View Full Version : Bilety na pogrzeb Michaela Jacksona - co s?dzicie?
Vernereq
07-07-2009, 17:51
Tak jak w temacie, co myślicie o biletach na pogrzeb tego Króla Popu? Wg mnie to jest chore, to pogrzeb, a nie jakiś koncert żeby sprzedawac na niego bilety... Ludzie po prostu chcą zarobic, ale do czego to doszło...
te bilety sa za free ale oczywiscie ludzie juz je wystawiaja na ebay :P
sondze isz jest to dobry pomysl .
`FilipeK <3
07-07-2009, 18:56
ey takiego show nie bylo jak papiez umarl lol2
a z tymi biletami na ebayu lekki fail XD
kochacie jego zwloki?bo ja nie; (
Kox Roku2009
07-07-2009, 19:15
Prosto w dupe .
Marcin <3
07-07-2009, 19:35
to jest chore, chyba rodzina powinna wybierac kogo zaprasza, nie?
ale 1 pogrzeb jest taki normalny z rodzina a 2 taki dla ludzi ^^
Bilety nie były zakupywane. Były one losowane spośród 1,6 miliona ludzi, którzy się zapisali do loterii gdzie można było je wygrać. Łącznie wygrało bilety 8 tysięcy gości oraz 12 tysięcy znajomych, jeżeli się nie mylę ;)
Taki se pazdzioszek
07-07-2009, 20:13
ey takiego show nie bylo jak papiez umarl lol2
a z tymi biletami na ebayu lekki fail XD
Prosto w dupe .
To, co piszecie, jest obrzydliwe.
@topic
Pogrzeb był tak ceremonialnie obchodzony, żeby ludzie nie zapomnieli o tak Dobrym piosenkarzu. ;) Nie jestem temu przeciwny.
Co do biletów, cóż, musiały być za darmo. Chyba nie wyobrażacie sobie żeby trzeba było płacić za wejście na pogrzeb? ..
Pogrzeb był normalnie z rodziną i znajomymi a później jest ceremonia porzegnania z posiadaczami biletów i zaproszonymi nóbami :D
Dzisiaj słyszałem w radiu, że na "czarnym rynku" 100.000$ dawali za bilety. Komercha. Jeszcze dobrze nie umarł, a już na jego śmierci kasę nabijają. Ech...
Gdybys byl jego fanem to z pewnoscia oddalbys wszystko zeby go zobaczyc. Nie ma biletow na pogrzeb, tylko na pozegnanie w Hali Sportowej w Los Angeles. Na pogrzeb ma wstep tylko rodzina i bliscy.
vBulletin v4.2.5, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.