PDA

View Full Version : Jak przej?? szybko rooka

velnian
08-07-2009, 15:33
Może ktoś napisze jak przejść szybko rooka etc.:confused:
Po oglądnięciu wszystkich stron "poradniki" nie znalazłem żadnego poradnika jak przejść szybko rooka :eek:
Jakiś rookslayer może ma dużo czasu i napisze owy poradnik lub ktoś kto wie to i owo o rooku ;)

Pozdrawiam Velnian.

Turbo Sorc
08-07-2009, 15:36
Nikt ci nie napisze poradnika, jak przejść rooka.
Jak nie umiesz z niego wyjść, to wogóle nie graj, na APO.

Quiet v 2.0
08-07-2009, 15:37
Każdy przechodzi w swoim tempie. Najlepiej iść na trole i roty na strefie pacc. Tam bardzo szybko lvl leci i jest często pusto.

Emo
08-07-2009, 15:54
Wątpię, żeby komuś chciało się pisać poradnik jak przejść rooka, specjalnie dla ciebie. Co do tematu, zakładam, że nie masz PACCa. Najpierw, standardowo idź na raty w podziemiach miasta. Jak wbijesz jakiś tam ~4lvl to śmigaj na snake za miastem, na lewo (takie bagna) od północnej bramy) Masz już pewnie jakiś 7-8lvl wiec polecam zabrać się za trolle. Popatrz na stronce tam masz mapkę, mniej więcej na płn-wschodzie znajduje się obóz trolli i praktycznie tam możesz expić do 15. Ew. możesz iść na roty (dalej na wschód od trolli) ale z własnego doświadczenia wiem, że są często zajęte. Chociaż na trollach też nie spodziewaj się nie wiadomo jakiego "loozu". Warto byłoby gdyby jakiś rookstayer pomógł Ci w serpent sword quescie na goblinach, ułatwiło by ci to expienie.
Mam nadzieję, że chociaż troszkę Ci pomogłem.

@E/down
Tak, tylko że większość graczy ma tu już jakieś postacie, a Ci zupełnie nowi nie zaglądają na forum.

velnian
08-07-2009, 16:10
No to dzięki ;p

A poradnik nie tylko dla mnie ale dla wszystkich nowych graczy ;>:cool: