View Full Version : Brak licznika postów i rang.
Tre Cool
06-07-2009, 20:46
Krótko i zwięźle - proponuję usunięcie licznika postów i rang przy profilu użytkownika. Po co? Bo nie jest to nikomu potrzebne...
Marcin <3
06-07-2009, 20:50
jestem za
Nazwa użytkownika
06-07-2009, 20:52
jestem za poniewaz moj kot i pies tez sa za
Quiet v 2.0
06-07-2009, 20:54
Signed .
Głupi pomysł, akurat mi jest to potrzebne.
DannRook
06-07-2009, 21:19
Jest to niezbędne przy ściąganiu plików(pewny link)
Przy różnych wymianach etc.
Fajniej się prezentuje :p
A co to da? Że skończy się nabijanie postów? Cały czas będzie.
Moderatorzy zamiast warnować z uzasadnieniem "nabijanie postów" będą dopisywać "spamowanie/zaśmiecanie/whatev".
Tre, pewnie przemyślałeś ten pomysł tak samo jak Astin.
na szybkiego wymyślałem:D
PS: +1
Kapitan Alkohol.
06-07-2009, 21:33
Jestem na nie, a co Ci to przeszkadza ?
Pampalini
07-07-2009, 21:25
Nie będzie licznika postów to zapewne połowa nie będzie pisała postów bo dlaczego ? a tak przynajmniej mamy rangi .. i z większą ilością postów mamy większą rangę .. więc jestem na nie.
KaczorPowraca
07-07-2009, 21:43
jestem na nie ponjewarz mósze mjeć durzo postuf i fajnom range :(:(:(:(:(:(:(:(:(:(
handlarz_narkotykow
07-07-2009, 21:45
ja jestem tylko za usunięciem rang, bo ta co mam przypisaną mi się nie podoba ;x
posty są potrzebne bo uwiarygodniają użytkownika - ja jestem przekonany xd
posty są potrzebne bo uwiarygodniają użytkownika
Kiedyś, dawno temu pewien wybitny grecki filozof i myśliciel Cyceron rzekł: "Nie ilość postów świadczy o użytkowniku, lecz treść" i tego się trzymajmy.
@Topic
Mi to nie przeszkadza, ale nie jest też bardzo potrzebne. Prawdę mówiąc obojętne jest mi to. Chociaż z drugiej strony skasowanie licznika postów być może ograniczyło by spam takich kretynków jak ~azbestowy itp.
posty są potrzebne bo uwiarygodniają użytkownika -
Myślisz,że to pokazuje prawdziwą inteligencje?Grubo się mylisz facet..zobacz kolege @up ma mniej postów od ciebie a pisze sensowniej od większości nas :D
@topic
Jestem jednak za tym,żeby usuneli ten licznik,nie będzie ciągłego wyzywania i myślenia,że jakiś gostek jak ma 2 posty to już jest noobem także będzie mniej pisania bezsensownych postów
pozdrawiam Quik
Nie, bo po to niepotrzebne. Teraz jest licznik i są rangi - jest dobrze, nikomu to nie przeszkadza.
Kox Roku2009
08-07-2009, 09:26
Krótko i zwięźle - proponuję usunięcie licznika postów i rang przy profilu użytkownika. Po co? Bo nie jest to nikomu potrzebne...
Mimo iz jestes moim fanem to musze powiedziec jedno... pomysl jest do dupy xd
Sir Tom'ek
08-07-2009, 09:37
Dokładnie, co ci to przeszkadza... niechcesz togo to nie patrz se na to...
ja jestem tylko za usunięciem rang, bo ta co mam przypisaną mi się nie podoba ;x
posty są potrzebne bo uwiarygodniają użytkownika - ja jestem przekonany xd
To powibijaj kilkanaście postów i będziesz miał nową range xD
#top:
Osobiśćie jestem na nie. Co wam przeszkadzają te rangi? Jak Ci się nie podobta to nie patrz na to-.- Zazdość Cię zrzera jak ktoś ma 2x więcej postów od Ciebie?
SongokuSSJ
08-07-2009, 11:14
jestem na nie
moim zdaniem fajnie ze jest licznik i sa rangi
widac kto na forum sie udziela i poświecą czas a kto nie :D
Leonidas Waleczny xD
08-07-2009, 11:16
Jestem na N I E !! Chciałbym mieć ta rangę "Nabijacz postów" i mieć się czym pochwalić.
vBulletin v4.2.5, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.