PDA

View Full Version : Moderatorzy od odpowiednich dzia?ów

Myst
11-07-2009, 23:12
Witam mam propozycje do forum aby np do działu całego Armia 7.6 - Gra zostali przydzieleni dwaj lub trzej moderatorzy i tak samo do działu "Armia" i do 8.42 Chodzi mi o to ,że ludzie marudzą moderator nie komentuje tego i tego.
A tak przy okazji by Mortiis mógłby dodać kilka nowych osób na to stanowisko :) Wtedy ludzie mniej by czekali na odpowiedz bo każdy moderator najpierw sprawdzał "swoją część forum". Oczywiście w innych działach też mógł by wyrażać swoje opinie itp.

Prosze aby ktoś z władzy też się wypowiedział jakby mógł oczywiście

Jak się nie podoba pomysł to prosze mówić "nie podoba mi sie pomysł ponieważ..." ,a przeklinał i krzyczał na mnie :p

Quiet v 2.0
12-07-2009, 08:43
Do każdego działu powinni być nowi moderatorzy, bo jest ich tylko 2. Gellert i Santano tylko Zgłoszenia i Skargi, a reszty nie widać.

Guest i Nixon są, ale rzadko i do tego nie są w stanie ogarnąć wszystkiego sami.

Jestem za, żeby Morty wybrał jakiś modów, ale pewnie nie zrobi tego.

Doktor
12-07-2009, 08:57
Aha.
Nie jest tak źle, 4um jest dobrze prowadzone. Wątpię żeby Mortiis potrzebował moderatorów. Niedawno wywalił Mulfona. Poza tym po co ryzykować i przyjmować drugiego Groma? Który będzie faworyzował użytkowników itp.

Sir Tom'ek
12-07-2009, 10:46
No moze kilku mozna przyjąć... czyli jestem na tak...

Gonzalo
12-07-2009, 11:17
Jestem na Tak , osobiście "nudze" Nixona o podklejenie tematu i poki co nic sie nie dzieje :(

@edit

Nixon podkleił :D

Azonka
12-07-2009, 12:00
Jestem na tak ;s Przydalo by sie jeszcze paru modkow.

Teraz jak Muflona wywalili to jest tragedia ;x Chyba on najczesciej siedzial/wypowiadal sie z wszystkich modkow ;>

Plener123
12-07-2009, 12:31
Jestem na Tak.
Potrzeba na pewno nowych moderatorów,by trochę forum ogarnąć.
Może Mortiis coś zrobi.
Zobaczymy

Pampalini
13-07-2009, 16:23
Przydałby się konkurs na moderatora .. Guest i Nixon praktycznie nie zaglądają na forum z braku czasu, czasem santanto wejdzie i po robi coś więc nowi moderatorzy są potrzebni, tylko nie tacy jak nasz poprzedni moderator Muflon.

Tre Cool
13-07-2009, 16:41
Trzeba nam moda z pośród użytkowiników, czyli kogoś kto sporo czyta/przegląda wszystkie tematy etc.

Smaq
13-07-2009, 16:59
Gówno prawda. Jak był grom, exod, NEFRE itd nie było czegoś moderator ma ten dział. Każdy pilnował porządku...

Nixon
13-07-2009, 17:43
Przydałby się konkurs na moderatora .. Guest i Nixon praktycznie nie zaglądają na forum z braku czasu, czasem santanto wejdzie i po robi coś więc nowi moderatorzy są potrzebni, tylko nie tacy jak nasz poprzedni moderator Muflon.
Codziennie jestem na forum ponad godzinę :)

@Topic
Moim zdaniem nie jest źle..
Może przydałaby się jedna osoba, nie więcej.

*Razor*
13-07-2009, 17:48
Moderatorzy od działow ? cool pomysł sam osobiście chętnie zajoł się działem Fake'i ;] bo mam zamiar go "Wskrzesić" pomagając nowym fake'owcą i uczyć zaawasowanych xD

@palpalini

Akurat tu nie masz racji muflon bardzo dobrze wywiązywał się ze swoich obowiązków ;]

SaSa
13-07-2009, 17:54
Wiadomo ,że każdy chciał by zająć tą pozycję ;) ale musi to być jakiś ogarnięty człowiek ;D.Musiał by też siedzieć więcej czasu na forum i mniej expic ;o :)

@down ja nie gram na apo siedzę już chyba czwartą godzinę na forum :)

Smaq
13-07-2009, 17:56

Lol. HAhaha 1 h wystarczy czy nie? Nie którzy nawet już na apo nie grają i są więcej niż ty...

Maślanka
13-07-2009, 18:37
Ja nie gram na apo i siedze po kilka godzin na tym forum... Co do moderatorów, to pierw trzeba znaleść jakichś ogarniętych ludzi, którzy wiedzą co to post i nie wyzywają każdego kto zrobi błąd. A takich ludzi nie jest dużo. Jestem za tym aby była rekrutacja na nowych moderatorów.

Quiet v 2.0
13-07-2009, 19:03
Gówno prawda. Jak był grom, exod, NEFRE itd nie było czegoś moderator ma ten dział. Każdy pilnował porządku...

Bo oni mieli każdy dział moderacji, a teraz jest tak, że moderatorzy mają określane działy do pilnowania.

@Topic
Moim zdaniem nie jest źle..
Może przydałaby się jedna osoba, nie więcej.

Źle nie jest, jest tragicznie.

@ktoś tam: nie ważne czy ktoś siedzi 24/7 czy 1h dziennie. To zależy ile w tym czasie roboty zrobi. Ja mogę być 24/7 i nic nie robić, a ktoś inny może w ciągu godziny oczyścić całe forum.

EDIT:

Muflon był dobrym modem >.<

Emo
13-07-2009, 21:15
Aha.
Nie jest tak źle, 4um jest dobrze prowadzone. Wątpię żeby Mortiis potrzebował moderatorów. Niedawno wywalił Mulfona.
Co to za bullshit. Nie wiadomo dlaczego odszedł Muflon i czy wywalił go Mortiis, czy może z własnej woli zrzekł się moda.
Powiadasz, że na forum nie jest źle. Moim zdaniem to forum okresu świetności nie przeżywa, wręcz przeciwnie. Co do tematu, oczywiście, że jestem za. Ogólnie rzecz biorąc potrzeba modów by ogarnąć ten cały syf.

Quiet v 2.0
14-07-2009, 13:00
Maciek wrócił, close topic .

Mc Maciek
14-07-2009, 13:04
Maciek wrócił, close topic .

Ja wróciłem, a w najbliższym czasie prawdopodobnie będzie jeszcze jeden moderator. Mam nadzieję, że uda się ogarnąć to Forum :)