Zaloguj się

View Full Version : mc maciek znow na moda!

Rumun z Rumuni
06-07-2009, 22:13
widzicie ze forum nie ogarnia, anty sam nic nie zdziala, muflon to totalna porazka. i taka moja propozycja zeby mortiis znow dal mackowi moderatora, jezeli maciek by chcial. czesc. (elo, joł, sto %, jp - dla 11 latkow)

Quiet v 2.0
06-07-2009, 22:16
jestem za, ale to zależy tylko i wyłącznie od Maćka.

Spaślak
06-07-2009, 22:17
Ogarnia :>
Jest Guest, Nixon, Dexoti i Ja, tyle ze Ja mam tylko 1 dział : > i wszystko robię dobrze? Więc nie wiem dlaczego napisałeś że ja to totalna porażka.

@down
I znowu powtórka z rozrywki, oceniacie mnie po wcześniejszym zachowaniu, dlatego niby jestem totalna porażka, ale nie widzicie tego co teraz robię a co tematu moda, jeżeli Mc Maciek będzie chciał jestem w pełni za :>

Rumun z Rumuni
06-07-2009, 22:21
@up

bo jak nie miales moderatora to byles najwiekszym e-koksem na forum alberciku, a teraz moderator to wielki pan i wladzca, rotfl
imho juz lepiej jakby Angel Death dostal moda niz ty XDD

Legionista 10
06-07-2009, 22:22
Maciek sam zrezygnowal z moda wiec watpie zeby znow go chcial bo po co ?? widocznie ma jakies inne plany na zycie niz "Moderator forum"

Mc Maciek
06-07-2009, 22:38
Powiem Wam tyle, że w tej chwili nie podejmę żadnej decyzji. Jeśli Mortiis uzna, że chciałby, żebym znów przejął pozycję Moderatora, wtedy będę o tym myślał. Na chwilę obecną nie chcę podejmować decyzji.

Lost Girl
06-07-2009, 22:41
Myślę, że Maciek w końcu się zdecyduje i wróci na stanowisko moderatora a może i nawet tutora. I zapewne Mortiis z Tygrysem przyjmą go z otwartymi rękami.

Gonzalo
06-07-2009, 23:30
Nie mam nic przeciwko temu , moderatorzy na tym forum są bardzo potrzebni .

Diabolix
07-07-2009, 00:19
Jest Guest, Nixon, Dexoti i Ja, tyle ze Ja mam tylko 1 dział : > i wszystko robię dobrze? Więc nie wiem dlaczego napisałeś że ja to totalna porażka.

@down
I znowu powtórka z rozrywki, oceniacie mnie po wcześniejszym zachowaniu, dlatego niby jestem totalna porażka, ale nie widzicie tego co teraz robię a co tematu moda, jeżeli Mc Maciek będzie chciał jestem w pełni za :>

Nawet nie trzeba cię oceniać po poprzednim zachowaniu. Uważasz, że moderator powinien umieć pisać? Ty nie potrafisz tego robić. Trudno jest się pouczyć ortografii, co Alberciku?

@topic
Przed robieniem takich głupich tematów- napisz najpierw do Maćka, czy sie zgodzi, jeśli tak, to napisz do Mortiisa, czy podobała mu się praca Maćka i, gdyby chciał, to dałby mu znowu się wykazać.

Bercik II
07-07-2009, 00:45
Mc Maciek najlepsza osoba jaka znam :) :D Sprawiedliwy i uprzejmy :) Taka osoba powinna byc gmem :). Wedlug mnie modka moze miec w kazdej chwili :)
Muflon
Tez mam Albercik na imie : D

.Bart.
07-07-2009, 01:23
Jeden z najlepszych pomysłów na tym forum ;)
Powstaje coraz więcej kretyńskich tematów typu: Ile razy w tygodniu robish kupkę? (http://forum.toproste.pl/showthread.php?t=52486) i nikt ich nie usuwa, Mc Maciek by pewnie zrobił porządek. Ludzie mają o wiele za duże podpisy (demotywatory etc.), a nie są za to ani warnowani, ani nawet upominani..w podpisach umieszczają linki do gierek internetowych w których klikając na link dostają za to kasę, kiedyś za takie coś od razu był warn, a teraz szkoda słów. W takim razie po co w regulaminie punkt "Zabrania się zamieszczania w podpisie linków, ref-linków w celu reklamy!" jak nikt go nie strzeże?

DOBRY POMYSŁ

Tylko jeszcze nie wiadomo czy Maciek ma zamiar znowu użerać się z trollami..

@edit
Maciek na miejsce nixona!

Guguś:)
07-07-2009, 01:50
Chce aby em ce Maciek znów był modem ! KROPKA TYLE !
Maciek pomyśl nad tym ;d

handlarz_narkotykow
07-07-2009, 07:53
Powinieneś raczej stworzyć Mc Maciek na tutora/senior tutora a nie tylko na moderatora.. Tacy inteligentni i mili ludzie powinni zajmować tu trochę większą pozycję niż moderator forum. ( tym bardziej, że się znają dobrze na tej grze. )

P.S Maciek odszedł pewnie dlatego, że poświęcał się bardzo dla tego forum przez dłuuugi czas, a Mortiis miał w nosie jego pracę i nie obchodziło go żeby mu dać np. tutora, aby zastał tu na dłużej. Oczywiście pewnie Maciek miał jeszcze jakieś osobiste powody odejścia jak np. matura..

Alvaster
07-07-2009, 09:11
Zgadzam się z Panem Up.Jest to świetny pomysł aby Mc Maciek znów był moderatorem tego forum a może nawet tutorem/senior tutorem na APO.

