View Full Version : Manasy
silver ghostek
03-07-2009, 17:59
Pewnie patrzac na nazwe tamatu pomysleliscie ze to bedzie nastepny temat o manasach dajacych 1k many. :o
Otoz nie. Moja propozycja polega na tym aby kolor manasow zostal zmieniony na inny. Co to da? To ze wiekszosc osob uzywajacych wosso lub scara zostanie uziemiona bez swojego pomocnika.
Co wy na to? ;>
Zamieszczam sonde.
@down
Ale nie kazdy potrafi to zrobic ^^ Tak samo ze scarem, nie kazdy potrafi go skonfigurowac.
Kornas Pall.
03-07-2009, 18:00
@up No w jakimś stopniu ograniczy to boterów xD
Ale przecież wystarczy zmienić ID manasa;> Dobry pomysł , jestem za .
Moim zdaniem dobry pomysł. Ale znają się tacy co będą pisać: Sprzedam edytowane Wosso (Nowe manasy) :rolleyes:
Pampalini
03-07-2009, 18:17
Boty były,są i będą .. to praktycznie nic nie da.. zapewne ktoś edytował by bota wosso scara czy tam anarchy i sprzedawał by to .. ale jestem za ..
Ja jestem na nie bo i tak zaraz to ktos zrobi nową wersje pod manaski.Np. kolor manasa by się zmieniał co miesiąc (lub krócej) za takim czyms bym byl
Mi tam lotto. ;D W tą czy w tą i tak będę bocił! XDDD
zrobcie kolorowe manasy xdd kazdy inny ;d losowo by sie sprzedawaly :P tak tak kupujesz manasy w bp, i inny bp co chwile idzie ;d tak i manasy xDDD
wtedy botem ciezko bedzie ;p
@Up
Kozacki Pomysł xD
Blalblablallblalbalblalblablalblalb
`FilipeK <3
03-07-2009, 20:14
zrobcie kolorowe manasy xdd kazdy inny ;d losowo by sie sprzedawaly :P tak tak kupujesz manasy w bp, i inny bp co chwile idzie ;d tak i manasy xDDD
wtedy botem ciezko bedzie ;p
pwn3d.
#top
tak Tomku , bardzo dobry pomysl :d
proponuje biale jak mleko , lub zolte-mocz.
Zgadzam się! Szybko i łatwo ekipa może to zrobić :) że też ja o tym nie pomyślałem.
Silver, Twoje propozycje prawie zawsze są trafne :)
Rószofy Ócher
03-07-2009, 21:49
Zgadzam się! Szybko i łatwo ekipa może to zrobić :) że też ja o tym nie pomyślałem.
Silver, Twoje propozycje prawie zawsze są trafne :)
Nie prawie tylko zawsze!
Propozycja boska <3
TAAAAAAAAAAAAAAAAAK OH TAK YEAH OH TAK
No to tyle. :zawstydzony:
Fraelek here. <3 z konta sempuwy.
NIE!11!!! Moje ukochane wosso, ktorym boce na zarexie, nie bedzie dzialalo : |
Sir Tom'ek
03-07-2009, 23:53
Prawda, prawda i tak bedzie pełno booterow...
Oczywiście popieram temat, ale nie ma nic trudnego w przerobieniu bota(chyba xD).
A jakby zrobić id którego nie da rady odczytać ?? istnieję taka możliwość ?
Przecież jakby Mortiis zrobił swoje manasy/uhy i zmienił id to nie można byłoby przecież używać botów , gdyż by ich nie było.
PS : nie znam się na tym tylko tak mówię :P
Mortarius
04-07-2009, 00:13
Tak dobrze napisałeś,że pomyśle sobie że to kolejny temat w którym ktoś pisze o manasach dodających 1k many xD.A co do propozycji to nie ma wątpliwości :> zmienić i tyle ! najlepiej na żółte albo niebieskie :)
Marcin <3
04-07-2009, 16:25
jestem za! XD
w scarze to nic nie da<<
a w innych botach edytuja to<
Konfiguracja scara, tak aby brał manasa nawet na innym kolorze to jakies 15 min roboty.. dlaczego? Wystarczy w skrypcie troszeczkę poszperać, nawet dla początkującego będzie to proste. Scar nie jest napisany hiper-elo-peel skryptem, tylko zwykłym podstawowym. Ja jestem na nie, według mnie to nie wiele zmieni. Boterzy byli, są i będą :)
up
serio? 15 minut?.. to gz xd
Do scara to jest 3 kliknięcia i ctrl+v und ctrl+c.....
Co do wosso... to wystarczy wejść w map edytora i sprawdzić id...
Do głowy przychodzi mi takie rozwiązanie aby jednemu z wolnych id przedmiotów (a jest ich sporo) zmienić sprit na viala.... wygląd viala ale id nie te.. Wiec wosso chyba odpada....... Aby ten wygląd był pustego viala.. wtedy aby "siorbnąc" manasa trzeba będzie w scarze zdefiniować kolor skórki klienta..... a wtedy to już lipa...
Rószofy Ócher
04-07-2009, 20:51
^up
Wtedy był by potrzebny specjalny apo klient bez którego nie można by było się zalogować... a to już inna propozycja niż ta, a teraz mówimy o tej wyżej wymienionej. W pewnym stopniu wyeliminuje część botów, co prawda scar zawsze zostaje, ale scar'a mało ludzi używa. Tak więc zostanie jakiś 40% boterów.
ps. Aby zakończyć bocenie scarem, trzeba było by wyłączyć serwer, bo zawsze można zmienić kolor tego czego się używa.
Pozdro
down.. tera to już up ;/
y.... takie coś jak item edytor istnieje. i da rade nim zmienić spr.. wiem bo kiedyś z kumplami bawiliśmy się w enfo dla relaksu xd
I nie trzeba tworzyć nowego klienta... aby edytować podstawowe własności itemu..
y.. .zamiast edit klikło się qoute xd :S
@up No w jakimś stopniu ograniczy to boterów xD
Ale przecież wystarczy zmienić ID manasa;> Dobry pomysł , jestem za .
To nic nie da! Pewnie jeszcze tego samego dnia byłby już działający wosso. ;d
Wiec szkoda czasu, ja bym proponował poszukać więcej kompetentnych tutorów.
Assassin Mateusz
06-07-2009, 14:35
Jestem na tak, poniewaz przerobic bota to 5 min. roboty, a APO Team nie bedzie szukal botow z mysla ze ich nie ma ^^
Quiet v 2.0
06-07-2009, 19:05
Na krótką chwilę, a jednak na chwilę ograniczy boterów. Moim zdaniem id powinno być zmieniane co jakiś czas, ale to i tak nic nie da, bo tak czy siak wkrótce boty będą to obsługiwały.
Leonidas Waleczny xD
08-07-2009, 11:29
Jestem na NIE. Sądze, że nie ograniczy to botterów...
Dobre Dobre ;D
Ale lepiej by było zrobić manaruny dawające tyle samo co manasy :))
Ech to nie jest taki proste jak sie wydaje zmieniajac id wosso by sie pozbylo na max 24h , scara nie da sie usunac nawet jakbys zrobil manaski zeby kazdy mial inny kolor wystarczylo by sie pobawic w spr i wszystko wrocilo by do normy.
Pomysl dobry lecz by trzebalo nad nim po pracowac , jestem na nie szkoda czasu.
vBulletin v4.2.5, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.