Zaloguj się

View Full Version : Gallert...Czyli niesprawiedliwo?c sie szerzy

Niszczyciel
06-07-2009, 13:34
Witam!!!:)
Po raz kolejny dostałem niesłusznego bana, rzekomo za bota oczywiście na Knighcie który jest jak zwykle poszkodowaną profesją bo "Musi" mieć bota!! Otóż nie! To, ze gracz sie szybko uha, manasuje nie znaczy ze ma bota! (Gellert pewnie tak sadzi). Pisałem do Gellerta, ale on upierał się, ze kłamie. Proszę aby coś z tym zrobiono! a przynajmniej karać z rozsądkiem, a nie sypać bany komu popadnie. Na apo przydałby się DOŚWIADCZONY tutor...a nie pierwszy lepszy dzieciak...:mad:
Pozdrawiam sprawiedliwych... :)
@Pampalini
Gdybym zdążył nagrałbym to..ale najpierw chciałem z nim w miarę normalnie pogadać...lecz się nie da...Gellert swoje-ja swoje...i nic z tego nie wyniknie...;(. Powiem tyle, ze np. Mortiis nie da niesłusznego bana, bo ma większe doświadczenie jeśli chodzi o Tibie.

@Gellert
Podaj mi jakikolwiek dowód, ze posiadałem bota. Mogę się założyć, ze go nie masz gdyż bota nie miałem...!!!

@ Do ekipy APO
Proszę o zdjęcie bana jeśli to możliwe, gdyż zaszło z pewnością nieporozumienie! ;(

Pampalini
06-07-2009, 13:38
Skoro nie miałeś bota to udowodnij to gallertowi nagrywając filmik hyper camem .. i wyślij mu to .. są na apo bany nie słuszne .. nawet więcej niż mało ale na to nic nie poradzisz.

Mehu
06-07-2009, 13:42
@Pamp
Jak ma teraz nagraćfilmik ;>
@topic
Na APO nie ma niesłusznych banów ! Zrozumcie to w końcu. Nie masz dowodu na to, że bota nie miałeś i nie wiem jak inteligentnie napisałbyś tego posta i tak bana Ci nie zdejmą ..

Gellert
06-07-2009, 13:55
1. Zly dzial
2. Brak danych dotyczacych bana
3. Brak dowodow
4. Zly dzial!!!!!

.Bart.
06-07-2009, 14:01
@up
a przed chwilą nie było Twojego posta:(

Na APO nie ma niesłusznych banów ! Zrozumcie to w końcu.
Uwierz mi, są ;)

@topic
Nawet swojego nicku nie podałeś, ostrzeżeń pewnie parę dostałeś, bota nie wyłączyłeś, a teraz wypisujesz bzdury o niesłusznym banie. Poza tym z takim tematem powinieneś iść do działu "Skargi & Odwołania". Co my mamy ci poradzić na tego bana? Gellert na pewno nie sypie banów komu popadnie.

Kamor ^Inter^
06-07-2009, 14:28
1. Zly dzial
3. Brak dowodow
4. Zly dzial!!!!!
Uu główka boli,czy nie wytrzymuje pan ? :)

#top
Jak Bart powiedział,SĄ niesłuszne Bany.
2 Razy sam się o tym przekonałem.

No cóż następnym razem nagraj hypercamem,lub ss'a zrób.

DannRook
06-07-2009, 14:40
Powiem Ci tak, Zalogowałem się kiedyś na mojego knighta zrobić taki test, poszedłem sobie w ciche miejsce z demonami(poh) i zacząłem grać na wosso, po 3 minutach usłyszałem komunikat od Sieki, żebym wyłączył bota.
Dziwny zbieg okoliczności, że akurat przy mnie stała?
Nie, po prostu oni maja pewnie taki system i dlatego wiedzą kto ma a kto nie :)

Severyn
06-07-2009, 14:41
A ja nie znam Gallerta ;o ja znam Gellerta lol2 :D

Witaj na apo o.o

Rumun z Rumuni
06-07-2009, 14:48
1. Zly dzial
3. Brak dowodow
4. Zly dzial!!!!!

a może ty byś dał jakiś dowód że mial bana? no co, daj dowod ze mial bota.
kazdy tutor powinien miec folderek pod tytulem "dowod na bany" i tam ssy etc. z gry. tyle na temat

@topic

i chuj nie pograsz nie placz

silver ghostek
06-07-2009, 14:53
a może ty byś dał jakiś dowód że mial bana? no co, daj dowod ze mial bota.
kazdy tutor powinien miec folderek pod tytulem "dowod na bany" i tam ssy etc. z gry. tyle na temat

@topic

i chuj nie pograsz nie placz

GM nie musi miec dowodu ze gracz mial bota. To gracz powinien miec dowod ze go nie mial. :)
To tyle. kthxb

btw. zdaje mi sie ze dostales slusznego bana :o

@down
tu nie chodzi o 'szybkie uhanie sie'... najprawdopodobniej kolega napierdalal uhy i manasy na raz z mysla ze moga mu possac, ale nie wyszlo :(

Severyn
06-07-2009, 15:12
# ico ma robic co 1h screny postaci w obawie o bana ? przestan

bo "gallert" nie umie sie szybko uhac i manasowac to banuje bo nie wie ze mozna tak szybko ;ooo

ale i tak Gallerta*LOL nie znam ;d znam Gellerta -.^ see ya

Turbo Sorc
06-07-2009, 15:34
Jaki dowód ma mieć gm, że używałeś bota...
Pomyśl trochę.

