View Full Version : Koniec bezkarno?ci ORKI!! Hahahaha
-=Blacksmith=-
04-07-2009, 14:05
Pamiętam jak sie ze mnie śmiałaś :) z tym ze ja zawsze wiedziałem ze masz bota tłusta suczo :) Tym razem kapturek nie dla cIEBIE :*
http://i44.tinypic.com/ruwlrq.jpg
http://i40.tinypic.com/108g22s.jpg
bo ona nie gra to ja sobie wzialem chara i co zdaza sie nie ? ; ] jak by wszyscy byli swieci ; ]
Opanuj się, bo żałosny jesteś :(:(:(
może najpierw na siebie popatrz:
19/12/2008 15:35 Dexoti Dzielenie konta
03/12/2008 14:58 Dexoti Uzywanie macro/botow
22/11/2008 08:57 Dexoti Uzywanie macro/botow
21/10/2008 22:09 Dexoti Dzielenie konta
26/09/2008 21:59 Mortiis Uzywanie macro/botow
11/05/2008 16:12 Mortiis Uzywanie macro/botow
poza tym to nie pianka grała tylko Ernest bucu.
@down
PIANKA NIE GRA CZAISZ?
No to ban za dzielenie konta
ADASDASDASDASDSADASDASDASDASD Znak
@up
Czaje xD
Harvester
04-07-2009, 14:46
Boshe i pomyśleć, że ja byłem kiedyś z tobą w gildii Blacksmith :o Poprostu brak mi słów no to co napisałeś, z kąd w tobie tyle nienawiści ? Dla mnie jesteś żałosny skoro zakładasz taki idiotyczny temat na forum i wyzywasz w nim ludzi. Nikogo nie bronie, nie staje po niczyjej stronie, poprostu sens tematu w stylu pies ogrodnika (jak ja nie mam to inni też nie będą mieć, lub ja dostałem bana to ona też) świadczy o znikomym poziomie twojej inteligencji a słowa odkrywają zupełny brak wychowania i kultury. Blacksmith zalożyłeś temat o zawiści w stylu dziesięciolatka - wstyd.
P.S. Nie dziwiło by mnie gdyby to Ernest dostał bana bo to taki typowy przydupas i owner wielu "zaprzyjaźnionych" charów :P
Pamiętam jak sie ze mnie śmiałaś :) z tym ze ja zawsze wiedziałem ze masz bota tłusta suczo :) Tym razem kapturek nie dla cIEBIE :*
http://i44.tinypic.com/ruwlrq.jpg
http://i40.tinypic.com/108g22s.jpg
buahah Kowciu koffam ciee :* XD .
-=Blacksmith=-
04-07-2009, 15:30
@Bart
Hau Hau mam wyjebane na ciebie piesku orki :D hashashasash
@ALL
Mam to w dupie co mi piszecie dzieci tibii :D wakacje z tibia POZDROOOOO
Pozniej nie zapomnijcie napisac wypracowania gdzie byliscie na wakacjach :) Lasek na Evul :)
Widać co Tibia robi z ludźmi, brak kultury .
Pampalini
04-07-2009, 15:39
Black mój mistrz :DD Omg czemu wy tak tą wasza kochaną pianke bronicie ? .. liczy się to ze jest ban .. kogo to obchodzi kto grał ban i tak powinien być za shar :) no ale n/c
@up.
Dobrze piszesz bronia ta pianke jakby nie wiem co-.-
Ban za shar i ban za Bota..
Pozdro .Poćwicz.
@Bart
Hau Hau mam wyjebane na ciebie piesku orki :D hashashasash
@ALL
Mam to w dupie co mi piszecie dzieci tibii :D wakacje z tibia POZDROOOOO
Pozniej nie zapomnijcie napisac wypracowania gdzie byliscie na wakacjach :) Lasek na Evul :)
miałem nie odpisywać, ale jednak się skusze ;) nigdy nie byłem z pianką w gildi, ale wolę być pieskiem orki niż pieskiem z 'nie lekcewasz mie' :(
poza tym wolę mieć wakacje z tibią niż tak jak ty nie zdać przez tibię 3 czy więcej razy.
i nie zgadłeś, bo w tym roku nie będę pisał o wypadzie do lasku w evul tylko o wakacjach nad morzem na ankaros i wyjazdu na senje w góry. ;\
@topic
jak wcześniej pisałem, typek pewnie już obdzwonił wszystkich swoich wirtualnych kolegów o tym, że Ernest wbił na Assasinie bana za boty :(
Knight Lukas
04-07-2009, 17:18
miałem nie odpisywać, ale jednak się skusze nigdy nie byłem z pianką w gildi, ale wolę być pieskiem orki niż pieskiem z 'nie lekcewasz mie'
poza tym wolę mieć wakacje z tibią niż tak jak ty nie zdać przez tibię 3 czy więcej razy.
i nie zgadłeś, bo w tym roku nie będę pisał o wypadzie do lasku w evul tylko o wakacjach nad morzem na ankaros i wyjazdu na senje w góry. ;\
@topic
jak wcześniej pisałem, typek pewnie już obdzwonił wszystkich swoich wirtualnych kolegów o tym, że Ernest wbił na Assasinie bana za boty
zgadzam się w 100%
@Top
OmG dostała bana za bota wielka tragedia....
Patrz na siebie, a dopiero później się odzywaj.
Boshe i pomyśleć, że ja byłem kiedyś z tobą w gildii Blacksmith :o Poprostu brak mi słów no to co napisałeś, z kąd w tobie tyle nienawiści ? Dla mnie jesteś żałosny skoro zakładasz taki idiotyczny temat na forum i wyzywasz w nim ludzi. Nikogo nie bronie, nie staje po niczyjej stronie, poprostu sens tematu w stylu pies ogrodnika (jak ja nie mam to inni też nie będą mieć, lub ja dostałem bana to ona też) świadczy o znikomym poziomie twojej inteligencji a słowa odkrywają zupełny brak wychowania i kultury. Blacksmith zalożyłeś temat o zawiści w stylu dziesięciolatka - wstyd.
P.S. Nie dziwiło by mnie gdyby to Ernest dostał bana bo to taki typowy przydupas i owner wielu "zaprzyjaźnionych" charów :P
przydupasem nie jestem a to ze nie lubie grac swoimi charami nie moja wina ;]
leszcze wiecie co to shar ? Ja nie to po co gadacie ? plks
-=Blacksmith=-
04-07-2009, 18:00
miałem nie odpisywać, ale jednak się skusze ;) nigdy nie byłem z pianką w gildi, ale wolę być pieskiem orki niż pieskiem z 'nie lekcewasz mie' :(
@topic
jak wcześniej pisałem, typek pewnie już obdzwonił wszystkich swoich wirtualnych kolegów o tym, że Ernest wbił na Assasinie bana za boty :(
Cos za krotko sie rozpisales :) Wiecej wiecej, moze w koncu napiszesz magisterke z tibii bo twoje wypowiedzi na forum to z 2 kartki A4 zajmuja szkoda ze żadna sensu nie ma :*
@Bart, Ernesto
Orka całe zycie w tibie grała gra i bedzie grała i co mam uwierzyc ze ktos inny gra Assasinem?? Pfff...sory ale w bajeczki nie wierze :)
W sumie nie dziwie sie ze Moniczke bronicie :) w koncu znowu moze miec zawroty glowy i bedzie musiala sie udac do sanatorium a tu pojawia sie problem...brak lacznosci ze swiatem wirtualnym hahahah bez Pozdro
@Harvester
Trudno Ciebie tez omamiła wiedzialem ze sie to tak skonczy po tym jak na 8.4 byles w Ice Team :) no coz takie zycie pamietaj zawsze mozesz polegac na swojej internetowej Orce hashashash
Garsijaseq
04-07-2009, 19:58
HUEHuheUHEuehUEHUheu
Wkoncu orka bana dostała ; >
I tak ma być jeszcze do tego ban za schar.
wkoncu tez cale apo sie dowie jak gra wasza pr0 ;)
ps.Szkoda ze nie ma bana za wage , Orka juz delete by miala ; <
Więc pozdro Orka (suko) :D:D:D:D
Opanuj się, bo żałosny jesteś :(:(:(
może najpierw na siebie popatrz:
poza tym to nie pianka grała tylko Ernest bucu.
