View Full Version : Ludzio...Ludzio...Ludzio :P <ApO>
Dzis 8 Lipca 2009 Roku :P Udalo Mi Sie Zabic APO :):):)
Daje 1 SS :
Arena:
http://i25.tinypic.com/20l0ca1.jpg
Prozdro 4 :
NEMIKS :P
Joker palladin (Brat =))
Old Jaremon ( T[z]Q :*)
Old Sufietex ( Misiek )
Old Zappa ( PrZeMa$ )
Mysticus ( My Pr0 )
Skocio ( ZiOoOm )
Bodzio druidek ( Spoko Qmpel )
Petromancer !! ;)
:D:D:D:D:D
silver ghostek
08-07-2009, 23:28
fajne wosso...
nie gratuluje.
Prrzyklejony gorny pasek tibii, po prawo wystaje z deka ;<
scar/wosso ;o / nie czepiam sie manaskow pokolei, ale paska ;d;d
Nie Gram Na botach... Prosze zauwazyc że sa 3 conventery ..;)) I Apo... ( Silver Jest Ty Grasz Na Botach To Nie Znaczy Ze Wszystcy Grają) :):):)
silver ghostek
09-07-2009, 10:00
Nie Gram Na botach... Prosze zauwazyc że sa 3 conventery ..;)) I Apo... ( Silver Jest Ty Grasz Na Botach To Nie Znaczy Ze Wszystcy Grają) :):):)
Powiesz mi cos ciekawego jeszcze? Daj 2 ss'a z paskiem to pogadamy. :>
@edit
HSHHSHSHSHHSHDSHIOAHSIOAHSASSAHASOUHAIOSUHASaSAS dlaczego skasowales drugiego ss'a? : (
Turbo Sorc
09-07-2009, 10:02
A nie potraficie robić ss, z UO Utlity Screenshot?
Robi bez "pasków".
Tylko okno tibii.
Bo za każdym tematem będzie "wosso!".
Download:
Tutaj. (http://www.speedyshare.com/414904575.html)
Ustawiasz swój h key.
"Key Assagin" np. TAB.
Screeny masz w folderze z UO.
Dzieki Wiekie :) Wrzuce inne ss :) ( Postaram Sie jeszcze 1 apo zabic :P )
`FilipeK <3
09-07-2009, 10:32
Tomek i bot? gz.
chyba , ze noob chary :d
#top
nie gz psie <:
#edit
A nie potraficie robić ss, z UO Utlity Screenshot?
Robi bez "pasków".
Tylko okno tibii.
Bo za każdym tematem będzie "wosso!".
Download:
Tutaj. (http://www.speedyshare.com/414904575.html)
Ustawiasz swój h key.
"Key Assagin" np. TAB.
Screeny masz w folderze z UO.
LOL ***** nie widzisz bialego paska zrobionego w paincie ? :|
idiota o_o
Patryk1441
09-07-2009, 11:05
nooom botka ma jakos krzywo podoklejale te paski noobku jak ja wrzucalem screey na forum to one byly profesjonalnie doklejone i nawet manasy poprawilem a ty w chuja lecisz
Mi sie zdaje ze to Print Screen xDDD
On tak na dole wlasnie odcina troche pasek .. Jak sam robilem ss'y print screenem tez tak mialem : (
Jesli nie wizycie ze to nie bot... to zrobicie ss i zobaczycie ze tak jest w kazdym ss :(:(:(:confused::confused::confused:;);););)
Sam widzisz , dasz ss na 4um i wszyscy , że bocisz :( GZ a to czy miałeś bota czy nie mnie nie obchodzi .
@Silver jestes smieszny jak twoje nazwisko (Nalepa).
Po co wysmiewasz i krytykujesz ludzi jak sam wyglądasz jak pajac.
Skąd wiesz, ze ma bota jak ty sie na nich nie znasz?
Jedyne boty na ktorych grales to wosso, tasker i tibia auto....;x
Zazdroscisz, ze zabil apo? Ty na 1200 lvlu nie moznesz sie 15 sekund utrzymac nie?
Ten 14 m lvl wbiles bez bota?
Po co sie kazdego czepiasz? Idealny nie jestes...
Ludzie moze u niego inaczej pasek ucina? Moze sam tak zrobił?
Co was to obchodzi... Przeciez sami latacie na botach (ja tez).
KaczorPowraca
09-07-2009, 17:24
Idioci - na tym forum nie można dawać ssów bo zaraz komentarze :
On ma bota!!!!!111111 bana mó!1111111
Jak macie kogoś bluzgać , że ma bota (a wcale nie macie dowodów) to po prostu
się zamknijcie.
@topic
gzgz
Kox Roku2009
09-07-2009, 17:27
On ma bota !!!!!!
silver ghostek
09-07-2009, 17:43
@Silver jestes smieszny jak twoje nazwisko (Nalepa).
Po co wysmiewasz i krytykujesz ludzi jak sam wyglądasz jak pajac.
Skąd wiesz, ze ma bota jak ty sie na nich nie znasz?
Jedyne boty na ktorych grales to wosso, tasker i tibia auto....;x
Zazdroscisz, ze zabil apo? Ty na 1200 lvlu nie moznesz sie 15 sekund utrzymac nie?
Ten 14 m lvl wbiles bez bota?
Po co sie kazdego czepiasz? Idealny nie jestes...
Ludzie moze u niego inaczej pasek ucina? Moze sam tak zrobił?
