PDA

View Full Version : co zrobic z zasranym gowniarzem?

DonieX <3
05-07-2009, 21:55
chodzi mi o zasrancowatą siostre.. wkurwia mnie juz coraz bardziej i przegina.. kupilem se zajebisty kask na motor, ale jako ze poki co nie sciagnięta mam blokade i sie nudno jezdzi, to rzadko na niego wychodze a kask lezy w garazu.. za to ta mala szmata jezdzi codziennie i co robi ? DAJE MOJ KASK ZASRANYM SMARKACZOM *****... tzn ja tego nie widzialem, ale wujek mi tak gadal, ze widzial.. tzn on wie, ze ja jstem brzydliwy i on to obraca w zart nie wiem czy mowi prawde, moze tylko ze mnie sobie robi jaja.. ale mnie krew zalewa jak o tym mysle.. a bardziej, ze nic nie moge zrobic...

dlatego tez, radzę się was - co mam zrobic ??? no bo bic jej nie moge, po pierwdsze nie zrozumie po drugie starzy strasznie do mnie sapią o to ;x. mowic do niej nie moge, bo gada ze to nie prawda nigdy nikomu nie dała (ta szmata klamanie to ma chyba we krwi wiec nie ma co jej ufac). I co tutaj zrobic? starzy stoją po jej stronie, bo gadają ze przeciez to nic takiego jak pozyczy jakiejs kolezance z którą jezdzi.. ALE ***** DLA MNIE TO JEST COŚ.. wkurza mnie to.. a dzisiaj przegięła, bo szukalem kasku od 3dni a okazalo się, ze byl u jej kolezanki.. oczywiscie gadala, ze wcale jej nie pozycala tylko tam zostawila.. ale na chuj go tam brala, jak ma swój ?/

chcialem kupic takie cos co jest na rowery.. taki jakby sznur czy cos taka lina na zamek.. bym sobie tam gdzie jest szybko brał i na zamek to zamykał, ale kurde.. znowu bym podał kod ojcu bo czesto on sobie go pozycza a on jest taki, ze wygadałby się siostrze.. pozatym przez szmate nie mam zamiaru wykladac na coś kasy..

CÓŻ ZROBIĆ????????

Mysle, ze moj temat w ogole idiotyczny nie jest w porownaniu z tematami ile kto robi kup na tydzień.

aha i sry za to jak pisalem, ale klawiature mam zjebaną ze polowa klawiszy nie chodzi i wiecie.. ;/ dobrze, ze w ogole zaczely literki dzialac niektore jak mocniej dociskam :D. i wlasnie prosze o nie kasowanie tematu, bo opisalem sie jak glupi pozatym naprawde z moją klawiaturą tyle sie opisac to jest nie lada wycyzn a temat jest bardzo mądry i potrzebuje pilnej odpowiedzi :/.

Berafito.

KaczorPowraca
05-07-2009, 21:58
Bić nie możesz , mówić nie możesz .
To ją zabij xD

Pan Poziomek
05-07-2009, 22:00
Przecież to jest twój Simson, zabroń jej na nim jeździć i tyle. xd

.Bart.
05-07-2009, 22:01
A nie możesz po prostu schować tego kasku w swoim pokoju i powiedzieć, że jak go ruszy to ty ją 'ruszysz' albo jak zobaczysz, że bierze go bez twojej zgody to ty też jej coś zabierz i może jej się odechce brać tego kasku bez pozwolenia.

btw. ile ona ma lat? bo piszesz 'mała szmata', a nie wyobrażam sobie nawet, że jakieś 10 letnie dziecko jeździ motorem ;o

Gonzalo
05-07-2009, 22:05
Ja mam taki sam problem z moją siostrą pizdą szmatą . Mi też to pomoże jak coś napiszecie :D . Ja to załatwiłem kiedyś tak , że kask schowałem u siebie w pokoju ale po jakims czasie siora znalazla a nie mam gdzie indziej jak schowac :( .

Azonka
05-07-2009, 22:08
Napisz ile ma lat.

Moj kolega ma tak samo. Tzn jego starsi adoptowali dziewczyne. Na poczatku wszystko ok, a pozniej sie zaczela rzucac do niego itp.