Kox Roku2009
07-07-2009, 09:17

Jush nie rzondzimy? :<
@topic
100% za, tylko że on sam z tego stanowiska odszedł .

Powstaje coraz więcej kretyńskich tematów typu: Ile razy w tygodniu robish kupkę? (http://forum.toproste.pl/showthread.php?t=52486)
Uznam to za komplement :*

Selrien
07-07-2009, 10:04
Myślę, że Maciek w końcu się zdecyduje i wróci na stanowisko moderatora a może i nawet tutora. I zapewne Mortiis z Tygrysem przyjmą go z otwartymi rękami
Tak Mc Maciek zdecyduje się jak posiedzi jeszcze na tym 4um i zobaczy jaki tu syf ^^

Na pewno przyjmą go to najlepszy Mod jakiego znałem ;o
Proponuje dać Mc Macka a usunąć Muflona ;D

Mariox
07-07-2009, 10:46
Nie mam nic przeciwko temu , moderatorzy na tym forum są bardzo potrzebni .

Moderatorzy na forum? po ch*a? Niech zrobią tutorów w grze aby botów - noobów - oszustów nie było a nie na jakimś forum...zresztą beznadziejnym już jeśli chodzi o moje zdanie.

Quiet v 2.0
07-07-2009, 10:49
Why Muflon nie ma moda? Przecież dobrze pracował :< o.O Może Maciek powróci teraz.

Kamor ^Inter^
07-07-2009, 10:51
LOL jego ?
Hahah,wykluczone !

. .

Plener123
07-07-2009, 10:55
Nie mam nic przeciwko.
Uważam,że Mc Maciek był najlepszym Moderatorem jakiego spotkałem a tym forum.
Miło go by było widzieć znów na tej pozycji.

Pampalini
07-07-2009, 11:34
Nie mam nic przeciwko gdyby mc maciek znowu przejął posadę moderatora na forum .. jedyny który wywiązywał się ze swojej pracy .. więc jestem na tak.

Artas
07-07-2009, 12:31
Nie mam nic przeciwko żeby wrócił. Jeżeli Mortiis i Tygrys go przyjmą a on się zgodzi będzie OK. ;)

Ibos
07-07-2009, 17:13
Mc Maciek nie ejst potrzebny tylko na forum. Jest także potrzebny w grze.
Z nim APo było inne :).
MC MACIEK WRACAJ DO NAS !!.

Ktoś II
07-07-2009, 17:19
Z tego co wiem Mc Maciek sam zrezygnował z moderowania forum.
To tylko i wyłącznie jego decyzja.

A odchodzenie, za kilka tygodni wracanie to takie pierdolenie...

Tettii
07-07-2009, 17:49
Psujek 100% agree. Odszedł a teraz sam napisał że mógłby wrócić. To po chuj odchodził ? Niech się zdecyduje chłopak. Niby nie mam nic przeciwko ale mnie coś takiego wkurwia. ;s

Neverous
07-07-2009, 18:06
Pamietajac dawnego Mc Maćka wnioskuje ze... Jesli by chcial to jestem w 100% ZA !

Splaxor
08-07-2009, 00:20
Dość dziwna sonda. Myślę, że decyzję, która podjął Mc Maciek jakiś czas temu podjął słuszną.
Uważam, że forum potrzebuje kilku błyskotliwych Moderatorów jak to było za czasów starej ekipy.

Quik
08-07-2009, 08:33
Cóż z chęcią chciałbym zobaczyć,że Mc Maciek wraca jako modek,ale to on zrezygnował z modka więc wątpie by chciał znów powrócić...

Leonidas Waleczny xD
08-07-2009, 11:25
Jestem na tak. Fajnie by było gdyby znów powrócił do zielonego koloru ;D. Dla mnie był on najlepszym Modkiem.
Utrzymywał porządek i "harmonię" 4um.

Sir Tom'ek
08-07-2009, 12:32
Jestem jak najbardziaj na tak... <ZNAKI ZNAKI>

Sado
08-07-2009, 12:36
Jak najbardziej tak !
Bez wątpienia najlepszy (były) moderator na tym forum !
Dbał o porządek i nie pozwalał na robienie syfu.
Nie bawił się tylko od razu interweniował :)

Krsix
08-07-2009, 14:28
Mc Maciek był dobrym moderatorem ale odszedł i tylko od niego zależy decyzja czy wróci (oczywiście jestem na Tak) :D

Pozdro MACIEK WRÓĆ NA MODKA!!!!

Rumun z Rumuni
08-07-2009, 14:34
Jak najbardziej tak !
Bez wątpienia najlepszy (były) moderator na tym forum !
Dbał o porządek i nie pozwalał na robienie syfu.
Nie bawił się tylko od razu interweniował :)

chyba snisz -.-, najlepszy to byl coguar i kuer

.!Z@rk!.
08-07-2009, 14:42
TAK! Niech wróci, najlepszy Mod jakiego znałem

Turbo Sorc
08-07-2009, 14:48
Jestem na TAK.
Za jego czasów był porządek.

^Alos
08-07-2009, 15:12
Ja pierdziele o ile mi wiadomo on sam zrezygnowal z braku czasu nie wywalili go wiec...

Psyhol
08-07-2009, 16:19
Wedlog mnie ta decyzje powinnien podjac on sam , jak mozna komus na sile wciskac moda ? skoro sam odszedl to jak bedzie chcial sam wroci proste.....
nastepnym razem zanim zrobisz bez sensu posta to sie zastanow.

KaczorPowraca
08-07-2009, 16:30
jestem na tak.....................

i jeszcze jeden nowy modek , proponuje azbesta XDD
Azbest na moda !

Mc Maciek
14-07-2009, 12:54
Propozycja wprowadzona, można zamknąć temat :)