@down
PIANKA NIE GRA CZAISZ?
Gral Ernesto, ale to nie zmienia faktu ze nie uzywa botów.
Na pewno używa tib gg do uhania, nawet sama się kiedyś przyznała
Używa bota bo ma zero pefałpe? W końcu się skończyło, możliwe że teraz będzie włazić w dupę swoim podwładnym. On jest zwykłym zerem. Ale tak ogólnie to proponuję klous:)
Skryper.!
04-07-2009, 21:48
no to tak. Najbradziej smieszy mnie jak wy dzieci tibijskie uwielbiacie swa tibijska krolowa - orke. Ktos jej cisnie to sie malo nie posracie byle tylko ja obronic. A co do tego lizodupa Ernesto czy jak mu tam to idz przewietrzyc mozg na dworzu. Co do orki bana to juz dawno go powinna dostac. Jak to mozliwe ze z dnia na dzien tam kiedys jak jeszcze gralem (luty chyba) ona (oczywiscie -1 pvp) wyuhala sie bez problemu ode mnie, kingusi, blacksmitha i khurama? A poza tym niech zacznie wychodzic na dwor pobiegac czy cos aby schudnac, bo codziennie okrazyc ank i cod to za malo. Tam nastepne dziecko neo zwane bartem co chapiesz ze Kowal nie zdal 3 razy przez tibie? W pizdzie byles, chuja widziales. A orka to co ukonczyla? Zawodowke z problemami? I to ona przez tibie;)
Ohroniasz
04-07-2009, 22:04
no to tak. Najbradziej smieszy mnie jak wy dzieci tibijskie uwielbiacie swa tibijska krolowa - orke. Ktos jej cisnie to sie malo nie posracie byle tylko ja obronic.
ty się chyba właśnie posrałeś kiedy broniłeś swojego pana blackpsa.
Jak to mozliwe ze z dnia na dzien tam kiedys jak jeszcze gralem (luty chyba) ona (oczywiscie -1 pvp) wyuhala sie bez problemu ode mnie, kingusi, blacksmitha i khurama?
no jak myślisz? oczywiście jak masz załączonego bota to exhausted się wyłącza.
A poza tym niech zacznie wychodzic na dwor pobiegac czy cos aby schudnac, bo codziennie okrazyc ank i cod to za malo.
pokaż swoje zdjęcie to się pośmiejemy:rolleyes:
Tam nastepne dziecko neo zwane bartem co chapiesz ze Kowal nie zdal 3 razy przez tibie? W pizdzie byles, chuja widziales. A orka to co ukonczyla? Zawodowke z problemami? I to ona przez tibie;)
bronisz swojego pana i sam się oszukujesz, bo pewnie dobrze wiesz, że nie zdał przez tibię 3 razy conajmniej:) lepiej ukończyć dobrą zawodówkę niż nie zdać 3x przez tibię.
@topic
miałeś odejść, a jak widać co parę min tylko wpisujesz w wyszukiwarce nick assasin knight i patrzysz czy jest zbanowana. teraz ma bana to możesz trochę odetchnąć, bo za 10 dni będziesz musiał wrócić do dawnego zajęcia sprawdzania czy pianka ma bana.
Skryper.!
04-07-2009, 22:14
Ty Ohroniasz Co do Blackpsa to mysle ze chetnie by cie on przyjal w Katowicach a ja w Radomiu;) Co do mojej foty to widzieli ja kumple a nie jakies tepe psy orki;)
YYY czemu kowal nie zdal? Bo chodzil na wajsy:< Nie zostawal w domu by expic (tak jak ty i twoje paniusie orka i shinka). I popatrz synku drogi w ile black wbil ten 1200 lvl;(
-=Blacksmith=-
04-07-2009, 22:14
ty się chyba właśnie posrałeś kiedy broniłeś swojego pana blackpsa.
no jak myślisz? oczywiście jak masz załączonego bota to exhausted się wyłącza.
pokaż swoje zdjęcie to się pośmiejemy:rolleyes:
bronisz swojego pana i sam się oszukujesz, bo pewnie dobrze wiesz, że nie zdał przez tibię 3 razy conajmniej:) lepiej ukończyć dobrą zawodówkę niż nie zdać 3x przez tibię.
@topic
miałeś odejść, a jak widać co parę min tylko wpisujesz w wyszukiwarce nick assasin knight i patrzysz czy jest zbanowana. teraz ma bana to możesz trochę odetchnąć, bo za 10 dni będziesz musiał wrócić do dawnego zajęcia sprawdzania czy pianka ma bana.
Ciekawe skad macie informacje ze 3 razy nie zdalem?? ;o chodzicie ze mna do szkoly?? A raczej nie chodzicie??
Kumpel mi napisal na gg ze pianka dostala bana to wszedlem i zrobilem temat zeby dzieci takie jak ty mogly ponapinac :)
Przed pisaniem ze mna wez slownik i zobacz jak pisze sie Ochroniarz potem porozmawiamy :) sadzac po twojej pisowni to chyba ty siupnales 3 razy :)
Zycze milych wakacji z tibia ciekawe co bedzie jak wylacza apo?? Mass dead??
Nazwa użytkownika
04-07-2009, 22:20
#-=Blacksmith=-
A Ty sprawdz na wikipedi co znaczy slowo ironia, bej.
#topic
Kogo to obchodzi? =(
^Akynaoo
04-07-2009, 22:25
@Blacksmith
Wiesz co? CHECHECHECHECHECHECHECHECHE Dojebales z tym spedzaniem wakacji w Tibii. Ty tracisz wakacje na szukanie okazji do napinki na forum. Jeszcze lepsze wakacje, gz.
@topic
I ch*j ze dostal bana. Smialbym sie z was drodzy idioci jak przed dostaniem bana wykonalibysmy kaptur. Chyba plakalibyscie przez pare dni do poduszki, ze sie nam udalo. J*bac was. Wazne tylko jest to, zebyscie wiedzieli ze to nie Pianka dostala bana, a Ernest. Pianka nawet nie umie uzywac bota Xd
-=Blacksmith=-
04-07-2009, 22:34
@Blacksmith
Wiesz co? CHECHECHECHECHECHECHECHECHE Dojebales z tym spedzaniem wakacji w Tibii. Ty tracisz wakacje na szukanie okazji do napinki na forum. Jeszcze lepsze wakacje, gz.
@topic
I ch*j ze dostal bana. Smialbym sie z was drodzy idioci jak przed dostaniem bana wykonalibysmy kaptur. Chyba plakalibyscie przez pare dni do poduszki, ze sie nam udalo. J*bac was. Wazne tylko jest to, zebyscie wiedzieli ze to nie Pianka dostala bana, a Ernest. Pianka nawet nie umie uzywac bota Xd
Ty mi powiedz jedno...Szukasz tu kolegów?? Bo raczej ich nie znajdziesz...Dziekuje :)
Skryper.!
04-07-2009, 22:34
@Blacksmith
@topic
Szczerze mowiac czekalismy z kowalem az skomentujesz. pianka umie uzywac bota rownie dobrze jak i ty. Jestescie zaslepieni miloscia tibijska do orki skoro bierzecie jej winy na siebie, by tlyko ona byla swieta. Chuj jej w dupe i wam tez;]
YEAHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHH!!!!!!!!