@topic
1.Powiedz, ze jej najebi*sz, jesli jeszcze raz ci zabierze. Oczywiscie to tylko slowa ;>
2. Jesli to nie pomoze zabierz jej jakas cenna rzecz. Odrazu posądzi Ciebie i pojdzie sie poskarzyc. Ty opowiesz wszystko rodzicom i bedzie spoko.

Jesli to nie pomoze to tam edita ;x

Mc Maciek
05-07-2009, 22:21
Spróbuj dać kask na wysoką pułkę... Jeśli nie... To jeśli masz skuter, to wsadź kask "w siedzenie", ono się zamyka na klucz. Ewentualnie, jak koledzy wyżej pisali - zabierz jej coś cennego, ewentualnie zrób fotke jak Ci go zabiera i pokaż rodzicom :D Metody "siłowe" nie zawsze są najlepsze ;)

Meen
05-07-2009, 22:25
Dednij ją sovem i runami HMM. Albo kup dużo zielonego płynu i naspam ją czarami!!!!

@topic
Kup jej własny kask, tylko różowy Xd

DonieX <3
05-07-2009, 22:29
większość mowi, abym go schowal :P. Ale ja mieszkam w bloku, kasku nie trzymam w mieszkaniu bo nie chce mi się go nosic a garaż mam dosyć daleko ;p. Zaś w garażu nie mam gdzie nawet go schować :/. W ogole to jest mój kask, co mam sie wysilać jak ta gowniara odpierdala co chce.. a ma trzynascie lat, a skuter jest w sumie nasz wspólny. ona jest glupia, ale nie taka zeby dała mi się zastraszyc.. ona to poprostu olewa, kompletnie się mnie nie boi. Wiem, powinna ale ta gowniara udaje cwaniare :/. Pozatym te jej kolezanki tez takie male sucze cwane. Wlasnie rodzicom moglbym powiedziec tzn pokazac dowód, ale po pierwsze - siostra by olała ich zakaz zabierania mojego kasku, po drugie to tak w ogole rodzice nie uwazają nic zlego w tym, ze ktos smiga w moim kasku.

Mowie wam, ten mały szpryc jest ***** w ch** cwany :/. A ktos napisal, zebym ja jej cos zabieral.. noo ostatnio jak mi nie chciala dac kluczyków do skutera (a bylismy u babci) bo nie wziałem swoich, to zabralem jej komorke i wysylalem smsy.. ona oddala kluczyk i obiecala, ze nie bedzie taka chamska.. ale tak bylo juz setki razy, ona zawsze wraca do punktu wyjscia i okazuje sie jak zawsze..;/

Guguś:)
05-07-2009, 22:40
Moja rada - zanieś kask do kolegi na pare dni .
Powiesz ze zostawiles czy coś.
Hmm Tak jak koledzy wyżej , zabierz (porzycz) jej coś cennego (dla niej ).

MerUnia
05-07-2009, 22:41
Łopata w dupe i wyjdzie, albo zrobie podkop ;d

Więc tak, ja proponuję wyrzucic ja z okna, po czym dac jej sterydy, sakm biore i nie narzekam.

Hjubert
05-07-2009, 23:11
Zrob tak, jak ktos wyzej pisal, czyli daj kask do kolegi na pare dni, a ja falszywie oskarz o to, ze "przepila" twoj kask :D Powiedz, zeby ci go odkupila, albo rodzice, jak juz kupi, to wezmiesz swoj kask i powiesz: "o kutva, znalazl sie" i twoja siostra bedzie miala 2 kaski dla siebie i kolezanki ^^

Aifam™
06-07-2009, 15:13
Ja osobiście jak bym zobaczył że juma jebnoł bym raz, chuj tam że do starych by poszła, miałbym wyjebane bo przegina

Kox Roku2009
06-07-2009, 15:26
Kup kase pancerną i zrób kod, ktorego nawet ty nie zapamiętasz. Ewentualnie kup worek na zwłoki i...

RossDalejPlacze
06-07-2009, 15:30
naucz ja grac w tibie . XD :D:D:D:D:D:D

Prosiaczek
06-07-2009, 15:53
zgwalc ja.

`FilipeK <3
06-07-2009, 16:05
wyprowadz sie , wyrzeknij sie , spowoduj "przypadkowy" wypadek , ktory moze ja wyeleminowac z gry ;s

#top
najlepiej pogadac.

