Veto
09-07-2009, 09:50
Witam. Jutro wyjeżdżam na kolonie, a akurat w tym tygodniu padł mi mój telefon. W zastępstwie rodzice skołowali mi jakąś szajską nokie do dzwonienia - wszystko ładnie i pięknie - oraz Toshibę G450 do słuchania muzyki. Mam jednak pewien problem. Szukałem u wujka google, ale wyskakiwały mi tylko dane techniczne, recenzje itp. Nie mogę zrzucić muzyki. W oprogramowaniu dorzuconym do telefonu (Jakiś wellphone czy coś takiego) nie ma opcji eksploacji pamięci telefonu (są tylko kontakty, smsy i e-mail). Proszę o pomoc, ew. wyszukanie odpowiedniej strony gdzie będę miał jakąkolwiek poradę dotyczącą mojego problemu. Z góry dziękuję za wszystkie wypowiedzi.
@edit
To było pierwsze, co chciałem zrobić, lecz w Moim Komputerze nie ma nic na temat tegoż telefonu.
@edit2
Ta, tylko jak takie coś zrobić ;/ Jestem zielony jeżeli chodzi o transmisje telefon-komputer lub jakieś inne urządzenie. Komputer wykrywa mi go tylko jako modem, nie jako dysk wymienny. A powinien chyba jako dysk wymienny.
@edit
To było pierwsze, co chciałem zrobić, lecz w Moim Komputerze nie ma nic na temat tegoż telefonu.
@edit2
Ta, tylko jak takie coś zrobić ;/ Jestem zielony jeżeli chodzi o transmisje telefon-komputer lub jakieś inne urządzenie. Komputer wykrywa mi go tylko jako modem, nie jako dysk wymienny. A powinien chyba jako dysk wymienny.