Zaloguj się

View Full Version : Next Botter ;]

Drake Banned
09-07-2009, 10:04
Manasuje sie ;] Utani hur uzywa;] i równoczesnie pisze? 0.o ciekawe jak on to robi ;] może ss tego nie przedstawia tak dokładnie ;] ale sami zobaczcie Don Lost 15 lvl z 50+mlvl Miałby pewnie większy gdyby nie off server;] ;] A wątpie żeby samym utani hurem bez bota by sie chciało ;]

1.http://i30.tinypic.com/r9lvdy.jpg

Pisałem raporta ale nikt sie nie odzywał -.-

silver ghostek
09-07-2009, 10:08
owned...
idz z tym na milicje. n/c
tylu konfidentow na apo to jeszcze nigdy nie bylo... wlasna matke byscie sprzedali zeby sie podlizac

Drake Banned
09-07-2009, 10:30
Nie podlizuje sie idioto ;] Tylko smieszy mnie działalność Gmów na tym serwerze ;] Botuje 95% apo a oni nic sobie z tego nie robia ^^ albo banuja osobe niewinna^^ więc nie pier** jak niewiesz ;] Nie podoba sie? To wypie*** ;] proste?

Azonka
09-07-2009, 10:55
@2x up
To zle sie zglasza?;o

@topic
Zdaje mi sie, ze na prawde ma bota ;x Dobrze, ze zglosiles. Chociaz nie probowales najpierw ctr+r?

@2x down
A no tak ;x

Patryk1441
09-07-2009, 11:00
hmm gm chyba widzi jak ktos uzywa bota wiec kiedys dostanie bana a jak ci to przeszkadza sam zacznij grac na bocie o ile jeszcze tego nie zaczales robic

Emo
09-07-2009, 11:05
@2x up
Przecież napisał, że pisał wysłał i nikt nie odpisywał. Zresztą to nic nowego.

@Topic
No faktycznie, dziwne też mi się wydaje, że jedzie na bocie. Z drugiej strony nie ma co liczyć, że ktoś z ekipy APO tu zajrzy i go zbanuje.

tylu konfidentow na apo to jeszcze nigdy nie bylo... wlasna matke byscie sprzedali zeby sie podlizac
owned...
Powiedz szczerze komu on się niby podlizuje, jak tu żaden GM nie zagląda?! Chce tylko zgłosić, że koleś ma bota i to jest twoim zdaniem podlizywanie? Ty nigdy nie zgłaszałeś raportów? Hmm... a może sam śmigasz na bocie i dlatego tak cie to boli?

Astin
09-07-2009, 11:23
owned...
idz z tym na milicje. n/c

Silver .. nie poznaje Cię ! Ty byłeś normalny i lubiany ... co się z Tobą stało

@topic
Tak .. on ma bota ale nikt już tu nie zagląda !

silver ghostek
09-07-2009, 12:43

@topic

a co kuzwa mam kazdego 'glaskac po glowie'? sorry ale juz mnie to nie bawi.
najbardziej mnie wkurwiaja tacy 'strozowie regulaminu' ktory zglaszaja ze ktos boci a sami napierdalaja na bocie

Doktor
09-07-2009, 12:46

@topic

Wyjdź dziecko.
Po co przestrzegać regulaminu, jak sam Mortiis go nie przestrzega.

Severyn
09-07-2009, 12:53
Silver odjebalo Ci ^^

#up, nikt go nie przestrzega wiec o jakim regulaminie tu mowa ;||

JoKe
09-07-2009, 13:10
WoW on ma boota :eek::eek::eek:
Idz powiec ks. to oglosi to w ogloszeniach parafialnych :D :)
Widac Tibia to dla cb caaale zycie :(

Kamor ^Inter^
09-07-2009, 13:13
BoT.
Bo po każdym U Hur nie manasował by się,prawda ?

Banować !

Osecik
09-07-2009, 13:15
Skad wiecie ze on ma bota?? Moze ma akurat te 80 many i ja wpisuje czar utani hur to zaraz po tym sie manasuje. Omg nie potraficie tak? Nie wzieliscie tego pod uwage?? I tak ten ss nic nie mowi.