Sopranis
06-07-2009, 16:10
Kłania sie rada Sopranisa???;d

Niewazne ze jest twoją siostra,mamą,ciocia,córką,babcia czy nieważne kim.To jest baba.Musisz wiedzieć że kiedys dziury traktowalo sie.A nie tak jak dziś.Wyobraz ze idzie se rycerz i mowi do baby myjącej schody "Zejdz mi z drogi nędzna kreaturo".Nie mówie ze tak trzeba traktowac,ale niech baby wiedzą ze to my mężczyźni sprawujemy władze!!(kto sie niezgodzi ten dla mnie pe..ł,g.j ,laps i inne określenia typu baba,babiarz itp).To wina twoich rodziców że jest taka jaka jest.Bo oni tak rozpuścili ją.Zobaczysz że za pare lat będzie miała na mordzie dużo makijarzu,wszystkie odlotowe cichy dla dziur,i pewnie jeszcze własny zajebisty skuter.A ty bedziesz na starym rozwalonym,wolnym,słabym skuterku jeździć.
Spytaj się Ojca "Jak może traktować lepiej ją od Ciebie"

W kwesti pytania co zrobić?Myśle że napisałem ci w czym problem.I czytając kometarze"Zabij ją"zgwałć,naucz grać w tibie.I inne głupie".Nie rozwiążesz problemu.Postaraj się być sprytniejszy,zabierz jej coś schowaj czy jakoś tak.A jak przyjdzie jakaś koleżanka do niej to powiedz "a ty dziuro co tu robisz?"I staraj się być niemiłym dopuki nie przestaną przychodzić:)

Emo
06-07-2009, 16:15
ma trzynascie lat
Ładna jest? Daj mi na PW jej gg. (fotki też mogą być)

@Topic
Kup jej taki sam kask, wtedy nie będzie zabierała twojego.

Rumun z Rumuni
06-07-2009, 16:23
spal ja zywcem .

SongokuSSJ
06-07-2009, 16:26
Wyobraz ze idzie se rycerz i mowi do baby myjącej schody "Zejdz mi z drogi nędzna kreaturo"

^h@hA xD świetny tekst :D
^^
top@
zabierz telefon i pisz sms'y do znajomych ; dzwon wyzywaj ;
ja tak robie i skutkuje XD

Tettii
06-07-2009, 18:15
Nie mam rodzenstwa ale powiem ci tyle: jestes starszy, raz drugi jej dojebiesz zrozumie co mozesz zrobic, znajdziesz COKOLWIEK na szantazowanie jej u rodzicow i wygrywasz. I chuj ze bedziesz mial przypal? Chociaz bedzie wiedziala ze nie lecisz w kulki jak jej grozisz ;o. Ja bym nie dał sobą pomiatać/olewać się jakiemuś bachorowi (nie chodzi tutaj nawet o ten skuter). Jesli bedzie znala twoja sile (xd) to bedzie sie bac ;p a to zaskutkuje i bedziesz mial na nia wyjebane jaja 2 tygodnie po rozpoczeciu dzialan.
elo;)

Bercik II
06-07-2009, 18:22
Gdy widzisz komara jak mu dupa swieci przypierdol mu gazeta dalej nie poleci : D Zrob tak siostrze ;p

Ktoś II
06-07-2009, 19:18
Narób jej zajebistego obciachu przed koleżankami!
Ona bedzie czuła respakt do Ciebie, bo bedzie wiedziec, że mozesz ją upokorzyć w każdym momencie :D

Ja tak robie i skutkuje ;s

DonieX <3
06-07-2009, 19:46
NA NIĄ NIE DZIALA ZADNE BICIE WYZYWANIE, ZASTRASZANIE ITP.... Raz zabralem komorke, szantazowalem.. no obiecala, ze taka suka nie bedzie ale to na krótką mete, ona za pare dni bedzie miala na to wyjebane ;x. A starzy no tak.. mlodsza córeczka, ulubienica ;x. Ja to zawsze ***** a to ojcu musze pomagac a to cos. Ona nawet nie moze pustaka przenosic, bo jest za malutka. Ona tez se moze mnie bic i wkurwiac, a jak jej oddam to zaraz placze i wola starego a ten do mnie z mordą. A gdy go wołam, ze ze mną zaczyna to rzadko kiedy ruszy dupe, zeby jej zwrocic uwage ;x.

