PDA

View Full Version : Ró?ne ?mieszne sytuacje

Quiet v 2.0
08-07-2009, 21:06
Wiem, że był taki temat, ale nie mogę go znaleźć, więc w archeologa się bawić nie będę.

Opisujemy tutaj różne swoje śmieszne sytuacje, które nam się przytrafiły.

No więc ja sobie dorabiam pracując w pogotowiu informatycznym. Pewnego dnia dzwoni do mnie jakaś pani i krzyczy mi do telefonu, że jej się z excela zrobił word, a musi szybko napisać rozliczenia czy cuś. Jakoś nie mogłem w to uwierzyć, więc pytam "Jaki panel ma pani u góry?" odpowiedziała, że z excela, ale ma biała pustą kartkę. Nie mogąc dalej w to uwierzyć, przeszedłem się do niej (była zdziwiona widząc mnie :D ). Wchodzę, pokazuje mi tego "excelo-worda".

Widok mojej miny - bezcenny :)

Babka w opcjach wyłączyła pokazywanie komórek, zaznaczania ich i pokazywania ABC/123. Szkoda, że wcześniej jej nie spytałem, czy grzebała w opcjach.

*Razor*
08-07-2009, 23:30
Aha kilka zastrzeżeń w tym temacie

1.Połowa idiotów żeby być pr0 i chodzić z mamą do Z00 zmyśli historyjke
2.był taki temat i nawet się nie uśmiałem bo pewnie będą pisać przypały a nie "śmieszne sytuacje" a za niektóre przypały chętnie niektórym bym w pysk dał bo tak sie nimi jarają a tylko komuś zaszkodzili/lub to jest żałosne

moja pr0 historia

Poszłem do Biedronki powiedziałem Dzień dobry do pani Baśi i byłem z siebie dumny

>.<...

Super nie ?

zbędny temat

Azonka
09-07-2009, 01:21
zbędny temat

Tak jak 3/4 tematow na forum ;<

@topic
Nic mi nie przychodzi do glowy oprocz jednej rzeczy :P Siedzialem kiedys z kolega na lawce przy sali od przyrody (6 klasa). Przechodzi pani wlasnie od tego przedmiotu i mowie Dzien Dobry. Ona mnie zawolala i mowi: (nie pamietam jak dokladnie ;s)
Nie mowi sie dzien dobry z 2 metrow, najwyzej mozesz powiedziec witam.

Mialem taki polew z tego z qmplem xd
Polowa pewnie mi nie uwierzy, ale nie obchodzi mnie to ;>

DonieX <3
09-07-2009, 01:47
walilem se pałe a tu mama wbila do pokoju i sie zawstydzilem ;/..

Berafito.

Patryk1441
09-07-2009, 02:12
w niemczech poszedlem z tata do sklepu i po niemiecku tata powiedzial ze chce 2 piwa i cole a pani dala 2 piwa i wodke xdd

Kox Roku2009
09-07-2009, 09:09
No wienc : Poszeduem do zoo z mamom a tam grulix :<