View Full Version : [Forum] Dlaczego vBulletin Version 3.8.1
Witam mam pytanie dla czego na forum wybrany jest akurat vBulletin Version 3.8.1 ? Osobiscie go nie polecam. Wedlug mnie jest duzo duzo lepszy phpbb2 lub 3 w ostatecznosci.
@down
Ale phpbb2 ma wiecej skryptow i w ogule ;] nie sadzicie ze jest lepszy:D?
Płatny = lepszy
Są cały czas aktualizowane, dużo dodatków i panel admina jest dobry.
Mc Maciek
05-07-2009, 22:24
Do vBulletin trzeba się przyzwyczaić, osobiście wolę to Forum niż phpBB. Pracowałem na jednym i na drugim z pozycji Administratora i mogę coś o tym powiedzieć. vB jest o wiele bardziej przejrzyste. W phpBB ciągle czegoś szukam, tutaj wszystko mam podane jak na tacy :) No i wizualnie bardziej mi się podoba :) Ogólnie, vB lepsze :)
Mc Maciek ty jakas strone robiles kiedys dla apo cos z kientem prawda? yyy moglbys sie odezwac do mnie na gadu gadu bo jak juz pisalem na forum przygotowuje dla apo szablon oczywiscie nie chce nic w zamian tylko chce sie z toba skonsultowac w 1 sprawe jesli byles administratorem vBulletin to napewno mi pomozesz moj nr 3970809 dzieki z gory i czekam ;p
@@@@@@@
Marcopolo&Darian gdybyście się chociaż trochę znali na przemo i na vb i inne różne to mielibyśmy do pogadania ale widzę, że zielonego pojęcia nie macie o żadnym z wyżej wymienionych. Więc darujcie sobie takie posty typu "żałosne" itp. :)
popraw ortografie dziecko......
1.Pisze się w ogóle a nie w ogule....
@topic
nie
marcopolo
06-07-2009, 01:37
Witam mam pytanie dla czego na forum wybrany jest akurat vBulletin Version 3.8.1 ? Osobiscie go nie polecam. Wedlug mnie jest duzo duzo lepszy phpbb2 lub 3 w ostatecznosci.
@down
Ale phpbb2 ma wiecej skryptow i w ogule ;] nie sadzicie ze jest lepszy:D?
Żałosne XD
silver ghostek
06-07-2009, 15:32
vb jest lepszy wizualnie... phpbb nigdy mi sie nie podobal :<
vBulletin v4.2.5, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.