Mowie wam, ta szmata to ma zero szacunku i respektu do mnie ;x. Ale wlasnie najlepiej bedzie tak, ze gdy zabierze moj kask to zawsze bede jej komorke zabieral xD. Az do skutku ;].

Max'iu
06-07-2009, 20:06
NA NIĄ NIE DZIALA ZADNE BICIE WYZYWANIE, ZASTRASZANIE ITP.... Raz zabralem komorke, szantazowalem.. no obiecala, ze taka suka nie bedzie ale to na krótką mete, ona za pare dni bedzie miala na to wyjebane ;x. A starzy no tak.. mlodsza córeczka, ulubienica ;x. Ja to zawsze ***** a to ojcu musze pomagac a to cos. Ona nawet nie moze pustaka przenosic, bo jest za malutka. Ona tez se moze mnie bic i wkurwiac, a jak jej oddam to zaraz placze i wola starego a ten do mnie z mordą. A gdy go wołam, ze ze mną zaczyna to rzadko kiedy ruszy dupe, zeby jej zwrocic uwage ;x.

Mowie wam, ta szmata to ma zero szacunku i respektu do mnie ;x. Ale wlasnie najlepiej bedzie tak, ze gdy zabierze moj kask to zawsze bede jej komorke zabieral xD. Az do skutku ;].

ucieknij z chaty najlepiej, zatęsknią, zaczną kochać

wiking tor
06-07-2009, 20:23
Z pasażerem można jezdzic majac dopiero 18 lat gdy jestes niepelnoletni za jazde z pasazerem jest mandat.. Poprostu nastrasz ja ze jak znowu wezmie twoj kask to zadzwonisz na pały xD albo jej wpiernicz i po sprawie

SeaQ
06-07-2009, 20:42
Powiedź do niej tak - Twoja stara ma jaja.
Napewno pomoże xD

@topic

Tak na serio chcesz ją upokorzyć?
Przy kolegach powiedź żeby uprała gacie bo jebią gównem, xD

Nazwa użytkownika
06-07-2009, 20:50
Jołka Donio, maskot here xd

Moj sposob jest taki, a wiec kiedy ona bedzie spala wylej cos (np.wode) obok niej, a potem zrob zdjecie. Kiedy wyjdzie na dwor do kolegów i kolezanek to pokazesz im to zdjecie, albo po prostu strasz ja ze pokazesz je jej kolegom.

Arigori IksDe
06-07-2009, 21:04
Napisz do bravo, ewentualnie wezwij grulixa ta ja naklepie ;d

DonieX <3
06-07-2009, 21:14
Jołka Donio, maskot here xd

Moj sposob jest taki, a wiec kiedy ona bedzie spala wylej cos (np.wode) obok niej, a potem zrob zdjecie. Kiedy wyjdzie na dwor do kolegów i kolezanek to pokazesz im to zdjecie, albo po prostu strasz ja ze pokazesz je jej kolegom.

ja Berafito jkestem xd.. donio mi dal konto bo rejestrowac sie nie da/nie dało xd.

Sorc King
06-07-2009, 21:30
Z pasażerem można jezdzic majac dopiero 18 lat gdy jestes niepelnoletni za jazde z pasazerem jest mandat.. Poprostu nastrasz ja ze jak znowu wezmie twoj kask to zadzwonisz na pały xD albo jej wpiernicz i po sprawie

Mocne to xD.
Ja proponuje nie zwracać np jakiś czas uwagi na to. Niech bierze kask, tak by Twoi rodzice lub kto tam to widzieli. Pewnego razu niepostrzeżenie daj kask na przetrzymanie kumplowi, po czym np na następny dzień wyleć z aferą do siostry o kask. Nie wygadaj, że wiesz gdzie jest. Niech się pomartwi, nakłoń ją do zbierania kasy lub kupienia nowego, a po pewnym czasie udaj, że niby znalazł się w garażu czy gdzie tam. Będzie miała nauczkę, a jak nie nauczy się wypatrz sobie jakąś fajną od niej rzecz i zacznij jak ona pożyczać. Może to być np ten telefon który przypadł Ci do gustu ;d. Zabieraj go bez jej zgody tak jak ona, czytaj jej esy, ośmiesz przed innymi a będzie wiedzieć z kim zaczyna.

