Zaloguj się

View Full Version : ej obczajcie..

Oxidosis..
09-07-2009, 22:42
obczajcie.. siedze se normalnie z kolegami na podworku i tu mi kolega wyskakuje ze mozemy pojechac na basen na 2 godziny od 17 do 19. to ja se tak kurde mysle no ze ok i mowie ze spoko. on zaproponowal mi to o 14 a byla juz 16, to mowie zeby szedl sie szykowac a on do mnie : jestes jakis pojebany? zobacz na pogode. ale musze wam powiedziec ze przed doslownie 3 minutami za nim to powiedzial poszedl na przystanek pomoc niesc torby swojej matce i mi sie wydaje kurde ze mu matka nie pozwolila hehehehe co o tym sadzicie? jak kolesiowi w wieku 16 czy tam 17 lat matka nie moze pozwolic jechac na basen no nie ogarniam

Crayon
09-07-2009, 22:48
Może maminsynek i jeszcze mleko siorbie ? ; d
A nie pomyślałeś że z rodzicami mają jakieś plany już na popołudnie i po prostu wstydził Ci się o nich powiedzieć? Albo faktycznie mama mu nie pozwoliła, a żeby nie stracić respektu zabawił się w chwilowo niepoczytalnego i zwyzywał Cię że nie ma pogody _/

Idź do niego jutro i krzyknij mu "JA WIEM!" a jak się rozpłacze to będzie wiadomo że maminsynek : \\

@Maatini.
............................................______ __
....................................,.-‘”...................``~.,
.............................,.-”...................................“-.,
.........................,/...............................................”:,
.....................,?........................... ...........................\,
.................../.................................................. .........,}
................./.................................................. ....,:`^`..}
.............../.................................................. .,:”........./
..............?.....__............................ .............:`.........../
............./__.(.....“~-,_..............................,:`........../
.........../(_....”~,_........“~,_....................,:`..... ..._/
..........{.._$;_......”=,_.......“-,_.......,.-~-,},.~”;/....}
...........((.....*~_.......”=-._......“;,,./`..../”............../
...,,,___.\`~,......“~.,....................`..... }............../
............(....`=-,,.......`........................(......;_,,-”
............/.`~,......`-...............................\....../\
.............\`~.*-,.....................................|,./.....\,__
,,_..........}.>-._\...................................|........... ...`=~-,
.....`=~-,_\_......`\,.................................\
...................`=~-,,.\,...............................\
................................`:,,.............. .............`\..............__
.....................................`=-,...................,%`>--==``
........................................_\........ ..._,-%.......`\
...................................,<`.._|_,-&``................`\

Maatini.
09-07-2009, 22:53
Sądzę iż jego matka zobaczyła twój zjebany i tłusty ryj i nie pozwoliła mu jechać gdyż bała się ze twoje pedalskie ruchy członkiem w kierunku jego pupci spowodują straszne rzeczy. W ogóle to miałeś wypierdalać stąd psiaku.
WYPIERDALAJ TŁUSTY CYGANIE ,i,

Mikiel. bez uszanowania,a zarazem bez odbioru.

[.l.]Korupcjonista
09-07-2009, 23:06
Wiesz, zdaje mi się, że matka Twojego kolegi nie chciała go puścić na ten basen tylko dlatego, że jesteś pierdolonym tłustym cyganem. Cyganie jak wiadomo kradną itp. Jakbym ja zobaczył, że mój syn zadaje się z cyganem to pierwsze co bym zrobił to pozabierał mu wszystkie cenne rzeczy. Rozumiem w stu procentach jego matkę, która się boi o swojego syna.

Gonzalo
09-07-2009, 23:11
Wydaje mi się , że jego mama zobaczyła ciebie i pomyślała , że nie może pozwolić aby jej syn wystawiał się na pośmiewisko pokazując się publicznie z tobą .

MasterQ
09-07-2009, 23:13
Wydaję mi się, że ten temat zaraz wyląduje w koszu bo jest bezsensowny.

@topic
Nie puściła go i tyle, jej sprawa.

Fresh
09-07-2009, 23:18
Ja natomiast uważam, że mamuśka kolegi nie puściła go na ten basen, poniewóż rozpoznała twój ryj z listu gończego na którym widniał napis: ' POSZUKUJEMY GROŹNEGO PEDOFILA ZBIEGŁEGO Z ZAKŁADU W BRANICACH, WYZNACZONA NAGRODA 1K GOLD '.

