PDA

View Full Version : Wywiad z xD Luki xD

_RaZoR_
22-06-2007, 17:22
Ja Witam!

xD Luki xD Witam

Ja ile masz lat ?Gdzie mieszkasz ?

Ja I jak ci na Imię?

xD Luki xD Mam 14 lat. Mieszkam w Świebodzinie i mam na imie Łukasz

Ja Dlaczego odszedłeś z Ots?

xD Luki xD Hakerzy zadziałali i niestety straciłem postac był 480 lvl a jest 318

Ja Masz jakieś dalsze plany jeśli chodzi o gre w Tibie? Morze zaczniesz grać w
jakieś inne gry?

xD Luki xD Z tibią skończyłem nie chce miec z nią więcej nic wspólnego. Gram we flyffa i Soldata, czasem jak się nudzę wbiję na MUo
Ja Co sądzisz o armia? Uważasz że jest to dobry ots czy raczej zły?

xD Luki xD Jest bardzo fajny. Gra na nim dużo ludzi czasem nawet więcej niż na niektórych światach w RL Tibii o_O. Miło wspominam grę z niego (poza hakiem :/)

Ja Co sądzisz o Gm na armi ? Czy miło wspominasz Exoda?

xD Luki xD Do GM na armii nic nie mam no może miałem kiedyś wonty do Fago

xD. Co do Exoda, to nie miałem z nim żadnych sprzeczek wg mnie jest to dobry GM i daje słuszne bany.

Ja Aha a więc przejdźmy do innych tematów niż armia. Uprawiasz jakiś sport ?

xD Luki xD Nie chodzę na żadne treningi, ale lubie sobie z kolegami pograc w piłkę nożną. Lubie też popływac na basenie.

Ja A więc już koniec roku to morzna spytać :D .Jaką średnią masz ? Do jakiego grona należysz? Do osób które lubią nauke czy raczej nie?

xD Luki xD Średnia 3,53 mogła by byc lepsza. Nauki nie nawidzę zawsze zasypiam na pierwszą godzinę lekcyjną :D

Ja A więc uważasz że stać cię na więcej czy raczej to jest szczyt twoich możliwości?

xD Luki xD Stac mnie na więcej ale nie chce mi się uczyc. Dużym winowajcą jest też Tibia w którą naparzałem namiętnie nie patrząc na naukę.

Ja A więc skończmy o tej szkole! Porozmawiajmy o wakacjach .Masz morze jakieś plany gdzieś wyjeźdzasz
Ja ?

xD Luki xD Planuję wyjazd do Głogowa (rodzina) no i oczywiście Rzeczyca też rodzina. Mała wioska ale lubię tam jeździc mam dużo znajomych więc trzeba też odwiedzic ich x]
Ja Aha . Masz jakiś cel w życiu?

xD Luki xD Moim celem jest ukończyc studia informatyczne, a potem to się zobaczy.
Ja A masz jakies Motto?

xD Luki xD Komputery, sport, dziewczyny
Ja A więc wywiad trzeba konczyć .Chcesz kogoś pozdrowić?

xD Luki xD Pozdro dla Assasin Knight (stary owner), Scorpiona (miejmy nadzieje że wróci), Mortiis (za stworzenie tak wspaniałego serwa), Kliczek(wkórzył sie raz bo go uhac nie chciałem xD), Czarodziejka (nawet nie wiem czy jeszcze gra). I pamiętajcie gracze tibii że to tylko gra.

KodeX
22-06-2007, 17:31
Ciekawy wywiad
Inteligetne odpowiedzi na ciekawe pytania 9/10

Dyzio
22-06-2007, 20:26
Dobry wywiad, długo, pytanie i odpowiedzi sensowne :) No i nie ma błędów ort.

_RaZoR_
22-06-2007, 21:13
Jest to muj 2 wywiad . 1 był totalnął katastrofą. Myśle że się poprawiłem :D

Veath
22-06-2007, 21:21
Dobry wywiad, ale za byki masz minus. Mogłeś też zmienić kolor|krój nicków.

Neither
22-06-2007, 21:30
pofiem tak
wywiat gupi

Master Devil
22-06-2007, 21:35
Wywiad nie za dlugi, lecz bardzo ciekawy.
Proponuje przejzec go jeszcze raz, ponieważ znajdziesz tak kilka błędów ort.
No i jakby ci się chciało to "pokoloruj" pytania i odpowiedzi, bo będzie się
lepiej czytalo;)

9/10

PozDro

Druid Johny Johny
22-06-2007, 21:43
Dobry wywiad, długo, pytanie i odpowiedzi sensowne :) No i nie ma błędów ort.

No cie chyba kutas swedzi lub dzisiaj nie srales
bledy ortograficzne jak ch** i jeszcze wiecej zal mogles przed wrzuceniem na forum wrzucic do worda podkreslilby ci bledy...
3/10 (te 3 za odpowiedzi :D)

MasterQ
22-06-2007, 22:19
Johny zgadzam się z tobą ale nie musiałeś aż tak po nim jechać... daje 6/10 :rolleyes:

xD Luki xD
22-06-2007, 22:42
Hmm... ze swojej strony się nie dopatrzyłem błędów xD a jeśli są to sorry chory jestem :( i troszkę rozkojarzony.

VaReZ
22-06-2007, 23:17
Jest to muj 2 wywiad . 1 był totalnął katastrofą. Myśle że się poprawiłem :D

ja nie wiem czy ty masz jakies upośledzenie do mój ? w opisie masz muj w poscie masz muj .. co do wywiadu to nie spodziewałem się że zrobisz z nim wywiad ... ale pytania sensowne były więc 8/10

Argon
23-06-2007, 01:05
Wywiad super, ale te błędy zajebiste, "morze" przez takie "ż" sie pisze. A mó przez u zamknięte.

karel
23-06-2007, 11:11
Moje dzielo ja go pierw hack potem jakis black warrior czy jakos tak ;P

Michael Scofield
23-06-2007, 13:50
Myśle, że pytania dobre ale błędów ortograficznych kupe więc 2/10 [2 za pytania]

CrazyAngel
24-06-2007, 21:32
Niema błędów bo jak wkleił na forum to było big czerwonego koloru.. :D