Zaloguj się

View Full Version : Nabór na moderatorów.

Kapitan Alkohol.
10-07-2009, 14:39
Witam, mam propozycje aby Mortiis zrobił nabór na modów tak jak (chyba) ok 1,5 roku temu - wtedy zostali wybrani Mc Maciek, Splaxor, Lalus (i wielu innych, ale wymieniem kilku). Dlaczego ? Poniewaz na forum został praktycznie jeden nie zbyt kompetentny moderator - Guest. Niech Mortiis wybierze nowych i zobaczymy jak sie sprawia :)

@edite
Prosze z całego serca - Guest nie zamykaj tego tematu ...

Azonka
10-07-2009, 14:41
To tylko decyzja Mortiisa ;>

I tak olewa wszystkie tematy zwiazane z naborem modkow itp ;>
Zrobi wtedy kiedy bedzie musial ;s

Seviper 2.0
10-07-2009, 14:41
Nie. Niech zamkną ten syf w chuj.
..................

Felek pall
10-07-2009, 14:42
Nom zgadzam się na nowy nabór modków ;))

Tak

Bondi
10-07-2009, 14:42
Proponowałbym nie nabór, tylko żeby Mortiis sam wybrał nowych moderatorów :)

Quiet v 2.0
10-07-2009, 14:53
Jestem za, bo Guest nie ogarnia, a Nixon jest dosc rzadko.

Spaślak
10-07-2009, 14:59
Naboru nie będzie :<
Bo jak sami wiecie ostatni nabór to jeden wielki nie wypał, już nie pamiętacie Pandory? Listka?
Jeżeli Mortiis zdecyduje, że moderatorów jest za mało to pewnie weźmie sobie kogoś z RL, a nie dzieci neo z forum wiecznie napinające się na innych. Co do forum w roli moderatora widział bym tylko Quiet v 2.0 i nikogo innego;) To tyle z mojej strony.
Ps. nie róbcie sobie nadziei:o

DannRook
10-07-2009, 15:07
Naboru nie będzie :<
Bo jak sami wiecie ostatni nabór to jeden wielki nie wypał, już nie pamiętacie Pandory? Listka?
Jeżeli Mortiis zdecyduje, że moderatorów jest za mało to pewnie weźmie sobie kogoś z RL, a nie dzieci neo z forum wiecznie napinające się na innych. Co do forum w roli moderatora widział bym tylko Quiet v 2.0 i nikogo innego;) To tyle z mojej strony.
Ps. nie róbcie sobie nadziei:o

Przepraszam, przepraszam.
Owszem Listek dał plamę ale od Pandory się odpieprz co?
Dużo, nawet bardzo dużo osób daje się hacknąć, przez swoją nieuwagę więc po czym stwierdzasz, że był "słaby"? Miałeś dostęp do poufnych danych, akcji moderatorskich? Nie?No to STFU :o
@topic
Czy ja wiem?
Nie mam zdania, a tak wgl to co z Nixonem, już nie ma modka?

Techniks
10-07-2009, 15:15
Jestem na tak ,wyraźnie brakuje tutaj 'zielonych'...
Albo nabór ,albo wybór przez Ekipę kogoś nowego a nie ciągłe przywracanie kogoś kto już miał moda..

Kapitan Alkohol.
10-07-2009, 15:23
Co do wyboru to zrobiłem temat, ale oczywiscie Guest musiał go zamknac bo to nie nasza sprawa, oddanie lvl CL nie nasza sprawa ... Pozdro mu
http://forum.toproste.pl/showthread.php?t=51342

Daaron
10-07-2009, 15:24
Jestem na NIE. Co z tego, że ich nie ma... nie musi być moderatorów to użytkownicy robią tutaj syf to ich powinno się wywalać nie szukać modków.

I w ogóle nie wyobrażam sobie Grulixa jako moderatora więc takie coś odpada :>.

Tettii
10-07-2009, 15:27
Może poczytać posty tych bardziej doświadczonych użytkowników i wybrać. Nie widzę w tym żadnego problemu. Choociaż.. z tego forum na moderatora wytypowałbym max dwie osoby. No może jedną. Nabór taki jak był ostatnio (w tamtym roku) - w żadnym wypadku. Znowu wezmą ludzi takich jak Guest i za 3 dni będziecie płakać "XXX nie zamykaj tematu". Cze

edit:
W wypadku realizacji tego pomysłu (chociaż za bardzo w to nie wierzę) po(spacja?)raz kolejny ktoś tam zostanie wykorzysany i kopnięty w dupę tak jak to wiele razy miało miejsce. Przykład ? ORMIN, ELVAN więcej chyba nie musze pisać

down:
Ty z banem, na forum chcesz być modkiem? Heheheheheheheheheheheehehe

Kamor ^Inter^
10-07-2009, 15:28
Muszą być.
Jestem za i... kandyduję Xd .