Tre Cool
09-07-2009, 23:20
samosia.pl - tam się możesz wyżalić :)

A tak w ogóle, Mikiel, Ty to masz nasrane :)

Akananto
09-07-2009, 23:21
http://image-fast.com/image/504618eee52c/grulix.JPG

Boonek
10-07-2009, 00:15
Korupcjonista;458292']Wiesz, zdaje mi się, że matka Twojego kolegi nie chciała go puścić na ten basen tylko dlatego, że jesteś pierdolonym tłustym cyganem. Cyganie jak wiadomo kradną itp. Jakbym ja zobaczył, że mój syn zadaje się z cyganem to pierwsze co bym zrobił to pozabierał mu wszystkie cenne rzeczy. Rozumiem w stu procentach jego matkę, która się boi o swojego syna.

Sądzę iż jego matka zobaczyła twój zjebany i tłusty ryj i nie pozwoliła mu jechać gdyż bała się ze twoje pedalskie ruchy członkiem w kierunku jego pupci spowodują straszne rzeczy. W ogóle to miałeś wypierdalać stąd psiaku.

100% zgodnosci...

Nic dodac nic ujac xd!

DonieX <3
10-07-2009, 00:17
oxi kolega z 17lat? chyba jak KOLEGa to max 14 ;d.

!!sQaua!!
10-07-2009, 00:48
Nie wiem jak wy, ale jak mi mama nie pozwala gdzies isc to trudno, nie ide.
Jak mnie o cos poprosi to to robie, ale wiem, ze ja tez moge na nia w kazdej chwili liczyc.
Nawet zeby mi pacca kupila ;O

Sorc King
10-07-2009, 08:16
No i co ? Mi czasem też rodzice nie pozwalają xD. Takie życie, poczekaj do 18 i będzie luzik :D. No niestety nie każdy przywali matce krzesłem i pójdzie :P. Pozdro

dt3
10-07-2009, 10:06
co wy pierd**** dajcie mi link do tapety szybciorkiem

Kox Roku2009
10-07-2009, 10:19
@up
Kocham twoj avek
@topic
shuahsuahsuahsuhasahsuahushaushuahsuahs powiedz mu zeby sie nie bał czasem postawić rodzicom .

Sir Mat Krazy
10-07-2009, 10:31
Ja pierd*** co za dzieci ej a ja ci powiem tez : spotkalem kolege, powiedzielismy sobie czesc, mielismy sie spotkac potem a on nie przyszedl co o tym sadzisz czy gra w tibie czy gra w wowa czy mame bije krzesłem?......................................... .................................................. ........................................:eek::eek: :eek::eek::eek::eek:

Oxidosis..
10-07-2009, 10:56
tylko czekalem na komentarze........................................ ............... ;d a niektorych to nie czaje TLUSTY?

nie wydaje mi sie ze przy wzroscie 177cm 67kg to tak duzo ;o

Doniex a z tego konta pisales Ty czy bera ? ;d jesli bera to jest prze chujem ;d

@down a skad mozesz wiedziec ile biore na klate? ;o nie jestem jakims koxem silny raczej tez nie tylko taki zwyczajny ale 60kg na klatke wchodzi

@Mikiel

poza tym ladna spinka wczoraj na sb. Doniex mi mowil :)

dt3
10-07-2009, 11:03
i 25 na klate pozatym link do tapety rachu ciachu

Steve-O
10-07-2009, 12:08

Popieram 100%

Nie trawie Cie w chuj pisz sobie dalej 'se'

Oxidosis..
10-07-2009, 12:21
Popieram 100%

Nie trawie Cie w chuj pisz sobie dalej 'se'

a widziales mnie chociaz zebys tak mowil cwaniaczku :>? po 1. nie jestem tlusty ale to juz wyjasnialem, cyganem tez nie ale wtedy jako iz byly wakacje to moglo to tak wygladac. poza tym pokaz siebie, posmiejemy sie wspolnie :

`FilipeK <3
10-07-2009, 13:12
own33d.
skladnia rox XDDD
17 lat i na basen nie moze <lol2>

Tettii
10-07-2009, 13:45
To pozdrów kolegę. : o

Trikol <3
10-07-2009, 13:54
aha fainyh mash kolekuf .

Devixx
10-07-2009, 14:12
Stwierdzam iż Twój kolega boi się wody i nie umie pływać. Dlatego z Tobą nie poszedł :)