Zaloguj się

View Full Version : Pewne prawo

Doktor
05-07-2009, 17:58
Mam pytanie dotyczące 4um, a dokładniej. Czy Moderator może usunąć warny które były dane za tematy/wypowiedzi już nieistniejące lub gdy dostałem warna od Moderatora który już nie jest moderatorem?I czy ja mogę żądać od moderatora usunięcia tych warnów.

Razor ale to ty tak uważasz. Myślę ze odpowiednia osoba byłby Tygrys/Dexoti czy jak to się tam pisze.

*Razor*
05-07-2009, 18:34
1. Tak ale tego nie może zrobić

2.Nie

3.nie

Gonzalo
05-07-2009, 21:24
1. nie mam pojecia .

2. na 100 % NIE .

3.Na 200 % NIE .

Mc Maciek
05-07-2009, 22:12
Moderator ma możliwość usunięcia każdego warna. Może go jednak usunąć tylko, jeśli osoba ukarana dowiedzie, że warn ten był niesłuszny. Nie ma znaczenia, czy Moderator, który ukarał nie posiada już tego stanowiska. Zawiniłeś - zostałeś ukarany. Dowiedź niewinności, a warn może zostać zdjęty. I to nie na zasadzie "sprawdź czy jakiś mój warn nadaje się do usunięcia". Sam masz to sprawdzić, regulamin jest oczywisty :)

Rafalek pogromca
06-07-2009, 11:48
Wszedzie w Polsce jest tak samo! Czytajac powyzszy post zdecydowalem sie na odpowiedz. Dlaczego to winny ma zawsze udowadniac ze jest niewinny? Ludzie, wyjasnijcie mi to! Skoro dostal warna to chyba slusznie (Moderator powinien sie upewnic). Zawsze jest tak samo... Brak slow.

Mehu
06-07-2009, 13:35
@Rafix
Ale słuchaj, moderetor nie maszyna - może popełnić błąd. I właśnie Ciebie nie rozumiem, przecież użytkownik, który chce usunięcia warna sam musi się o to postarać.

Quiet v 2.0
06-07-2009, 21:21
Moderator ma możliwość usunięcia każdego warna. Może go jednak usunąć tylko, jeśli osoba ukarana dowiedzie, że warn ten był niesłuszny. Nie ma znaczenia, czy Moderator, który ukarał nie posiada już tego stanowiska. Zawiniłeś - zostałeś ukarany. Dowiedź niewinności, a warn może zostać zdjęty. I to nie na zasadzie "sprawdź czy jakiś mój warn nadaje się do usunięcia". Sam masz to sprawdzić, regulamin jest oczywisty :)

Tak jak ty mi dałeś 3 razy nie słuszne a usunąłeś tylko 2 :< ^^

@top: odpowiedź została udzielona. Close topic.

DannRook
07-07-2009, 00:36
Za dobry poradnik Muflon zdejmuje 1 warna.
Także do działa chłopie!

DonieX <3
07-07-2009, 10:20
modek tez moze sciagac warny, jezeli mu pomozesz w swojej pracy ;]. Np. znajdz z 5 postów zaslugujących na warna, podaj linki do nich dla moderatorów i wtedy bedziesz mial usuniętego jednego warna ;].

Turbo Sorc
07-07-2009, 13:37
Na jakieś 99% warny zostaną...
Nie masz co się męczyć.

Pampalini
09-07-2009, 12:55
Dann ale chyba tylko muflon sciągał warmy za dobre poradniki :) a że już moda nie ma to nie wiem co trzeba zrobić żeby ściągnąć warma :(