PS: Efektem ubocznym może być chęć powieszenia Cię za jądra lub foch for ever.

Pozdro

Crayon
06-07-2009, 21:43
Kup jej taki sam kask, wtedy nie będzie zabierała twojego.
Ty byś kupił?

Weź jej kluczyki, jak będzie chcieć to mówisz stanowczo że nie.
Poleci do rodziców na skargę, oni zażądają, żebyś jej oddał. Wtedy oświadczasz, że dasz pod warunkiem,że nie ruszy Twojego kasku, który de facto jest twój. Ona przy rodzicach obieca że nie ruszy.
A jak to zrobi to TY idziesz na skargę, że złamała daną obietnicę i sugerujesz zakup nowego kasku tylko dla niej.

Jak macie wspólny komputer to załóż hasło na profil + hasło na administratora w trybie awaryjnym i dziewczynka nie ruszy Simsuf ;)

Tak na serio chcesz ją upokorzyć?
Przy kolegach powiedź żeby uprała gacie bo jebią gównem, xD
Wklęsłe sutki ; d
Ewentualnie zasugerować żeby używała pasty do zębów(vide Piosenka o Kwiatach Marka Romana)

DonieX <3
06-07-2009, 21:54
ale my mamy wspolny skuter, oddzielne kluczyki i odzielne kaski... ona tylko czasami pozycza moj kask jak przewozi kolezanke czy cos... a kask mam w garażu kilometr od mojego bloku ;p. A to, że jej czytam smsy to ona ma wyjebane.. uwierzcie, ona mnie sie nie boi i jak jej cos zrobie to gowno ją to obchodzi, a przynajmiej nigdy nie udaje przejętej tylko odplaca mi tym samym ; p. Takie male wredne gowno, podobna do mnie takto naprawde bym pomyslal ze mnie adoptowali bo ona w ogole do mnie nie podobna (jej napewno nie adoptowali, bo pamietam jak się rodzila.. bylem szczesliwy, ze bd mial siostre. ale ta szmata to ***** nie siostra a wróg ;x.)

Sorc King
06-07-2009, 22:07
ale my mamy wspolny skuter, oddzielne kluczyki i odzielne kaski... ona tylko czasami pozycza moj kask jak przewozi kolezanke czy cos... a kask mam w garażu kilometr od mojego bloku ;p. A to, że jej czytam smsy to ona ma wyjebane.. uwierzcie, ona mnie sie nie boi i jak jej cos zrobie to gowno ją to obchodzi, a przynajmiej nigdy nie udaje przejętej tylko odplaca mi tym samym ; p. Takie male wredne gowno, podobna do mnie takto naprawde bym pomyslal ze mnie adoptowali bo ona w ogole do mnie nie podobna (jej napewno nie adoptowali, bo pamietam jak się rodzila.. bylem szczesliwy, ze bd mial siostre. ale ta szmata to ***** nie siostra a wróg ;x.)

No to wypróbuj mój sposób podany wyżej. Też mam siostrę i wiem jak to jest :>. Albo po prostu "pożycz" jej kluczyki od skutera tak by nie wiedziała i schowaj na kilka dni. Postrasz ją, że co jak ukradną itp. A potem podłóż jej je gdzieś, jakby nigdy nic :D. Niech się pomartwi. A co powiesz na smsowanie z jej koleżankami? Np napiszesz coś co kogoś obrazi albo ją, po czym się nie przyznasz i będzie miała chałe xD

Vetroo
06-07-2009, 22:26
Napierdo* jej i bedzie spokoj ;D
Albo do tego kasku najeb wszy i potem masz pewnosc ze wiecej go nie wezmie :-)

Lost Girl
06-07-2009, 22:36
Nie rozumiem Cię przecież to Twoja rodzona siostra a Ty ją od szmat wyzywasz.
Tak bardzo Ci tego kasku szkoda, że nawet siostrze nie pożyczysz?
Bardziej mi Twojej siostry szkoda niż Ciebie po przeczytaniu tych wszystkich postów w tym temacie.

