Zaloguj się

View Full Version : Blokada

SeaQ
06-07-2009, 20:01
Haj.
Wpadłem na pomysł aby zrobić blokadę w tematach, polegałaby ona na tym że jakiś użytkownik forum np. Kosa Sorcerer nie chce aby jakaś osoba pisała w jego temacie. Wpisywało by się nick tej osoby i ta osoba nie mogłaby napisać komentarza.Żeby nie było internetowej napinanki. Pozdro :)

@edit Hmm móglibyście powiedzieć jak się robi sonde? Niestety zapomniałem :<

Krsix
06-07-2009, 20:08
Czemu nie dałeś sondy :confused::confused:
Pomysł dobry ale nie wiem czy do zrealizowania

Quiet v 2.0
06-07-2009, 20:08
Dodaj sondę.

Jestem za, bo:
- ograniczy to spamerów
- niektórzy ludzie, co są do ciebie źle nastawieni nie będą ci spamować "ty psie" itp
- fajne :P

@Muflon: owszem ma prawo do wypowiedzi, ale jeśli ta wypowiedź nic nie wnosi do tematu, jest obraźliwa lub ma na celu tylko zaspamować temat, to taka blokada powinna być wprowadzona.

Spaślak
06-07-2009, 20:21
Na forum panuje wolność słowa, każdy ma prawo wyrazić swoją opinię.

Rozumiesz ten pkt regulaminu czy nie za bardzo?
Jeżeli ktoś ma ochotę wypowiedzieć się w jakimś temacie to to zrobi i ma do tego prawo.
Jestem na NIE.

SeaQ
06-07-2009, 20:29
Muflon oczywiście masz racje ale tylko w pewnym sensie, zobacz ten temat - http://www.forum.toproste.pl/showthread.php?t=52072 połowa wypowiedzi nie wnosiła nic do tematu, więc trzeba coś z tym zrobić nie?

Meen
06-07-2009, 20:33
Muflon oczywiście masz racje ale tylko w pewnym sensie, zobacz ten temat -http://www.forum.toproste.pl/showthread.php?t=52072 połowa wypowiedzi nie wnosiła nic do tematu, więc trzeba coś z tym zrobić nie?

Ale co Ci przeszkadza ? Każdy może pisać co chce...

@topic
Zrób skrypt, daj go Mortiisowi i może zrobi...

Pampalini
06-07-2009, 20:34
Mufi dobrze napisał na forum jest wolność słowa i każdy z użytkowników tego o to forum może się wypowiedzieć .. jestem na nie .. bo zapewne 1/2 by wpisała połowę apo żeby nie pisałi postów w jego temacie.

Mc Maciek
06-07-2009, 21:40
Z racji, że ta cała "wolność słowa" jest tutaj wyjątkowo nadużywana, bo dzieci w wieku 13 lat nie rozumieją tego pojęcia lub rozumieją tak jak im pasuje, jestem jak najbardziej na TAK.

@Muflon
Z jednej strony wolność słowa, a z drugiej? Wyzwiska i różnego rodzaju epitety. Sam nie potrafiłeś się opanować.

Co do tematu, powinno to zostać wprowadzone, ale jedynie w dziale Screeny.

Gonzalo
06-07-2009, 23:28
Jestem za , mi się niekiedy zdarza napisać coś czego nie chcę .

Leonidas Waleczny xD
08-07-2009, 11:31
Nawet fajny pomysł. Będzie mniej spammerów na 4um, oraz "ulga" stworzyciela danego tematu.

Kox Roku2009
08-07-2009, 11:34
Lol...co wy tu chcecie komune wprowadzic? Pokażcie mi jakiekolwiek forum z taką opcją .

Mc Maciek
08-07-2009, 11:38
Lol...co wy tu chcecie komune wprowadzic? Pokażcie mi jakiekolwiek forum z taką opcją .

Pokaż mi jakiekolwiek Forum, na którym ludzie jadą po sobie tak, jak tutaj. Taka blokada w dziale Screeny by to wyeliminowała, ewentualnie po jakimś czasie można ją wyłączyć i zobaczyć jak ludzie będą się zachowywać.

Turbo Sorc
08-07-2009, 11:53
Mulfon tyś się akurat nie zachowywał kulturalnie.
A wolność słowa, w postaci wyzwisk, są twoją specjalnością.
Jestem na tak.

Alvaster
08-07-2009, 11:56
Całkowicie zgadzam sie z Mc Mackiem.Porpozycja mogła by byc wprowadzona.

Emo
08-07-2009, 12:17
Jestem na nie. Dlaczego? Ponieważ uważam, że każdy ma prawo wypowiedzieć własne zdanie i poglądy. Czyli załóżmy, że ktoś robi temat w dziale ze screenami i daje blokadę tym, którzy go nie lubią. Wnioskując wszystkie wypowiedzi byłyby typu "gz koxie gogo 1000". Czyli wyeliminowało by to całkowicie krytykę w takich tematach.