Zaloguj się

View Full Version : Banik ; *

Pink Pussy
10-07-2009, 00:07
http://img20.imageshack.us/img20/4497/deskart079235822.jpgCo tu duzo mowic , dopuscil sie obrazy . Wyzywal moich rodzicow

Boonek
10-07-2009, 00:11
Bo ty jestes zyebanym dzieckiem pierw prowokujesz a potem sie wyzalasz lool

pzdr ..

Severyn
10-07-2009, 00:43
Boże ( wybacz ) i specjalnie po to, założyles konto na forum, zeby byc konfidentem, i dac tego Screena zeby Grass, dostał bana, którego i tak nie dostanie?

Banalne...

Pozdrawiam, Svr ;)

silver ghostek
10-07-2009, 08:55
Niech Bóg ulituje się nad twoją duszą...

Leonidas Waleczny xD
10-07-2009, 09:38
Najgłupszy temat jaki widziałem x D Robisz sobie konto na 4um, bo ktoś wyzwał twoich rodziców? :S Może zrób jeszcze temat ze ktoś nie dał ci 1 cc ; /

Sir Tom'ek
10-07-2009, 09:57
Mogłeś se to juz darować lub wpisać na tibi CTRL + R

Pink Pussy
10-07-2009, 11:10
Prowokuje ? zabilem jego noop chara bo chodzil jak piesek za mna , pozatym dostalem bana na tydz za to samo przez jego kolege .. chcem sie odegrac

Jedno życie , jeden cel . Jestes noobem , żal pl:D

Kox Roku2009
10-07-2009, 12:07
Pokaż pasek .

`FilipeK <3
10-07-2009, 12:12
#dokladnie

#topic
frajer o_o____________________

marcopolo
10-07-2009, 12:40
Top:
Frajer : o

Gonzalo
10-07-2009, 12:44
Pasek PLIX to po 1 :)

@topic

OMG !!! tylko po to temat zakładałeś ŻAL mi dupe ściska jak widze takich ludzi .

Puntek
10-07-2009, 13:11
uashUAHSuahUAHushUAHS....

IDZ SIE POPLACZ DO MAMUSI : (
IDIOTO.. ZAL MI CIEBIE..

Matula ^^
10-07-2009, 13:12
Pasek PLIX to po 1 :)

@topic

OMG !!! tylko po to temat zakładałeś ŻAL mi dupe ściska jak widze takich ludzi .

- Dupe se umyj tym paskiem !!!
- Sam jestes taka dupa -,-

Pokaż pasek .

- -,- ODPOCZNI :< PASEK TO NIE WSZYSTKO !!!!!!!!!!!!!!

Najgłupszy temat jaki widziałem x D Robisz sobie konto na 4um, bo ktoś wyzwał twoich rodziców? :S Może zrób jeszcze temat ze ktoś nie dał ci 1 cc ; /

- najgupsza odpowiec jaga widziale !!:< Wiesz co ! Dobry pomysl bede zbieral tak kase na Ciebie bo drogi jestes :>

Niech Bóg ulituje się nad twoją duszą...

- Niech sie nad Toba wszyscy ulituja.

Bo ty jestes zyebanym dzieckiem pierw prowokujesz a potem sie wyzalasz lool

pzdr ..

Nie masz rozumu ? Jak ktos Cie prowokuje to ODDAL sie.
Istnieje taka opcja 'ignore' ang. ignoruj. ^^

@ TOPICK ! N00by obestrane !!!! I bardzo dobrze ze zalozyles taki teamt :o
Coraz wiecej takich rzabanych n00bów ktorzy przekilnaja i obrazaja rodzicow to trezba coraz wiecej takich tematow a jak usiade przed normlanym kompem to zaczne zakladac takie tematy i bede mial w dupie wasze ZDANIE !!

Puntek
10-07-2009, 13:19
Matula...

- najgupsza odpowiec jaga widziale !!:< Wiesz co ! Dobry pomysl bede zbieral tak kase na Ciebie bo drogi jestes (..)
Naucz sie pisac :)

"Jaga"<lol2>
Pisze sie JAKĄ ..
I jeszcze najglupsza
A nie najgupsza-.-

Emo
10-07-2009, 13:22
Boże, widzisz, a nie grzmisz...
I co z tego, że obrażał twoich rodziców? Dam sobie głowę uciąć, że ty kiedyś też jechałeś komuś po rodzicach, wyzywałeś i przeklinałeś. Tak nie dostanie bana, nikt z GMów tu nie zagląda, więc mogłeś sobie darować...

