View Full Version : Sonda przy update
Witam chcialem zaproponowac aby Gmowie kierowali sie opinia graczy co ma byc doddane i poprawione , sonda wygladala by podobnie np.
Nowe respy.
Nowe Questy.
Balans Profesji.
Etc.
Wedlog mnie poprawio by to wydajnosc i trafnosc update gm wiedzieli by czym maja sie kierowac przy update . Czytajac nie ktore tematy po updacie bez sensu to poprstu plakac sie chce.
Co sadzicie na ten temat , graczy by sami decydowali co ma byc poprawione itd.
Widze że słowa zamieniasz w czyny xd
Popieram pomysł, takie coś byłoby dobre. Wyeliminowało to problemy ludzi że zrobili to a nie tamto
Nie chciałbym sondy przy upadate, bo nie byłoby tajemnicy 'ciekawe co dodadzą tym razem'.
Jestem na NIE.
silver ghostek
08-07-2009, 23:12
Nie, poniewaz zdanie co do tego 'co maja dodac' beda strasznie podzielone i wyjdzie na to ze nic nie dodadza :c
Neverous
09-07-2009, 08:08
Dlatego kierowac sie powinni demokracja :p Bylyby jakies mozliwosci i wybieraloby sie najlepsza :D Jak dla mnie pomysl znakomity :]
Sir Tom'ek
09-07-2009, 09:11
Jestem jak najbardziej za... kazdy powinien być wysłuchany
Turbo Sorc
09-07-2009, 09:30
Ja wolę żeby nie było balansu, bo znowu wyjdzie jakiś pall, z knighta.
A zresztą to ma być "niespodzianka".
No chyba Cię porąbało... Większość serwa to idioci i Ci mieliby decydować o serwerze?!
Zaraz pojawiły by się tematy by zrobić hoty itp... Troszkę szalony pomysł.
Ja tam wole takie updat'y jakie były:p
`FilipeK <3
09-07-2009, 10:27
jako kolega z gildii jestem na tak , ale 7.6 odkad stracilem Adriana mnie juz jebie xd
Leonidas Waleczny xD
09-07-2009, 12:23
Jestem na TAK! xD Każdy powinien wnieść w "życie" APO swój pomysł ; )
Jestem na tak aby ludzie też mieli wiekszy wpływ co nowego dodadzą
Dylus Knight
09-07-2009, 21:44
Oczywiście jestem na tak - wszystko powinno być omawiane w ten sposób z graczami itd... a nawet nie jesteśmy informowani o dokładnej aktualizacji itd ...
Jestem na Tak ale naprawde pomogłoby gdyby GM'owie wchodzili w dział propozycje częściej .
Jestem za zyjemy w demokratycznym kraju i dzieki temu i tak juz dobra atmosfera servera wzrosnie.
vBulletin v4.2.5, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.