View Full Version : Sqaua a Czarny Lucyfer.
!!sQaua!!
09-07-2009, 11:05
Witam. Ostatnio g³o¶no by³o o zwróconym lvlu Czarnego Lucyfera.
http://www.forum.toproste.pl/showthread.php?t=52652
Skoro jemu oddali lvl to czemu mi nie oddadza? Aktualnie na Sqaua mam 11 lvl a mialem...
http://i42.tinypic.com/29g045e.jpg
http://i39.tinypic.com/24g7qrb.jpg
@Edit.
To nie sa prawdziwe saphire legi, to jest tibia.spr zmieniona.
@Edit.
Mialem hacka
@Edit
http://apoban.ugu.pl/show.php?name=Sqaua <---- Ja mialem 0 banów, mowi±c malo skromnie jestem wzorowym graczem, a czarny?
http://i29.tinypic.com/344qxzc.jpg
Patryk1441
09-07-2009, 11:08
no nie uczciwe z tym oddaniem lvla dla lucyfera ale sprobuj zagadac moze mortiis sie zlituje xdd
kyzio666
09-07-2009, 11:09
Uwazam ze powinni oddac lvl dla Sqaua
Jezeli nie to ZABRAC LUCYFEROWI!
Sqaua popieram cie jak on dosta³ ty te¿ odzyskaj lvl :) niech sprawiedliwo¶ci sta³o siê za do¶æ
Rószofy Ócher
09-07-2009, 11:11
Jestem za tym aby Ci zwrócili lvl'e, skoro on odzyska³ to czemu Ty nie? Jak sprawiedliwo¶æ to sprawiedliwo¶æ.
Give lefel Sqale!!!! :D
Ta jebana pizda CL dosta³a niech sqaua te¿ odzyska
Jak oddali lvl CL to oddajcie te¿ Sqaua ! Bo to ***** nie sprawiedliwe, ¿e taki pies dostaje lvl bo sam sie zrookowa³ a normalny gracz ma na tym cierpiec :<
Akananto
09-07-2009, 11:17
Wyjebane wszyscy maja na twoj lvl myslisz ze kim tu jestes lol
Temat do zamkniecia
Pawello Knighto
09-07-2009, 11:18
Jestem za tym ¿eby oddac lvl sqaua bo to nie sprawiedliwe ¿e
CL dostaje taka ciota a sqaua spoko ziomek nie.
Pogiête wed³ug mnie jest to. A ty Akanato jak nie jeste¶ w temacie to siê zamknij
`FilipeK <3
09-07-2009, 11:20
chociaz mnie wkurwiles to jestem na tak , elo.
master kallhi
09-07-2009, 11:21
£atwiej bêdzie zabraæ lvl Lucyferowi ni¿ oddaæ ca³emu serverowi utracone lvl. To troche nie fair ¿e on odzyska³ lvl ,w takim razie ja chce odzyskaæ moje eq utracone w "nie wyjasnionych okoliczno¶ciach"
Kapitan Alkohol.
09-07-2009, 11:21
Wyjebane wszyscy maja na twoj lvl myslisz ze kim tu jestes lol
Temat do zamkniecia
a Ty kim tu jestes ? Wypowiadasz sie na tym forum jak bys by³ pro i elo _._
@top
Jezeli jemu oddali to powinni i Tobie, a jezeli nie oddadza Tobie to neich jemu zabiora - sporo ludzi mia³o haka (Pallseka, Showtek) i im nie oddali lvli (Pallseka mia³ 1,1k a ma 800, za to Showtek 1,7k a ma 1,4)
No powinni oddaæ, to jest W CHUJ ¯AL zs tym co robi Mortiis... jeszcze nigdy mi nie by³o go tak szkoda, bo to co odpierdala, to nawet nie dzieje siê na nub otsach.
Akananto
09-07-2009, 11:26
WIEM jak jest i WIEM co bedzie zrobione WIEC nie podwazajcie mojego slowa dzieciaki okz?
No powinni oddaæ, to jest W CHUJ ¯AL zs tym co robi Mortiis... jeszcze nigdy mi nie by³o go tak szkoda, bo to co odpierdala, to nawet nie dzieje siê na nub otsach.