*Razor*
10-07-2009, 15:31
Nie ? ***** wy na hama wypchacie sie w ots mortisa i na jego forum jak wam tutaj tak źle to wypierdalać !! ja nie narzekam... NIE

LoL ile warnów za te posty powinnienen wyrwac Xd

Wnorass
10-07-2009, 15:39
Jestem na tak. To co się na tym forum dzieje, to już przekracza wszelkie granice możliwości... Powstaja tak durne tematy, że, gdy czasem widzę sam tytuł, to mi się chce płakać nad głupotą użytkowników.

Gonzalo
10-07-2009, 15:43
Jestem za !!! Nixona praktycznie nie ma a Guest nie ogrania wszystkiego :(

Marik
10-07-2009, 15:53
Proponowałbym nie nabór, tylko żeby Mortiis sam wybrał nowych moderatorów :)

czy nabor czy nie i tak jak kiedys bedzie temat a tam zgloszenia a mortiis wybierze kilka osob

mnie to tam wisi sytuacja na forum jest jaka jest i nie wiem czy paru nowych modkow da rade to ogarnac

bo jak wiemy jest wiecej spamow niz modkow ;]

ps nie zaznaczam narazie zadnej odpowiedzi

.Bart.
10-07-2009, 16:21
czy nabor czy nie i tak jak kiedys bedzie temat a tam zgloszenia a mortiis wybireze kilka osob
o ile mnie pamięć nie myli to Tygrys w tamtym roku 'czyścił' forum, a po 'czyszczeniu' nie Mortiis tylko Tygrys robił nabór.

@topic
Administracja nie liczy się z opinią graczy/użytkowników forum więc nie ma nawet co się trudzić.

Krsix
10-07-2009, 16:34
Wątpia aby zrobiono nabór ale jestem na TAK

Chociaż na modka według mnie nadaje się tylko Quiet v2.0
(choć w razie czego i tak zgłoszę swoją kandydaturę :D)

@edit
proponuje mortiisowi aby znalazł również jakiegoś kumpla/z naboru na tutora na servie 8.42

Pampalini
10-07-2009, 16:43
Nie mam nic przeciwko, ale najlepiej by było gdyby mortiis jakiegoś swojego RL ziomka postawił na pozycji moderatora forum ... chyba najlepiej by tak było ..

Emo
10-07-2009, 17:24
Jestem na tak. Przydałoby się parę nowych osób żeby czyścili ten syf. Chociaż nie ma co się łudzić, że Mortiis tu zajrzy, coś w nim przemówi, zrobi nabór i wszyscy będą żyć długo i szczęśliwie. Pewnie ten temat, tak jak zresztą wiele innych zostanie zapomniany i zawalony pod spamem noobów i nic z tego nie wyniknie.

Taki se pazdzioszek
10-07-2009, 17:51
Nie mam zdania,
temu forum nie jest za bardzo potrzebna reforma w postaci dodania nowych moderatorów, którzy mogliby odwalać swoją robotę przez tydzień, a następnie opuszczać je (jak większość). Tutaj potrzebna jest zmiana użytkowników...
Mało kto z inteligentnych ludzi lubi się tu wypowiadać. Ci z reguły tylko czytają niektóre tematy i śmieją się z ludzkiej głupoty.

Tre Cool
10-07-2009, 17:51
Tak jak napisał Muflon - po ostatnim naborze było więcej syfu niż porządku... Co z tego, że było 10 modów, jak tylko 2 się przykładało, a reszta poleciała?
Moim zdaniem, żeby ktoś został wybrany na moda, to musi sobie na to 'zapracować'... Nabór to najgorsza opcja :/

`FilipeK <3
10-07-2009, 18:44
Tak , moich kolegow blx. TO NIE ZALEZY OD WAS -.- XDD

!!sQaua!!
10-07-2009, 20:00
A ja myśle, że nabór na moderatorów to dobry pomysł, ale hmm, to są tylko nasze marzenia. Moim skromnym zdaniem ładu na forum już nigdy nie będzie, chyba że Mortiis postanowi zakończyć swoją kariere w prowadzeniu OTS. Wtedy pozostaną na forum tylko "ci normalni".

silver ghostek
10-07-2009, 20:06
To by sie przydalo. Jestem za ;p

Myst
10-07-2009, 21:38
Jestem na tak ,ale i tak by wybrano osoby pewnie co maja 200 postów + :(
Też bym chciał sie wykazać i pokazać ,że umiem i to dobrze pomagać innym itd. :)

Psyhol
11-07-2009, 04:08
Pomysl dobry lecz ile osob jest wartych pozycji moda? Nie wiele jest takich osob a jak juz beda nowi modkowie na forum to znowu zacznie sie placz graczy ze ten albo ten jest debilem i w ogole , wybor moda powinien byc przemyslany.

Zreszta nie ma co sie starac administracja zrobi i tak co bedzie chciala.