ORA ORA!!! ORA POSRALA SIE NA MIETOWO!!!!
hmmm to juz jets 2 Ban :)
1.[15/05/2009 13:48] Mortiis -> Assasin Knight was banished because of Zajmowanie Więcej Niż 1 SqM na Mapie itp.
2.[04/07/2009 13:48] Mortiis -> Assasin Knight was banished because of Uzywanie macro/botow itp.
ORa jestes moim FAnem !!:D
^Akynaoo
05-07-2009, 09:53
Szczerze mowiac czekalismy z kowalem az skomentujesz. pianka umie uzywac bota rownie dobrze jak i ty. Jestescie zaslepieni miloscia tibijska do orki skoro bierzecie jej winy na siebie, by tlyko ona byla swieta. Chuj jej w dupe i wam tez;]
Pff, jedyne co wam moge powiedziec, ze jestescie ostro poj*bani skoro winicie nas o to, ze umiemy sie poslugiwac prostym programem zrobionym w delphi. Nikt nie przejmuje winy Pianki na siebie. To prawda, ze nie ona uzyla bota i nie ona zasluzyla na bana. Szkoda tylko, ze brak osob, ktorym moglbys ufac tak jak my Piance zmusza Cie do ponizania sie na forum. Ciezko uwierzyc, ze istnieje osoba na apo, ktora nie leci na itemy, co? Ale co tam, kazdy tu jest w pewien sposob anonimowy wiec mozesz kontynuowac napinke.
@Blacksmith
Nie szukam kolegow bo juz ich znalazlem. Idz stad, nikt Cie tutaj nie lubi.
-=Blacksmith=-
05-07-2009, 10:18
Boze allegrowiczu (czyt.Akyanooooooooo) wytlumacz mi jedno??
Masz kolegów w rl?? Bo z tego co widze to zalezy ci na kolegach z tibii hashasashhasashas a ja takich nie szukam no ale coz jezeli siedzisz 25/8 to zycze milych wakacji z tibia
^Akynaoo
05-07-2009, 10:34
CHECHECHECHE, Styler 1-1037 potem Cineq kupiony za kcc, a teraz na tym samym koncie tez zrobiony od 1 poziomu prawie 1k ed. Mam kolegow i z tego co sie domyslam wiecej niz Ty. Wakacje z Tibia? Hmm to nie ja siedze na forum 24/7 tylko po to zeby moc kogos zbesztac : o
Skryper.!
05-07-2009, 10:52
No a zebys sie nie zdziwil:) Orka nie leci na itemy po to zeby miec znajomych w tibii, bo w rl ich nie ma. CO do nas to jest kilka osob ktorym ufam/
P.S Kiedys Blacksmithowi zmienialem rk jak mial keya na kompie :<
-=Blacksmith=-
05-07-2009, 10:57
CHECHECHECHE, Styler 1-1037 potem Cineq kupiony za kcc, a teraz na tym samym koncie tez zrobiony od 1 poziomu prawie 1k ed. Mam kolegow i z tego co sie domyslam wiecej niz Ty. Wakacje z Tibia? Hmm to nie ja siedze na forum 24/7 tylko po to zeby moc kogos zbesztac : o
1k ed?? Chyba na bocie :) ktorego takze kupiles na allegro :)
Juz mi nie pierdol ze kupiles Cineq za k cc bo w cuda nie wierze...masz kolegow?? No to tak jak ci mowilem tylko w tibii :D
Garsijaseq
05-07-2009, 11:15
HEUhuehEUheuHEu Teraz to mnie rozje*ałeś ! Akanaoo od 0 pyfff jak nim wbiłeś 10 lvli to bardzo dobry wynik , cały czas cavebot ? : O nie raz widziałem jak zostawiałeś tego chara na bocie heuheuehueh !
np. na 950 lvl"u na orb"ie ? : O pozdro naabku =]
silver ghostek
05-07-2009, 12:50
HEUhuehEUheuHEu Teraz to mnie rozje*ałeś ! Akanaoo od 0 pyfff jak nim wbiłeś 10 lvli to bardzo dobry wynik , cały czas cavebot ? : O nie raz widziałem jak zostawiałeś tego chara na bocie heuheuehueh !
np. na 950 lvl"u na orb"ie ? : O pozdro naabku =]
Wytlumacz mi jak ustawic cave bota na orbie...