Powinni odebraæ lvl Luckowi ¿eby nie by³o ¿alu z tym , ¿e server na psy schodzi :(
Patryk1441
09-07-2009, 11:30
WIEM jak jest i WIEM co bedzie zrobione WIEC nie podwazajcie mojego slowa dzieciaki okz?
lol gowno tam wiesz dzieciakiem sam jestes SMD
Pampalini
09-07-2009, 11:36
Sqaua to ¿e jedna osoba odzyska³a lvl to nie znaczy ¿e tez masz odzyskaæ ... nie wiadomo dlaczego CL odzyska³ swój lvl .. wiêc takie pisanie ¿e chcesz odzyskaæ lvl nic nie pomo¿e ..;)
S³uchaj ,,stary" co siê wozisz, jeste¶ wo¼ny czy co ??
I co teraz wszyscy bêd± pokazywaæ screeny i liczyæ na to, ¿e odzyskaj± lvle? Nie trzeba by³o daæ siê zhakowaæ, czy tam rookowaæ sobie postaci... Sqaua i tak Ci to nic nie da, ¿ycie nie jest sprawiedliwe, wiêc lepiej oszczêd¼ sobie takich tematów.
`FilipeK <3
09-07-2009, 11:38
lol gowno tam wiesz dzieciakiem sam jestes SMD
Ty nie wiesz do kogo piszesz , Akananto jest jednym z najbardziej rozwinietych ludzi na tym forum.
I zna sie na rzeczy :)
daj mu swoje ip <;
^Akynaoo
09-07-2009, 11:42
Lucek dostal backupa, bo pojechal do Mortiisa taczkami i zaczal plakac przed blokiem. Dostal lvl z powrotem, trudno. Tak jak Akananto pisal, Lucek oszukal Mortiisa tylko szkoda, ze Mortiis nie usunie mu tej postaci w pizdu za to oszustwo. Widac, ze jezeli sie ktos naprawde postara to Mortiis pomoze. Lucek to niewatpliwie osoba, ktora nie zasluzyla na pomoc w rzekomym hacku. Sam sie rookowal to raz, a dwa chwali sie co krok 'wyhaczeniem' postaci Czarny Lucyfer i bodajze Thagosa.
Akananto mam na ciebie wyjebane ELO kurwy
Quiet v 2.0
09-07-2009, 12:17
I co teraz wszyscy bêd± pokazywaæ screeny i liczyæ na to, ¿e odzyskaj± lvle? Nie trzeba by³o daæ siê zhakowaæ, czy tam rookowaæ sobie postaci... Sqaua i tak Ci to nic nie da, ¿ycie nie jest sprawiedliwe, wiêc lepiej oszczêd¼ sobie takich tematów.
Wiêc uwa¿asz, ¿e to sprawiedliwe, ¿e Lucek dosta³ lvl? On sobie zrookowa³ postaæ a dosta³ zwrot lvl.
@top: Szkoda, ¿e mog³em jedno wybraæ, bo w sumie mogliby ci oddaæ lvl albo mu zabraæ. Ja ju¿ nie rozumiem tego, co Morty robi z tym serwerem. ¯al.
Seviper 2.0
09-07-2009, 12:26
Zabierzcie mu ten lvl i nikomu nie dodawajcie. W ogóle ***** kto wpad³ na taki daremny pomys³ ¿eby mu oddaæ lvl?
4 - Ka¿dy gracz jest odpowiedzialny za numer i has³o swojego konta. Ekipa APO nie ponosi ¿adnej odpowiedzialno¶ci za konsekwencje ewentualnej ich utraty.
Apo jest na dnie... ekipa, która stworzy³a regulamin sama go nie przestrzega.
Nazwa u¿ytkownika
09-07-2009, 12:26
#`FilipeK <3
Uwierz mi ze Akananto nie da rady pingowac kazdego kto da mu ip. ;)
#topic
Powinno byc jeszcze ' nie mam zdania ' ;/
popieram aby oddano Tobie level lub CL odebrano level
Zabraæ lvl Czarnemu.
To co tu siê dzieje to poezja, ju¿ na noob ots'ach nie od daja lvl, a na APO podobno najlepszy ots daj± lvl.
¦miech na sali!!!
Mortiis nie przestrzega regulaminu który sam stworzy³ wiec dlaczego my mamy go przestrzegaæ???
