View Full Version : Wosso a Screen :o
Mortarius
04-07-2009, 19:14
Witam.Chciałbym się zapytać o pewną rzecz.Otóż zauważyłem w wielu tematach ze screenami że dużo osób komentuje je w ten sposób "używasz wosso ban się należy" i jedyne co zdążyłem spostrzeć w tych screenach to to że pasek jest niedokońca ucięty.Czy tak robi screnny wosso ? Bo każdy mój screen tak wygląda a takowego programu nie używam.Screen'a robie sposobem alt+print screen
[Lost Girl] Sprawa została wyjaśniona, zamykam.
DannRook
04-07-2009, 19:57
Bo Wosso rzeczywiście tak obcina screeny ale to nie jest dowód bo ta "kombinacja" też tak obcina.
Mówią tak osoby, które nigdy nie miały wosso w ręku a wiedzą o tych krzywo obciętych ssach od "kolegów"
Chociaż gdybyś tak dłużej pograł na APO jakimś tam 1000+ levelem to byś wiedział kto z APO używa Wosso/Scara a kto nie bo to łatwo można poznać :)
Wtedy takie obelgi są podstawne.
`FilipeK <3
07-07-2009, 19:06
Witam.Chciałbym się zapytać o pewną rzecz.Otóż zauważyłem w wielu tematach ze screenami że dużo osób komentuje je w ten sposób "używasz wosso ban się należy" i jedyne co zdążyłem spostrzeć w tych screenach to to że pasek jest niedokońca ucięty.Czy tak robi screnny wosso ? Bo każdy mój screen tak wygląda a takowego programu nie używam.Screen'a robie sposobem alt+print screen
Dziwne , bo wlasnie zrobilem ss'a ta Twoja kombinacja i pasek mam uciety calkowicie :|
moze mam chujowego painta? ciekawe..
silver ghostek
07-07-2009, 20:00
Dziwne , bo wlasnie zrobilem ss'a ta Twoja kombinacja i pasek mam uciety calkowicie :|
moze mam chujowego painta? ciekawe..
Mi czasem zostaje kawalek paska :c Jak mi nie wierzysz to cho do mnie xd
Niszczyciel
16-07-2009, 16:42
Zrobiłem ss twoją kombinacją, i u mnie widać tylko kawałek dolnego paska, lecz cały górny jest ucięty:D.
Wosso tak ucina dziwnie ten pasek nie wiem czym to jest spowodowane ale tak sie dzieje :)
vBulletin v4.2.5, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.