View Full Version : Dzia?anie Sprite Wand
Elo
Można zrobić tak, że Magic Lvl u postaci magicznych będzie służył jako skill dla Sprite Wanda, np. 120 mlvl = 120 skill.
Normalnie 700 lvl ze SW bije po 2k... Z takim skillem biłby o wiele więcej.
Nie jestem pewien czy da się tak zrobić :/
Quiet v 2.0
10-07-2009, 20:52
Da się, ale sorc/druid i tak już silni są. Trzeba by było poprawić też skile knightom i pallom raczej. Chociaż nie orientuje się na 7.6, więc wybaczcie mi, jeśli się mylę.
Tak!. To dobry pomysł. Hity s.wanda by mogi bardziej polepszyć, bo to co jest teraz to troche żal.
Wydaje mi się, że jeżeli wprowadziłoby się taki skill dla spirit wanda to silver wand również by tak działał. Nie wiem, nie orientuję się, ale mogłoby się to spotkać ze sprzeciwem knightów i pallków. Jako, że nie gram zaznaczyłem, że jest mi to obojętne.
Bardzo dobry pomysł! Skąd niby ma taki statystyczny druid/sorc wziąć kasę na silver wanda? A z tym `przerobionym` sprite wandem to byłaby dobra alternatywa! :D Zdecydowanie tak!
Elo
Można zrobić tak, że Magic Lvl u postaci magicznych będzie służył jako skill dla Sprite Wanda, np. 120 mlvl = 120 skill.
Normalnie 700 lvl ze SW bije po 2k... Z takim skillem biłby o wiele więcej.
Nie jestem pewien czy da się tak zrobić :/
Miałeś na myśli takie coś, żeby zrobić siłę wadna zależną od magic lvl tak?
Dajmy na to 1mlvl zwiększa obrażenia o 100 (tak dla przykładu).
To teraz spójrz na to, że na 130 magicznym tak szybko nie wbijesz następnego, więc na jakieś 200lvli ? stoisz z hitami...
Jak już to proponuję dać mnożnik lvl*x + mlvl*x . Oczywiście zamiast "X" Mortiis wpisałby odpowiednie liczby.
Dobry pomysł ,ale gdyby to wprowadzono to knight/pall mówili ,że są poszkodowani i wtedy im coś trzeba było dać nowego :p
I tak jestem na TAK :D
Rószofy Ócher
10-07-2009, 21:39
Nie.
Combo wand+czar u każdej profesji wynosi tyle samo... Więc jest dobrze.
krzysiek_15
10-07-2009, 22:21
Miałeś na myśli takie coś, żeby zrobić siłę wadna zależną od magic lvl tak?
Dajmy na to 1mlvl zwiększa obrażenia o 100 (tak dla przykładu).
To teraz spójrz na to, że na 130 magicznym tak szybko nie wbijesz następnego, więc na jakieś 200lvli ? stoisz z hitami...
Jak już to proponuję dać mnożnik lvl*x + mlvl*x . Oczywiście zamiast "X" Mortiis wpisałby odpowiednie liczby.
a na 130 skillu sporda/dista w ile lvli to wbijasz? na tych skillach malo kto expi....
NIE!!!! pomysl slaby.... ms/ed za mocni sa i tak ;/
Jestem na TAK , może to pomóc MS / ED w expieniu a ci którzy mówią , że te profesje są już za mocne połowicznie się mylą bo taki ED / MS musi wydać na Mana Potiony o wiele więcej pieniędzy niż taki RP .
SongokuSSJ
10-07-2009, 23:35
jestem na tak bo sam mam aktualnie ms xD
nabijam znaki ~~~!@#$%^&*:P
Nie, czemu? :| Bo ed i ms i tak juz tak napierdalaja z tych swoich ue ze mala bania.. ;|
Wam zawsze malo powinniscie sie cieszyc ze w ogole macie wandy etc.
Dlamnie jest dobrze tak jak teraz....