@topic
Nie bede sie wypowiadal bo ani do Pianki ani do Blacka nic nie mam.
Akananto
05-07-2009, 13:02
a czemu orka ?
Garsijaseq
05-07-2009, 13:27
Wytlumacz mi jak ustawic cave bota na orbie...
@topic
Nie bede sie wypowiadal bo ani do Pianki ani do Blacka nic nie mam.
Niewiem jak bo sie na tym nie znam , ale mozesz sie zapytac nawet GM , poniewaz wtedy expil na orb"ie i bana dostal na cave ;) na 100% cavebot! ;)
Skryper.!
05-07-2009, 14:03
a czemu orka ?
bo wyglada jak orka. Gruba, nieopalona i po oczach widac ze duze przed komputerem siedzi:D
Oł maj gad!
Jarasz się tym jak małe dziecko :]
Kto Ci dał takie prawo, żeby dopierdalać się i oceniać czyjś wygląd?
Mała rada do Ciebie,
spróbuj nie zakładać bezsensownych tematów, nie wyzywaj nikogo, a zyskasz respekt i szacunek graczy :)
Próbuj zachowywać się tak, jak na wysoki lvl przystało.
Skryper.!
05-07-2009, 16:55
Oł maj gad!
Jarasz się tym jak małe dziecko :]
Kto Ci dał takie prawo, żeby dopierdalać się i oceniać czyjś wygląd?
Mała rada do Ciebie,
spróbuj nie zakładać bezsensownych tematów, nie wyzywaj nikogo, a zyskasz respekt i szacunek graczy :)
Próbuj zachowywać się tak, jak na wysoki lvl przystało.
glupi czy ze wsi? Prawo do oceniania dala mu Konstytucja.
PO co miec respekt i szacunek 80% dzieci neo?
Aha czyli jak sie ma maly lvl to jak trzeba sie zachowywac?
Prawo do oceniania dala mu Konstytucja.
Oczywiście prawo do oceniania dała mu konstytucja, ale w sposób kulturalny i NIE OBRAŹLIWY.
PO co miec respekt i szacunek 80% dzieci neo?
Aha... Czyli wolisz być wyzywany i bluzgany :)
Aha czyli jak sie ma maly lvl to jak trzeba sie zachowywac?
Każdy powinien zachowywać się kulturalnie i z szacunkiem, high lvl powinien dawać przykład(tak mnie się wydaje). Weźmy pod uwagę, że w Tibię grają dzieci 7+ lat i oni chcą być 'fajni' więc biorą przykład z high lvli! Potem widać teksty 'Twoj stary'.
Kapitan Alkohol.
05-07-2009, 17:36
@Do autora
http://i39.tinypic.com/6xzprs.jpg
:):):)
@topic
Każdemu sie zdarza, nawet jeżeli to Pianka a nie Ernest to co ? Każdy na tym ots boci, wiec czmu ona nie miała by tego robic ;)
^Akynaoo
05-07-2009, 17:49
Niewiem jak bo sie na tym nie znam , ale mozesz sie zapytac nawet GM , poniewaz wtedy expil na orb"ie i bana dostal na cave ;) na 100% cavebot! ;)
Kto tu mowi o cave bocie. Nigdy nie dostalem bana na orbie. Poza tym sam mi sie pytales jakim botem boce (chociaz takowego nie uzywam) wiec wypier*****. Btw. mam screena, jak Garsijas pyta mnie dlaczego mu Tibia auto nie chodzi po fire fieldach. : <
@Blacksmith
Zastanow sie. Albo mnie wyzywaj, ze nie mam kolegow i gram caly czas w Tibie, albo ze caly czas boce i mam prywatne zycie. Jedno wyklucza drugie. Jezeli nie wierzysz w cuda to zapytaj poprzedniego ownera za ile mi sprzedal Cinqa. Podejrzewam ze sam musisz miec niezle kompleksy dotyczace nadwagi skoro bezpodstawnie obrazasz Pianke. Jak mogles zauwazyc ma ona na Ciebie wyjebane bo nawet sie tutaj nie wypowiedziala.
