PDA

View Full Version : [7.6] Sea Ranger odchodzi.

Sea Ranger
12-07-2009, 11:55
Witam. Nadszedł wreszcie ten dzień, w którym odchodzę na zawszę z gry na Armii. Grałem tutaj około dwa lata, był to jedyny OTS na którym grałem w Tibie. Miałem tutaj tylko jedną postać którą grałem na poważnie (Sea Ranger) i przez te dwa lata wbiłem nim tylko 540 level ponieważ pomiędzy zamawianiem PACC’a zawsze miałem przerwę w grze, a czasami nawet jak miałem PACC’a to wolałem pogadać z kumplami, wyczyścić parę questów, poskillować itp. Zresztą jak by tak pomyśleć to wbijanie leveli w nieskończoność nie ma sensu. Ogólnie nigdy nie miałem jakiejś dużej chęci do expienia, ale przez ostatnie 8 miesięcy nie wbiłem nawet 1% levela i nadal nie chce mi się grać więc postanowiłem skasować moją postać, nie chciałem jej sprzedawać bo nie chcę żeby ktoś nią grał. Nigdy tutaj nikogo nie oszukałem, więc odchodzę z czystym sumieniem. Pozdrawiam Gildie Nie Lekceważ Nas, w której byłem prawie od początku do końca. Na tym OTS’ie poznałem bardzo dużo fajnych osób, jeżeli ktoś chce nadal utrzymywać kontakt to pisać do mnie na PW, podam nr. gg. W Tibie nie będę grał na 100% więc nie róbcie sobie nadziei że wrócę. Na forum na zostaję.