View Full Version : Pare Propozycji odnosnie Apo Rox jak i 8.42
Na 8.42 nie denrwowalo mnie to tak bardzo ale na Rox jest to bardzo uciazliwe a mianowicie SOUL moja propozycja jest albo zrobic aby szybciej roslo (na offline tez by moglo) lub zmniejszyc strate (np zamiast brania za runke 6 to 3) cos w tym stylu ;> a jezeli nie to zwiekszyc zakres do 400.
Nastepna sprawa to wprowadzenie Yalaharian i Demonhunter addon
i tu moja propozycja zdobycia
1:Na FIRST Yalaharian np. 2x Yalaharian Armor
Na SECOND Yalaharian np. 666 Magic Sulphurs, 10 Enchanted Chicken Wings, Wooden Stake
2:FIRST Demonhunter np: 250 demon dust, 300 d ess
SECOND Demonhunter np. 2000 d ess, 300 demon dust, 100 "Rogow Demona"
Przypomnialem sobie jescze sprawe odnosie FERUMBRAS TOWER mianowicie LAMPY ktore otwieraja pierwsze drzwi za szybko gasna dodac jeszcze jakies 10sec otwartych drzwi, i KOLUMNY pietro wyrzej dodac +5sec
I ostatnia sprawa jest zwiekszenie expowisk takich jak DEMON, ORSHABAAL, DEMON STONE i AZERUS
Wedlog mnie soul rosnie dobrze.
Jesli chodzi o feru tower to 300 ms leciutko otworzy sobie cale feru tower i moze isc solo do final rooma.
Co do addonow to przesadziles..... ale powinny byc wprowadzone i to jak najbardziej.
Mi chodzi z tymi itemkami do addonow na apo rox xd a co do demonhuntera to przesadzilem, masz racje ;p to do first 100 demon dostow a do second 200 i bedzie dobrze
Pampalini
10-07-2009, 08:56
Co do souli to zgodzę się .. co do outfitów to przesadziłeś totalnie oczywiście fajnie by było jak by zostały wprowadzone do feru tower się z Tobą nie zgodzę .. tak jak psyhol napisał 300 ms dobiegnie solo do final room'u .
Racja z outfitami ale sporo przesadziłes xd co o feru też się nie zgodze... soul rośnie dobrze
Zgodze się z outfitamu ale przesadziłeś troche z addon itemami a co do souli wydaje mi sie , że rosną dobrze .
Zgadzam się tylko i wyłącznie z addonami od outfitow ,ale trochę przesadziłeś z itemami które mają być na niego potrzebne.
Sir Tom'ek
10-07-2009, 12:48
Zgadzam sie ze wszystkim ale jak mają juz robić de onhuntera to inne\mniej itemow
`FilipeK <3
10-07-2009, 12:49
Wszyscy pisza to samo :o
Costa jedno , a wszyscy za nim XD
Soule rosna git nie narzekam..
Feru tower? problem aff 200 ed otworze xdd
outfity? czego maja byc proste? jest dobrze jak jest :0
tyle, enjoy..
Quiet v 2.0
13-07-2009, 09:25
Trochę przesadzasz z cenami za te addony, na zwykłym 8.42 to by się nie sprawdziło =/
Expowisk faktycznie mogłoby być więcej, na zwykłym 8.42 gra bardzo mało ludu a prawie nonstop są zajęte takie respy jak fury, dl, frosty, demce.
Na SECOND Yalaharian np. 666 Magic Sulphurs
Haha xdd
@topic
-Nie widze problemu z soulem
-Mogliby dodac te addony z innymi addon itemami
-Feru Tower jest cool
-Respy jak najbardziej
Expowisk faktycznie mogłoby być więcej, na zwykłym 8.42 gra bardzo mało ludu a prawie nonstop są zajęte takie respy jak fury, dl, frosty, demce.
Jak napisał Quiet, respy są ciągle zajęte. Nie gram już tam, ale wiem jak było :P
Przydałyby się nowe respy Demonów, Fury, Archdemonów, Dli , Hero.
●●Grote●●
13-07-2009, 13:51
Nie podobają mi się, addony powinny być dostępne tylko z questów etc. a nie daj itemka weź addona.
Kornas Pall.
13-07-2009, 13:55
Tak, napewno to się przyda i przyciągnie 2 osoby więcej xD
vBulletin v4.2.5, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.