Lecz powinni poprawic wandy dmg powinien zalezec od mlvl a nie od samego lvl.
Da się, ale sorc/druid i tak już silni są. Trzeba by było poprawić też skile knightom i pallom raczej. Chociaż nie orientuje się na 7.6, więc wybaczcie mi, jeśli się mylę.
Zobacz jak Ek lub Rp napierdalają-.- a ile bije taki MS czy Ed z wanda? Moim zdaniem siła s wanda do siły G Bolca to jest żenada.
Mortiis nie poprawi s wanda ani nie osłabi bolca ponieważ sam gra palkiem :| A co do EK to Tygrys nim gra. Wiec też musi napierdalać ;))
Zobacz jak Ek lub Rp napierdalają-.- a ile bije taki MS czy Ed z wanda? Moim zdaniem siła s wanda do siły G Bolca to jest żenada.
Mortiis nie poprawi s wanda ani nie osłabi bolca ponieważ sam gra palkiem :| A co do EK to Tygrys nim gra. Wiec też musi napierdalać ;))
Ty czlowieku jakis tepy jestes chyba O.o
1k ms vs 1krp maja siebie na 3 hity tylko ze palek z reda musi sie vitnac 3 razy a sorc raz :| moze dlatego wlasnie ms mniej bije z wanda?:| n/c
Dobry pomysł.. :)
Czemu by nie.. ;D
Ale ed/ms i tak już się elegancko gra i wgl ;D
Trzeba by było rp i ek poleprzyć ;D
Ja bym proponował aby ktoś zrobił posta z manarunami ;)
!Nie.
Ms/Ed i tak wymiataja juz z hitami od spelli
Bezsensu
Jedyne co tu dobre to zeby hity z wanda zalezaly od mlv a nie lv
Sir Tom'ek
11-07-2009, 09:22
Jetem jak najbardziej na tak.... :D <<znaczek>
każdy mówi że ms/druid są mocni, gówno prawda.. 1000ms/ed za chuja nie złoży 1000pallka chyba że na afku. Leci spam w pallka, pall tylko wita po 3 ue DRUID ma yellow bo z g bolta oberwał.. i wtedy tylko 2 szybkie erexy i leży :<
1000Sork:
Greater Ultimate Explosion 9936 11010
1000druid:
Imminent Death 9667 10742
1000pall:
Vita
Ultimate Healing 5612 6860(czyli 1 hit druida to 1 vita)
Było by all ok tylko... Druid/sork mogą walnąć max 3 hity i muszą vite..
Woder Bone bije z bolta 10k w monstery (czasami siada 11k)
Sarumar sieka w potwory po 6k (albo mniej XD)
A jaka jest różnica lvli..
Walka 1k pallka z 1k druidem wyglada tak
Druid bije spama po 3 hitach albo daje sio albo pada.. :(
Jak zrobiłem gdzieś błąd to pisać XD
Niby jest tak, że każda profesja ma takie samo combo z broni+czar ale ile hp ma taki ED/MS a ile EK czy RP? Zdecydowanie powinni powiększyć obrażenia zadawane przez ED/MS... np. zrobić z niego taki glass canon - zabija szybko ale szybko też pada :)
Pampalini
11-07-2009, 11:25
Nie patrzycie na to jakie ED/MS ma hity z Exevo gran mas mort i z UE .. jeżeli sprite wand miałby mocniejsze hity to popatrzmy z jaką siła by walił ed/ms .. cieżo by było się wyuhać na jego hitach. Jestem na nie.
marcopolo
11-07-2009, 13:03
Dobrze zrobili ze sorc jest ogolnie najmocniejszy i ze kazda bron jaka ma jest chujowsza od innych profesji ale czy to robi az taki problem? Mimo iz gram sorciem, jestem na nie.
Dlaczego niby kazda profesja ma miec takie same hity z broni + magii, jak to profy magiczne maja najmniej hp? wedłóg mnie nie sprawiedliwe :)
vBulletin v4.2.5, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.