DonieX <3
06-07-2009, 22:47
No to wypróbuj mój sposób podany wyżej. Też mam siostrę i wiem jak to jest :>. Albo po prostu "pożycz" jej kluczyki od skutera tak by nie wiedziała i schowaj na kilka dni. Postrasz ją, że co jak ukradną itp. A potem podłóż jej je gdzieś, jakby nigdy nic :D. Niech się pomartwi. A co powiesz na smsowanie z jej koleżankami? Np napiszesz coś co kogoś obrazi albo ją, po czym się nie przyznasz i będzie miała chałe xD

nie czaisz, ze jak cos wysle ona zrobi to samo ;//? ostatnio jej napisalem 3smsy o tresci "jestem frajerka" do jej trzech ziomków, to ona mi do wszystkich osob w kontaktach napisala "kocham cie".. ;x

Up - wydaje Ci sie ;]. Pozatym mi nie zal dla niej kasku tak w sumie, ALE WYJEBANE MAM W JEJ KOLEZANKI, CZAISZ? KREW MNIE ZALEWA JAK WYOBRAZAM SOBIE JEJ ZJEBANE KOLEZANKI W MOIM KASKU KOZACZĄCE NA SKUTERZE ;x.. Mozecie to pojąć? Ja nie pozyczam go siostrze.. chociaz w sumie jej tez go dawac mi jest zal ;d. Ale to o jej kolezanki i kumpli chodzi, ktorym zawsze daje moj kask :/. Ta to moja rodzina, ale to taka wredna suka, ze masakra.. Zresztą tak ją moi starzy wychowali ;]. Wszystko musi byc wedlug jej mysli, bo to mala dziewczynka wkoncu ;x pff ***** ja w jej wieku to ***** mac zapierdalałem z cegłami na dzialce (bo wtedy akurat zaczął moj ojciec dom budowac) a wczesniej tez u babci ostro woziłem drzewo do komina, czy też rąbałem ;x. A ona nic, ***** NIC... tylko bierze kase od starych i siedzi na basenie caly dzien czy jezdzi skuterem. ;x I wlasnie, do mnie starzy sapią jak wydam na cos nie potrzebnego kase.. ale ***** wlasnie ja mam tą kase, a ona jak dostanie na urodziny czy cos to odrazu leci do sklepu i kupuje reklamowke slodyczy i tak zawsze i jej to chuja.....

ok, nie ma to jak zwierzenie się uzytkownikom fora tibijskiego ;d.. ale dobrze, ze to z siebie wydusilem wkoncu ***** tyle lat to trzymalem, nikomu o tym nie mowilem ;p.

Wnorass
06-07-2009, 23:33
Schowaj jej kluczyki, powiedz, że zgubiła i ma znaleźć, a swoich nie pozyczaj. Ona ich nie znajdzie i nie będzie używała skutera ani kasku,

Puntek
06-07-2009, 23:36
Ja bym jej zajebal kopa i tyle : ( :D
Albo wez cos zrob :D
Mojej siostrze by tez nie bylo zal kasku ale kolezance juz? To juz bym nie dal xD

To wez sprobuj pozyczyc jej kask twojemu kumplowi xD
Albo wez cos odkrec w skuterze zeby nie zapalil :) i nie pojezdzi ty jak bedziesz chcial pojezdzic to sobie wkrecisz i git malina :)
Mozesz mi jej gg dac pogadam sobie :D

Viseko .
06-07-2009, 23:44
zmień stacyjke, ew.klucze od garażu to sobie pojeździ w piździec./warn zapewne./
Rozpierdol jej telewizor/komputer i powiedz ze ona sama zjebała, przypał zgarnie ona, i na skuterze nie pośmiga, albo jeszcze zobacz jak bedzie jechała z koleżanką i ta koleżanka bd miała twój kask, podjedź, świstnij kask z jej głowy, i po sprawie. Wstydu jej narobisz ze chuj, wiecej nie ruszy.

