Zaloguj się

View Full Version : Co sie stalo?!

Listonosz
07-07-2009, 22:39
Witam.
Moj nick : Spider Rico.
O godzinie 20:09 wylogowalem sie z mojego konta. Nastepnie 2 godziny pozniej loguje sie do gry i pisze "Twoje IP zostalo zablokowane!". Patrze na strone glowna Armii - dokladniej to sprawdzam czy nie jestem zbanowany itp. Wiec zbanowany nie jestem..otoz czy ktos moze mi powiedziec co sie stalo?
Z gory dziekuje.

P.S Moze ktorys z GM'ow powie mi co moglo sie wydarzyc.

^Akynaoo
07-07-2009, 22:41
Pewnie ktos z twojej sieci osiedlowej dostal bana na ip czyli tym samym takze Ty go dostales. Odczekaj do restartu ban powinien zejsc, jezeli tak sie nie stanie wtedy napisz do Mortiisa.

Listonosz
07-07-2009, 22:45
Aha . Wlasnie bardzo dziwna ta sytuacja..nie wiedzialem szczerze co sie dzieje.
A wlasnie , jak dlugo moze potrwac takowe zablokowanie IP?

Przemas
07-07-2009, 22:48
24 godziny chyba trwa......................

^Akynaoo
07-07-2009, 22:50
Zwyczajny ban na ip znika po restarcie. Pewnie takiego dostales, chyba ze ktos naprawde ostro pojechal, wiec mogl dostac bana ip na stale. Jezeli tak jak mowilem po restarcie ban nie zniknie to napisz do Mortiisa i wyjasnij sytuacje.

marcopolo
07-07-2009, 22:51
Zainwestuj w neo i po sprawie. Moze potrwac 24h ale byly przypadki ze trwalo to dluzej, i nie wiadomo dlaczego tak sie dzialo ale nie martw sie, powinien zniknac jutro.

Emo
07-07-2009, 23:04
@up
Po co ma zmieniać internet na neo? Tylko dlatego, że neo ma zmienne ip? Neo to gówno wiem to z własnego doświadczenia, więc z góry odradzam tego dostawce.

Krsix
07-07-2009, 23:06
Tak jak koledzy up czekaj do jutra lub do resetu, a ja radze ci iść do tego kolesia co też na Apo gra i dostał blok ip i mu najebał :D

Listonosz
07-07-2009, 23:21
Gralam juz na Armii 2 lata i takiej sytuacjii jeszcze nie mialem :cool: A dostawcy internetu nie widze w tym sensu zeby zmieniac. Ofc nie placze o to , tylko ta sytuacja mnie troche zdziwila , rozumiem jakbym dostal zablokowanie IP za cos co zrobilem :D

--------------------------------------------------------------
P.S Moge swobodnie wejsc na konto , blok IP zniknal.
Prosze o zamkniecie tematu.
Close.
Dziekuje.
Mam nadzieje ze to sie wiecej nie zdarzy :D

Dylus Knight
08-07-2009, 00:49
No strona APO i serwery od jakiegoś czasu mają duże problemy! A więc może to być bug, lub jak ktoś wyżej wspomniał odczekać należy do restartu lub 24h ...