesz sie do 1 lvl'a i masz health na minusie i jak ktos sie uhnie/siohnie to elo wyglada jak bys padl czyli Twój uher dostaje fraga tzw Warning! ;)
Zreszta napisał to już Orson Pall (http://forum.toproste.pl/showpost.php?p=454474&postcount=12)
silver ghostek
04-07-2009, 10:29
Wychodzisz z rooka robisz knighta z 30 lvl (chyba) rookujesz sie do 1 lvl'a i masz health na minusie i jak ktos sie uhnie/siohnie to elo wyglada jak bys padl czyli Twój uher dostaje fraga tzw Warning! ;)
Zreszta napisał to już Orson Pall (http://forum.toproste.pl/showpost.php?p=454474&postcount=12)
tak samo jak orson.
bart napisal ze jak go uhnal to nie nabil fraga...
vBulletin v4.2.5, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.