Ernim
07-07-2009, 00:28
Mysle ze kazdy kto ma mladsza sis ma podobny problem. U mnie to wygladalo troszke inaczej mianowicie nalogowo pale xd kiedys siostra mnie przylapala i zagrozila ze jak jej cos zrobie to sie rozjebie starym. Przez pare dni chodzilem pospinany i ja sluchalem. Gdy potem zapalilem i ona znow przyszla (jakos samo mi to wpadlo do glowy) poczestowalem ja mowiac zeby tylko raz hitnela ;p I zgodzila sie... Moral z tego taki ze mam na nia haka i siedzi cicho, bo wie ze jak cos zrobi to ja moge udupic.
W twojej sytuacji proponuje tez znalesc na nia haka (nie koniecznie szlugi) bo z pewnoscia ma cos na sumieniu, wystarczy dowiedziec sie co ;* Wtedy ty bedziesz ustalal zasady, jak wezmie kask ty idziesz sie rozjebac i po sprawie

Emo
07-07-2009, 16:13
Ty byś kupił?

Zależy ile miałbym pieniędzy, w jakim byłbym nastroju i czy ta siostra rzeczywiście byłaby taka jak opisuje ją DonieX czy tam Berafito.

Albo do tego kasku najeb wszy i potem masz pewnosc ze wiecej go nie wezmie :-)

Weź inteligencie pod uwagę, że wtedy prawowity właściciel kasku (Berafito?) też by miał wszy gdyby go założył

Lord Kdpl
07-07-2009, 18:44
Posadź ją na karnego jeżyka i niech siedzi tyle dni ile ma lat. Jak nie pomoże to wezwij supernianię.

PadaszNa2Hity
08-07-2009, 14:18
Po prostu unieruchom skuter. Odlacz modul zaplonowy, odkrec delikatnie swiece albo przewod podcisnienia do zasilania paliwem. Ty bedziesz wiedzial co zalaczyc, a ona nie. Jesli jestes bardzo zdespereowany mozesz tez wypuscic plyn hamulcowy, wtedy problem rozwiaze sie sam.

Silent Sky
08-07-2009, 14:32
jeśli nie boisz się pająków to wsadź jednego do kasku ale tak żeby widziała ;] na pewno go nie dotknie ;D

Devixx
10-07-2009, 14:30
Też tak mam tyle , że moja siostra jest starsza ale się kłóci w Chuj! Bierze mój aparat i się zachowuje jakby to był jej :| Jak jej mówię oddaj mi mój aparat to mówi 'yhy' 'no już'. Też mnie to wkurwia bardzo ;p ogólnie nie lubię jak bierze moje rzeczy albo jak pije mój sok albo je moje serki xDDDDD. Zazwyczaj odgryzam jej się tym samym lub jej coś chowam ;p

Dingo
10-07-2009, 14:45
Weź jej komóre i napisz jakiemuś "pięknemu" chłopakowi, że go kochasz, itp :D:D

Ero Senin
15-07-2009, 23:55
Ostatnio kupiłem sobie mp4 ale siostra mi zabrała i nie chce oddać :(
Niestety dołożyła się do kompa i mi to wypomina :C ma 29 lat więc za dużo do gadania nie mam xD

Musisz się z tym pogodzić i być dobrym bratem xD

Azian :)
16-07-2009, 01:04
Rozdaj jej bieliznę swoim znajomym .

Ziomus
16-07-2009, 01:16
Zapierdol koła od skutera ...

PS. Shar skutera? Nie ładnie

PS2. Ja mam skuter i siostre, ale ona boi się jeździć xD Looz :> Nawet ze mną nie wsiądzie :)

Apach
16-07-2009, 07:38
jak ktoś już pisał naucz ja grac w tibie to nie będzie miała czasu na skuter........

!!sQaua!!
16-07-2009, 10:52
Ja tez bardzo nie lubi jak ktos uzywa moich rzeczy, proponuje wiec, abys do tego kasku nasypal jakiegos proszku ktory swedzi, albo cos takiego <mozna do dostac w sklepach z smiesznymi rzeczami, albo na allegro> i poprostu nie uzywaj juz tego kasku. A jesli tata go zalozy, to powiedz "MOJA JEBANA SIOSTRA POZYCZYLA TEN KASK JAKIEMUS POJEBOWI Z WSZAMI, DLATEGO CIE SWEDZI"
P.s.
Ile siostra ma lat? moze ja sie za nia wezme :P podaj jej skejpa albo giegie