Severyn
06-07-2009, 15:37
Jaki dowod ma miec gracz ze tego bota nie mial? Pomysl troche ;)

bez dowodu nie powinien banowac o.o

-=Blacksmith=-
06-07-2009, 15:50
1. Zly dzial
3. Brak dowodow
4. Zly dzial!!!!!

-BRAK MÓZGU
-BRAK DOWODÓW ZE MIAŁ BOTA
-BRAK DOŚWIADCZENIA NA POSADZIE GM'A
-Jak nie wiesz czego ci jeszcze brak to ci napisze :) brak ci Jaj :) juz zauwazylem ze jestes leszczem i dajesz niesluszne bany no ale coz wbijajac 100 lvl nie bedziesz wiedzial kto ma bota a kto nie zeby miec GMa/Tutora trzeba tu cos osiagnac 100 lvl nie wystarczy...

@Topic
Pewnie nie miales bota nagraj mu filmik na hyper cam jak sie uhasz i wyslij moze to cos pomoze

Kox Roku2009
06-07-2009, 16:02
Gellert...czyli...100 powodów żeby się zabić !
@down

F1 - Exura Vita, F2 - Exevo gran Mas Vis, F3 - Utani Gran Hur, F4 - pusty

Ja mam inaczej
F1 - e vita
F2 - manas
F3 - max erex
F4 - utani hur
A teraz na serio... czemu nie mam ani jednego bana skoro jade przez miech na wosso grajac 2h dziennie? Jak dla mnie nie ma zadnego systemu tylko gmowie/tutorzy chodzą za losowymi graczami i lookają czy przypadkiem nie idzie jednoczesnie uh + manasa lub czy nie ma manasa 2x na sekunde...

Quiet v 2.0
06-07-2009, 16:08
@up: może masz farta, podałem tylko przykładowe hoty :P Niektórzy botują cały rok i bana nie mają. Ten system działa po wpisaniu jakiejś komendy + nick gracza, wtedy mu wyświetla kto jak i gdzie.

Powiem Ci tak, Zalogowałem się kiedyś na mojego knighta zrobić taki test, poszedłem sobie w ciche miejsce z demonami(poh) i zacząłem grać na wosso, po 3 minutach usłyszałem komunikat od Sieki, żebym wyłączył bota.

Ten post mówi wszystko. Już od jakiegoś czasu wiadomo, że gm/tutorom/godom wyświetla się kto jakie hoty używa. Jeśli ktoś ma pusty hot i wciska go bardzo często, to wiadomo, że ma bota. Ale jeśli np zdarzy mu się wcisnąć pustego hota raz na kilkanaście użyć innych to wtedy wiadomo, że takiego bota nie ma.

Przypuśćmy, że ktoś tak ma hoty ustawione:
F1 - Exura Vita, F2 - Exevo gran Mas Vis, F3 - Utani Gran Hur, F4 - pusty

Teraz gm'om tak to się pokazuje:

F1 - Exura Vita
F2 - Exevo Gran Mas Vis
F2 - Exevo Gran Mas Vis
F4 -
F4 -
F4 -
F1 - Exura Vita
F2 - Exevo Gran Mas Vis

I się manasuje ,to widać, że bot, ale jeśli:

F1 - Exura Vita
F2 - Exevo Gran Mas Vis
F2 - Exevo Gran Mas Vis
F4 -
F1 - Exura Vita
F2 - Exevo Gran Mas Vis
F2 - Exevo Gran Mas Vis
F2 - Exevo Gran Mas Vis
F1 - Exura Vita
F2 - Exevo Gran Mas Vis
F2 - Exevo Gran Mas Vis
F2 - Exevo Gran Mas Vis
F4 -
F1 - Exura Vita
F2 - Exevo Gran Mas Vis

To już można uznać, że przez pomyłkę użył.

Tak to mniej więcej działa. Czasem owszem zdarzy się ban niesłuszny, ale wtedy zamiast bezsensu spamować "help, mam bana niesłusznego, odblokujcie mi konto" to wchodzimy w dział "Odwołania" opisujemy kto, gdzie, kiedy, jak i czekamy na odpowiedź. Raz dostałem bana niesłusznego, napisałem tam i po kilku h mogłem dalej grać. Czy to takie trudne?

@down: nie wiem :P Może bot sam używa jakichś hotów domyślnie albo coś wpisuje? Nie wiem, ale wiem, że też to widać.

satherr
06-07-2009, 16:26
up@ A jak ktoś ma na auto uh i manas to co im się wyświetla he?

Dokładnie, to samo miałem. Wracałem od NPC z częsci questu na magic island, większego zadupia nie ma ; p i ban poleciał za wosso, które miałem ; p

Doktor
07-07-2009, 09:05
Co do Gellerta to faktycznie ze daje free bany. Wystarczy odpowiednio nagrac filmik. Np. Takie filmiki były nagrywane na orsch COD, mysle ze Gellert bedzie wiedział o które chodzi.
Pozdro. xD