View Full Version : [FORUM] Warny..
Czy warny nietrafaja troche za dlugo?
Look..
http://i29.tinypic.com/zlwubk.jpg
Warny od 2007 mi jeszcze zostały :o może zróbcie coś z tym bo niechce żeby te konto banned było xd
@down
Właśnie chodzi mi o to żeby znikały -.-
Rumun z Rumuni
08-07-2009, 10:15
Warn nigdy nie znika. Close .
Quiet v 2.0
08-07-2009, 10:23
Moim zdaniem warn powinien trwać od 30 dni do 3 miesięcy w zależności za co. np: bezsensowny post 30 dni, obraza/wyzwiska itp 3 miechy. Po tym czasie powinny być anulowane.
Zgadzam się z Quietem... możnaby zrobić żeby np. na 6 miechów były za poważne przewinienia
Rószofy Ócher
08-07-2009, 10:46
Któryś moderator napisał że nie przestrzegałeś regulaminu i zostałeś ukarany, nie ważne kiedy... Warny powinny zostawać, łamać regulamin to dostawać warny, złamiesz go 5 razy = ban. Proste i eleganckie, tak było jest i będzie Amen xD
SongokuSSJ
08-07-2009, 10:54
warny mogły znikać
mniejsze przewinienie - 1miech
poważniejsze przewinienie -3miechy
:D
Moim zdaniem dobrze jest, jak jest. Trzeba starać się być dobrym użytkownikiem cały czas, a nie jak już się nabije postów to szkoda stracić przez warny...
Leonidas Waleczny xD
08-07-2009, 11:14
Według mnie warn powinien trwać ok. 5 miesięcy. Przecież każdy chce nabić te 1000 postów na liczniku ; )
Pampalini
08-07-2009, 11:45
Hmm, moderator który daje warma i widzi po jakimś czasie poprawę w użytkowniku może zdejmować warma .. lub po jakimś okresie go sciagać ..
No ale jakos inne osoby były baned i? I juz unbaned? Cos nie tak? Ja mam 2 warny dlugo juz są i nadal je mam.
no mogli by usunac tez mam z 2007
Brak Informacji
Powód: Nabijanie postów 17-08-2007
hehe
Hmm, moderator który daje warma i widzi po jakimś czasie poprawę w użytkowniku może zdejmować warma .. lub po jakimś okresie go sciagać ..
Popieram Twoją wypowiedź kolego :)
@Topic
Obecnie nie mam warnów, ponieważ jest to nowe, drugie moje konto na tym forum.
Będę się starał, aby nie dostawać warnów.
Jestem na tak. Warny powinny być "zdejmowane" po ok. 6 miesiącach :)
Sir Tom'ek
08-07-2009, 12:29
no też bym chciał żeby chociasz warm miał jakiś określony okres ;)
Tre Cool
08-07-2009, 12:58
Jest dobrze jak jest : )
Techniks
08-07-2009, 13:10
JA mam takie same 2 warny i raczej na twoim miejscu nie spodziewał bym sie odwarnowania bo nikt za free tego nie zdejmie xD.
Ale zawsze szansa jest nie? ; )
Według mnie powinni zrobic warny które po pewnym czasie by sie usuwały, bo to nie ma sensu jak nadal masz warna np. z 2007 roku...
Warnny nie powinny byc usuwane lecz konto na forum powinno byc banowane na okreslony czas , konta powinny byc odbnowane po pewnym czasie np. 2-3 miesiace bo to nie ma sensu co teraz sie dzieje.
Quiet v 2.0
08-07-2009, 15:44
Warnny nie powinny byc usuwane lecz konto na forum powinno byc banowane na okreslony czas , konta powinny byc odbnowane po pewnym czasie np. 2-3 miesiace bo to nie ma sensu co teraz sie dzieje.
O to też dobre. Dostajesz bana na tydzień/miech/3 miechy, ale to i tak w sumie dużo nie da, bo ludzie będą pokrzywdzeni i będą nowe konta robić i spamić (mówię o tych niektórych, bo większość zakłada nowe konto i się zachowuje w miarę).
Neverous
08-07-2009, 15:57
Jak dla mnie to wszystko jest elegancko -.- ----- Nie chcesz warna ? NIe łam regulaminu, proste i jasne. A jak narazie wszystko jest w jak najlepszym pozadku wiec chyba tak powinno zostac ? Ale to tylko moje zdanie i nie zaczynajcie mnie wyzywac...
Jestem za, bo sam mam 4,5 i pół warna, które mają już ponad rok.
Powinny być zdejmowane po 6 miesiącach lub nawet po roku...
Powinny być zdejmowane lub znikać , ja już mam 2 i mam nadzieje nie dostawać następnych .
Czy warny nietrafaja troche za dlugo?
Look..
http://i29.tinypic.com/zlwubk.jpg
Warny od 2007 mi jeszcze zostały :o może zróbcie coś z tym bo niechce żeby te konto banned było xd
@down
Właśnie chodzi mi o to żeby znikały -.-
Założyłem o tym temat. I powiem Ci tak, jak masz znajomego Modka to warnów nie masz :) A jak nie masz to one zostaną na wieki ;]
Poczytaj sobie
http://forum.toproste.pl/showthread.php?t=52483
Warny czasowe, to byłoby najlepsze rozwiązanie.
5 warnów aktywnych - ban 30 dni
10 warnów(aktywnych i nieaktywnych) - ban 30 dni
każdy kolejny warn - ban 30 dni
15 warnów (aktywnych i nieaktywnych) - perm
Jeśli mnie pamięć nie myli, to już gdzieś podobną rzecz pisałem w jakimś temacie : p
muflonekk
15-07-2009, 21:28
Eeee z jednej strony mogłyby znikać co jakiś czas, no ale popatrzcie, że jak będą znikać za szybko łamanie regulaminu się poszerzy. Moim zdaniem powinny znikać ale co kilka miesięcy. Pozdrawiam.
vBulletin v4.2.5, Copyright ©2000-2026, Jelsoft Enterprises Ltd.