Puntek
09-07-2009, 13:34
Mi to wyglada na spam xD

Chociaz no nie wiem jak 15 lvl 54 m lvl ma:D

Emo
09-07-2009, 13:46
Skad wiecie ze on ma bota?? Moze ma akurat te 80 many i ja wpisuje czar utani hur to zaraz po tym sie manasuje. Omg nie potraficie tak? Nie wzieliscie tego pod uwage?? I tak ten ss nic nie mowi.
Weź pod uwagę to, że on jeszcze przy tym pisze...

najbardziej mnie wkurwiaja tacy 'strozowie regulaminu' ktory zglaszaja ze ktos boci a sami napierdalaja na bocie
Może nie boci, ale też łamie regulamin:
09:59 Jerry Rookstayer: lamus
09:59 Jerry Rookstayer: jebany :*

Old Rembik
09-07-2009, 13:49
Są takie osoby na Apo co tak umieją, ale to są ,,lata'' praktyki. :cool:
Według mnie to też mnie takie coś wku**ia jak takie cioty kapują co chwile, a sami nadupcają mlvl na bocie. :mad:

Anusiak Wielki
09-07-2009, 13:59
To on 1-wszy botuje??? tu prawie kazdy ma bota a ty tylko kabluszesz <zal>

Drake Banned
09-07-2009, 17:01
WoW on ma boota :eek::eek::eek:
Idz powiec ks. to oglosi to w ogloszeniach parafialnych :D :)
Widac Tibia to dla cb caaale zycie :(

Musiałbym być takim że tak sie wyraże kretynem jak ty ;] Dla mnie to nie jest całe życie ;] Bo gram czasami jak nie mam co robić ;] lub jak coś ściągam ;]

Są takie osoby na Apo co tak umieją, ale to są ,,lata'' praktyki. :cool:
Według mnie to też mnie takie coś wku**ia jak takie cioty kapują co chwile, a sami nadupcają mlvl na bocie. :mad:

Wybacz ;] ale ja ani razu nie botowałem i nie będe botował ;] A jeśli myślisz inaczej to mi to udowodnij ^^

Asman
09-07-2009, 19:04
Fajnie , że on ma bota. !! Jak się ciesze. Normalna szybka ręka bierze tyle manasów co bot (10-14 manasów) Do tego pisząc czary. A pozatym można tak robić. Utani hur x 3 i manas (bo za szybko dajesz hotki) i wtedy taki wielki spam ci wychodzi... A pozatym można sie manasować , dawać hotki i pisać...

A dlaczego.? To co pisze po manasach. (YeAh BuNNy ++ pkt many!) + Kilka czarów = okolo 10 sekund znikania z ekranu. Czyli w 10 sekund napisanie ` ssaj ` i coś jeszcze to żaden problem... W wieku 5 lat dziecko by nie miało z tym problemów... Bota może ma , ale i bez bota da się to zrobić...

Lol. :<

Kox Roku2009
09-07-2009, 19:10
@autor
Brawo konfidencie
@topic
ja pije 36 manasow w 10 sekund

Pontius
09-07-2009, 19:24
Jebana konfitura to po 1.
Po 2 to ja tez tak robie manasuje sie wale czar, ktory mam na hocie. "Jednoczesnie mi odpisal"- tak spamowal tym czarem i manasowaniem, ze wlasnie tak sie zrobilo i jego wypowiedz ta na zolto pojawila sie razem z napisami czaru i manasow.

Drake Banned
09-07-2009, 19:25
@autor
Brawo konfidencie
@topic
ja pije 36 manasow w 10 sekund

Ta? A potem sie obudziłeś co nie ?^^ hah xD

Severyn
09-07-2009, 20:29
36 manasow w 10 sekund? chyba 36x ci sie w glowie pojebalo od Tibi ;p

Nie bot ;x tzn xd ja tez tak umiem i co fajne ;d

WislakKRK
09-07-2009, 21:10
nie jest botem. Tez nieraz szybko hota nacisne i tez tak mi sie dzieje.

Sir Tom'ek
11-07-2009, 19:37
Mi to troche na boota nie wygląda... no ale i tak gm musi go sam złapać..

Selinara
12-07-2009, 15:47
Ta? A potem sie obudziłeś co nie ?^^ hah xD

Chyba nie wiesz co to jest Ironia... ; /

satherr
12-07-2009, 21:28
a co kuzwa mam kazdego 'glaskac po glowie'? sorry ale juz mnie to nie bawi.

To się nazywa hipokryzja. I tak też jest...

Mariox
12-07-2009, 22:52
hehe kiedyś botterzy byli tępieni teraz to nie oni są winni tylko ten kto na nich kabluję...brawo "gracze"