Skryper.!
05-07-2009, 20:03
No tak wszystko super. Ale to jest smieszne ze wszyscy sie tam sracie bo obrazaja biedna, gruba orusie:< I tak sie z nia nawet nie spotkacie bo po 1 ona w ogole nie wyjdzie z domu (tak jak wiekszosc z was). WIec o chuj wam chodzi? Internetowe znajomosci jak widac sa najwazniejsze;] POzdro i gnijcie w tym dalej;o
A i jeszcze jedno bo bym zapomnial. Skoro juz sie dopierdalacie ze jedziemy po orce to komenda policji jest zawsze otwarta (nawet w takiej wsi jak olawa) i mozecie zglosic doniesienie. Dziekuje.
OPanujcie się do cholery.
Popatrzcie co w ogóle tutaj wypisujecie.
Nie stoję po stronie Blacka jak i Pianki.
@DoModeratora
Proszę o zamknięcie tego tematu.
Jest bezsensem kontynuowanie tej napinanki ...
C L O S E
C L O S E
C L O S E
C L O S E
C L O S E
Garsijaseq
06-07-2009, 09:49
Kto tu mowi o cave bocie. Nigdy nie dostalem bana na orbie. Poza tym sam mi sie pytales jakim botem boce (chociaz takowego nie uzywam) wiec wypier*****. Btw. mam screena, jak Garsijas pyta mnie dlaczego mu Tibia auto nie chodzi po fire fieldach. : <
@Blacksmith
Zastanow sie. Albo mnie wyzywaj, ze nie mam kolegow i gram caly czas w Tibie, albo ze caly czas boce i mam prywatne zycie. Jedno wyklucza drugie. Jezeli nie wierzysz w cuda to zapytaj poprzedniego ownera za ile mi sprzedal Cinqa. Podejrzewam ze sam musisz miec niezle kompleksy dotyczace nadwagi skoro bezpodstawnie obrazasz Pianke. Jak mogles zauwazyc ma ona na Ciebie wyjebane bo nawet sie tutaj nie wypowiedziala.
to w takim razie pokaz tego ss"a , ale z cala rozmowa ;) bedzie wtedy zgon ;)
a co do tego to orka jest orka i bedzie dostawala bany ! :)
IrysBanned
28-07-2009, 20:33
Oreczka Botereczka XDD Lubie odświeżać tematy! Prosze o kontynuowanie napinki na lejdi grubi! Orkaa bedzie goł goł 300 kilo! che!!
Ktos tam napisal o banach blacksmitha...hmmmm a wiecie za jakie boty? haha huja wiecie. Byly to boty do do mlvla a oreczka zapierdala na bocie przy pvp i to mnie boli. Zreszta kowal przyznal sie do tego iz ma bota a oreczka NIE! :)
gogo 300kg oreczka ;*
>>Vegos<<
29-07-2009, 10:14
A wiecie, że Orka gra na Rox'ie/APO 8.42...?
Co w tym dziwnego, że "pianka" ban za boty, skoro grał nim Ernesto~?
Temat do zamknięcia bo żal...
A wiecie, że Orka gra na Rox'ie/APO 8.42...?
Co w tym dziwnego, że "pianka" ban za boty, skoro grał nim Ernesto~?
Temat do zamknięcia bo żal...
ale to sa idioci ;d juz ona nie gra w tibie ; o wiec zalosne pisanie o niej ;o
vBulletin v4.2.5, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.