Co was to obchodzi... Przeciez sami latacie na botach (ja tez).
Te Springer frajerze, kto tu jest zalosny? Przyjrzyj sie temu co napisales, cieciu.
Bez pozdro. :) Wypierdalaj.
`FilipeK <3
09-07-2009, 17:47
Jesli nie wizycie ze to nie bot... to zrobicie ss i zobaczycie ze tak jest w kazdym ss :(:(:(:confused::confused::confused:;);););)
Spojrz na moj temat napinaczu , zobacz jak sie robi ss'y :o
Drako o.o
09-07-2009, 17:58
***** ludzie dobra gowno was to obchodzi czy ma bota czy nie
chcial sie pochwalic.
Graty
hmmm widze ze tutaj sami znawcy sa :) krytykuja i tyle :mad:
Jest taki program jak picasa 3 :) ten program ogolnie jest do przerabiania foteczek i pomiejszania fotek :) Jezeli ktos nie chce aby mu sie dlugo linkowaly zmiejsza !
@Silver
Widzialem rowniez temat w ktorym dajesz screena bez paska i jakos nikt cie nie wyzywa od bootow . Tylko ty jakos na wszystkich najezdzasz poprostu Myslisz ze jestes Idealny :mad:
Czekam Teraz Abys mnie Zoral :D :)
Pozdrawiam :cool:
silver ghostek
09-07-2009, 21:09
hmmm widze ze tutaj sami znawcy sa :) krytykuja i tyle :mad:
Jest taki program jak picasa 3 :) ten program ogolnie jest do przerabiania foteczek i pomiejszania fotek :) Jezeli ktos nie chce aby mu sie dlugo linkowaly zmiejsza !
@Silver
Widzialem rowniez temat w ktorym dajesz screena bez paska i jakos nikt cie nie wyzywa od bootow . Tylko ty jakos na wszystkich najezdzasz poprostu Myslisz ze jestes Idealny :mad:
Czekam Teraz Abys mnie Zoral :D :)
Pozdrawiam :cool:
no to dojebales ;o kazdy moze sobie napisac ze jest jakis tam program ktory tak albo inaczej robi ss'y czy tam ucina paski i ciul wie co jeszcze...
co do tego ze daje screeny bez paska... tu akurat mam proste wytlumaczenie. Jak mi sie spieszy to nie bawie sie w robienie ss'ow print screenem, wklejanie do painta i zmianie kompresji na jpeg tylko wlaczam uosu ktore jak juz wiele osob wie paski ucina :c Jezeli jednak nie mam nic innego do roboty to wklejam do painta, czaisz? :>
Tak czaje i pozdrawiam cie cieplutko :) xxxDDD
elo ludzio tu petro a co z moimi pozdro ....
gz i pozdro for you
2 Owner Mefrixa
15-07-2009, 21:37
fajne wosso...
nie gratuluje.
no dokladnie jak juz ktos wczesniej powiedzial ze ty grasz ciagle na botach nazywasz sie bot jestes bot i masz ksywe bot wiec z czym do ludzi?
kozaczysz tym swoim smiesznym nivelato allegro kidzie daje se paznokcia upierdolic ze wczesniej czy pozniej cie gm lapnie i bedzie to samo co z tym botem :
[10/07/2009 13:55] Santano -> Royal Boonek was banished because of Uzywanie macro/botow itp.
[15/07/2009 03:02] Adios -> Royal back was banished because of Uzywanie macro/botow itp.
wiec jednak bota radze wylaczyc a jak masz cos do citka to mu to powiedz oficialnie a nie ze probujesz wstawiac jakies zlosliwe komenty wylacz bota i wrzuc na luz
silver ghostek
15-07-2009, 21:53
no dokladnie jak juz ktos wczesniej powiedzial ze ty grasz ciagle na botach nazywasz sie bot jestes bot i masz ksywe bot wiec z czym do ludzi?
kozaczysz tym swoim smiesznym nivelato allegro kidzie daje se paznokcia upierdolic ze wczesniej czy pozniej cie gm lapnie i bedzie to samo co z tym botem :
[10/07/2009 13:55] Santano -> Royal Boonek was banished because of Uzywanie macro/botow itp.
[15/07/2009 03:02] Adios -> Royal back was banished because of Uzywanie macro/botow itp.
wiec jednak bota radze wylaczyc a jak masz cos do citka to mu to powiedz oficialnie a nie ze probujesz wstawiac jakies zlosliwe komenty wylacz bota i wrzuc na luz
HAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHHAHAHAH
Dawno sie tak nie usmialem ;ooo Daj dowod ze jade na bocie. :) Predzej ciebie zlapia za bota niz mnie bo ja nie uzywam (: Wiec scisnij cipke w majtkach i zamknij morde
gdyby nie miał bota to miałby strzałkę na uh/ lub na sobie :)
proste??? wiem :)
ja tam od 0 -500 wbijałem na bocie i ani 1 bana nie dostałem :)
sry był jeden na trainerach
Silver ghostek po komentach widac, że niezły z ciebie burak
Nie uhalem Sie bo kumpel mnie uhal :):):):) Wiec :)))
Gratki Gratki... a ty silver spierdalaj bo tylko po kazdym umiesz jezdzic ja sie zaloze ze na rlu bym cie zlozyl jak psa :D przy kazdym temacie w ktorym jest screen "pokaz pasek"..."wylacz bota" tak w kolko...Silver Spier-da-laj
vBulletin v4.2.5, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.