4 - Ka¿dy gracz jest odpowiedzialny za numer i has³o swojego konta. Ekipa APO nie ponosi ¿adnej odpowiedzialno¶ci za konsekwencje ewentualnej ich utraty.
Te¿ jestem za, aby oddali Ci lvl.. CL dosta³, to Ty te¿ mo¿esz :) Masz screeny, które mog± pos³u¿yæ jako dowód, ¿e mia³e¶ owy lvl.
No i z tego co widaæ serwer pod upada :) i nawet wbijam w to , ¿e coraz to mniej osób graæ bêdzie bo ju¿ dawno odszed³em z apo , zostaje tylko na forum aby siê po¶miaæ.
Ogólnie nigdy nie my¶la³em , ¿e Mortiis odda lv komu¶ kto siê sam rookowa³/mia³ hacka.Ja te¿ móg³bym siê ubiegaæ o oddanie lv ( mam screeny na mniejszych lv itp , ¿eby potwierdziæ , ¿e jestem 1 ownerem ) ale wiem , ¿e i tak nie dostane tego lv.
Jak na moje oko to Mortiis ma z was polewkê i sam ju¿ wbija w jakim¶ procencie w ten serwer :) pewnie my¶li sobie , ¿e zawsze utrzyma siê ilo¶æ tych "sta³ych"graczy z których ma jaki¶ tam zysk.
Mortiis siedzi i pali jointa podczas gdy wy p³aczecie na forum :D
Powiem jedno dajcie spokój sobie z tym serwerem i id¼cie na taki na którym bêdzie wam siê dobrze graæ ( jest wiele lepszych otsów) bo tym p³aczem ci±g³ym nie przemówicie do Mortiisa.
Pozdrawiam
Heh... To, co robi ekipa APO staje siê powoli ¶mieszne :)
GM'owie robi± regulamin a sami go nie przestrzegaj±.
Powinni wogóle usun±æ Czarnemu postaæ.
Pozdrawiam.
marcopolo
09-07-2009, 13:44
I tak ci nie oddadza. Ekipa robi nas wszystkich w chuja. Wkoncu strac± graczy i apo upadnie :)
Kapitan Alkohol.
09-07-2009, 14:31
I tak ci nie oddadza. Ekipa robi nas wszystkich w chuja. Wkoncu strac± graczy i apo upadnie :)
Od ponad roku upada (powoli) .
Czy do was nie dociera ots dla frajerów ? tera trzeba byæ lizodupem ¿eby co¶ uzyskaæ sam na nim gra³em i ***** po 3 dniach my¶la³em ¿e siê zesram jest kilku fajnych ludzi np Lemon itp ale nooby rz±d± tamtym ots 'em
Harvester
09-07-2009, 15:17
Nikomu nie powino siê oddawaæ lvli. Skoro kto¶ naprawdê mia³ hacka to tylko i wy³±cznie jego wina. Jesli ktos nie potrafi zadbaæ o swoj± wlasno¶æ, odpowiednio siê zabezpieczyæ lub poprostu nie mysli i daje siê nabierac na jakies proste numery, to nie moze za to winic nikogo innego oprocz siebie.
Nie podoba mi siê ,¿e oddano lvle lucyferowi jednak to mortiis decyduje i moze robic co chce. Tylko zastanówcie sie czy w polsce jest prawo precedensu tak jak w anglii ? Czy jesli oddal jednemu to musi oddac wszystkim ??
Na RL nie s³ysza³em o tym aby komu¶ oddano lvl po hacku to dlaczego robi siê to na tym OTS , niech jeszcze Mortis zrobi SMS Shop to ten OTS upadnie si³± rzeczy
Danioosh
09-07-2009, 15:46
Zwróciæ mu lvl takie jest moje zdanie Niech ta sprawiedliwo¶æ bêdzie.
LC powinien miec zabrane spowrotem lvl poniewaz zrokowal sam sobie postac a nie mial hacka , dodatkowo powinni go za to zbanowac ...
Ka¿dy kolejny, debilny temat z oddawaniem lvla bêdzie nagradzany warnem.. Nie chcecie mieæ problemów ze zwrotem poziomów? Nie rookujcie postaci.
Pozdrawiam.
vBulletin v4.2.5, Copyright ©2000-2026, Jelsoft Enterprises Ltd.