Master Shidishi
10-07-2009, 13:44
Aha... ale nikogo to nie obchodzi; o Takie sceny sa na porzadku dziennym. Wiec prosze Cie wyjdz stad i nie wracaj ;x

Fresh
10-07-2009, 13:48
Niech Matka Boska nad Tobą czuwa.........

Kox Roku2009
10-07-2009, 13:51
Nadal czekamy na pasek .

Pontius
10-07-2009, 14:19
Pokaz dupe.
Konfitura, noop, ciota zal tematu ;<

Matula ^^
10-07-2009, 20:12
Pokaz dupe.
Konfitura, noop, ciota zal tematu ;<

O.O.O Ale wprowadziles w ten teamt. STRAY ! BOSKI JESTES !!!! KOCHAM !! <3

Nadal czekamy na pasek .

To sie ***** naczekasz.

Niech Matka Boska nad Tobą czuwa.........

Bede obiecuje nad Toba tez, :<

Aha... ale nikogo to nie obchodzi; o Takie sceny sa na porzadku dziennym. Wiec prosze Cie wyjdz stad i nie wracaj ;x

Mnie obchodzi parowo :< Sam wez wyjdz i nie wracaj, nie chce Cie tu a ja jestem najwarznijeszy !!!!

Boże, widzisz, a nie grzmisz...
I co z tego, że obrażał twoich rodziców? Dam sobie głowę uciąć, że ty kiedyś też jechałeś komuś po rodzicach, wyzywałeś i przeklinałeś. Tak nie dostanie bana, nikt z GMów tu nie zagląda, więc mogłeś sobie darować...

Gowno, huj, cipa, pierd ! Wlansie bardzo zle ze nie zagladaja !! Powinni !!! Nie zajmujemy sie nim tylko ta sprawa.

Matula...

- najgupsza odpowiec jaga widziale !!:< Wiesz co ! Dobry pomysl bede zbieral tak kase na Ciebie bo drogi jestes (..)
Naucz sie pisac :)

"Jaga"<lol2>
Pisze sie JAKĄ ..
I jeszcze najglupsza
A nie najgupsza-.-

A kim Ty ***** jestes zeby mnie poprawiac ? W dupie to mam jak pisze bo nie jestem u siebie w domu. Jestem za graniac i uzywam jezyka angielskiego i popelanim bledy ale i tak mam to w dupie !!!!! Zauwaz rze to zdanie kture napisalem mialo bydz z blendam. !

Nadal nie rozumiecie debile co ja pisze? Moze za dlugo hmm ? czytac wam sie nie chce? Zacznijcie myslec ze zrozumieniem !!! :<

Quiet v 2.0
10-07-2009, 20:25
Istnieje dział od takich rzeczy, a nazywa się "Zgłoszenia". Ponieważ jest to na 7.6 możesz liczyć na reakcję Gellert'a lub Santano. Jednak, nie wiem po co dajesz coś takiego, skoro na APO co drugi tak wyzywa?

Selinara
12-07-2009, 16:04
Ja pier****. Jaka konfitura. Pewnie w domu też tak robisz, nie?

Wrobel 2
14-07-2009, 15:13
Ludzie :| Tutaj panuje wolność słowa, owszem macie prawo wypowiedzieć się, i mieć własne zdanie... No ale już powoli sami wyzywacie Ją/Go... Poza tym, jesteście jedną wielką elitą, i brak wam owych podstawowych elementów powiązania wspólnego języka społecznego, tak więc niech najlepiej żeby odzywali się tutaj bogatsi jo? Naprawdę, to forum od początku zmierzało do niczego, jesteście mało zgrani, afiszujecie się głupią maskaradą, każdy chce tutaj być najlepszy, ale jak już pojawi się ktoś prawdziwy, pokazujący Swoje oblicze, od razu jest kompromitowany :o Dlatego peace.

@topic

I bardzo dobrze, że taki temat zrobiłeś/aś. Niezależnie od tego kto jaki ma lvl, kto ile ma kasy, zawsze będzie obowiązywać to samo PRAWO! (Regulamin)

Pozdrawiam

Steve-O
14-07-2009, 18:15
Niech Allah ma Cie w opiecie. QURWA MAC JEBANE ZNAKI

*Grass*
15-07-2009, 23:51
Tak jest. To moje slowa. Ale wiesniaku po co mi jedziesz po starym (Ś.P) Ubijasz noob chara a potem placzesz i dajesz ss'y na forum next time zrobie screena jak taki pies jak ty bedzie cisnol po mnie i wrzuci ss'a na forum tylko z moich slow jakbym wtedy nie byl na faccu to bys na fraga polecial ale pech ;/