View Full Version : Apo War
Witam.
Proponuje przerobic Apo Rox 8.42 na ApoWar 8.42.
Wyglądało by tak:
Byłyby 2 Team'y Red i Black(moga tez byc inne)
Logowalo by sie na passach 1/1 i automatycznie przydziela do teamu albo red albo black.
Po wpisaniu passów byla by lista charów w kazdym teamie po 7-/+ postaci kazdej profesji.
Po wylogowaniu lvl kasowal by sie.
Lvl na poczatek 200 a max 500.
Runy by sie nie konczyly.
Glosowac :))
PRZEROBIC ROXA NA WAR : )
Na ROXie gra ~150 osób. Wątpię, czy byliby zadowoleni, jakby skasowano ten serwer...
Master Sio
12-07-2009, 13:44
Przydalo by sie ale nie na passach 1/1 tylko swoich i swoje teamy nie red blue xd to by bylo dobre start od 80 lvl i tak max 300 .
Sir Tom'ek
12-07-2009, 13:49
Lol chcesz takie coś to se znajć inny ots....
handlarz_narkotykow
12-07-2009, 13:56
99% tak ;] 4 serwer niech powstanie byłoby fun, kto by się wkur*** na 7.6 czy 8.42 szedłby się ponapierda*** na Apo Warze, zaczynałoby się w od 200.
Konta miałoby się własne.!.!.!.
@ 3mo
Na roxie gra ~~120, kiedyś grało 150 ale już nie.
Fajny pomysł jestem za :p
znakiznakiznaki
Hmm pomysł dobry ale jak już to proponuje przerobić tak Rox'a bo nie ma sensu robić 4 servera skoro 3 nie ogarniają ;)
@down
To moga skasowac normal 8.42 tam malo osób gra.
Skasowac 8.42? W zyciu nie widzialem idiotyczniejszego pomyslu.
Na nim postacie sa chociaz cos warte, a na Rox praktycznie nic.
Zastanow sie -,-
@topic
Za Roxa jak najbardziej mozna byloby to zrobic.
Powiem Ci jedno... Ty zlodzieju ukradles to z Wypas ots =.=
szczegolnie z tymi lvl -.-'
Quiet v 2.0
12-07-2009, 16:04
Wystarczyłoby zrobić reset charów na APO ROX, zmniejszyć trochę exp i ustawić enfo.
Jestem za.
@down: wiem, ale i tak jestem za :P
Harvester
12-07-2009, 16:05
@Quiet up
Ale autorowi nie chodzi o typowe enfo, że możesz expic na potworach albo na innych playerach, źle zrozumiałeś. Chodzi o serva a'la war ots czyli żadnych monsterów, 2 teamy przeciwko sobie, logujesz sie, losowo jestes przydzielany do teamu, mozna tylko wybrac profesje, zero potworów bo exp dostajesz tylko za zabicie kogoś z przeciwnej drużyny, kazdy ma duze zapasy amunicji, wychodzisz z protection zone i bitka ! Po wylogowaniu oczywiście postać wraca do bazowego lvla i może być przydzielona komu innemu kto akurat się zaloguje. Taki serv to było by naprawde cos, swietna zabawa, a nie to co jest na rox ze zabijasz potwora i awansujesz od razu o 5lvli pffff, rox to server dla noobów, żenada.
@Topic
Fajny pomysł, ja sam często wpadam na takie war ots'y żeby pocisnąć ostre pvp i bardzo by mnie cieszyło gdybym nie musiał nigdzie indziej się logować, bo taki serv pvp z dwoma teamami byłby na apo. Mapa na takim serve została by zmniejszona żeby nie ganiać za daleko, dla przykładu zmniejszona do obszaru city i jego najblizszych okolic. Już na początku Mortiis zapowiedział, że prędzej czy poźniej rox zostanie zresetowany bo zwykły serv z expem x200 od początku wydawał się bez sensu, strasznie szybko dochodzi sie do granicy opłacalności expienia i potem już się albo nie gra albo zostawia postać na cave bocie co jest plagą roxa. Coraz mniej ludzi tam gra, już poniżej 100 a zamiana na war ots z pewnościa by wprowadziła powiew świezości. To dopiero byłby prawdziwy serv for fun, zabawa znacznie lepsza niż to co oferuje obecny rox który jest totalną kopią 8.42 tylko z expem dla noobów.
Tak wiec jestem na TAK żeby zamienić beznadziejnego roxa na prawdziwy serv dal zabawy i odreagowania, serv stricte pvp (war ots). Tylko co administracja na to ?:/
Arigori IksDe
12-07-2009, 17:10
Mi to tam pasuje aby zrobili taki server jak kiedys zrobil Wiceps nieoficjalnie tylko zeby to bylo pod 7,6 lub tak jak tu w temacie tylko tez na 7,6
KaczorPowraca
12-07-2009, 17:56
Jestem za !!
żeby zaczynało się z 200 lvlami lub 180-200 , jakiś przedział :D
*Esende Mylffon*
12-07-2009, 18:07
Mózg sobie skasuj, a nie 8.42...........................................
silver ghostek
12-07-2009, 19:54
Moze byc ;s I tak na roxie niewielka ilosc osob gra manualnie...
#500 post :c
Esine Palladin
12-07-2009, 20:03
dobry pomysl ALE trzeba bylo by dac na strony reklamy apo all servow i moze beda na 1 stronach i na apo aprzyjdzie ze 200 osob server zarobi i stworzy nowe servery armi i kox ^^
Dylus Knight
12-07-2009, 21:18
Ja straciłem chęć do ROX więc nie wezmę udziału w sondzie.
Taki serw jest raczej nie potrzebny.
Ja wole jak pewnie 80% społeczności aby zostal tylko APO: 7.6 & 8,42 (nie bawem 8.5)
@edit
Jednak głosuje na "Nie"
$Down
Nie usuną rox'a :>
SongokuSSJ
12-07-2009, 21:30
moim zdaniem dobry pomysl
:D
fajnie by sie gralo jestem na tak
PS,niech jak najwiecej osob glosuje to moze rozpatrza wprowadzenie :)
`FilipeK <3
12-07-2009, 21:38
chyba Cie pojebalo skasowac 8.42 ahaahhahhh
ssij pale to , ze gra malo osob i ty tam nie grasz nie znaczy , ze inni nie chca ;)
i wiesz co ? moge miec warna , ale za twoje zdanie CHUJ CI W DUPE.
Harvester
12-07-2009, 21:50
Esende Mulffon, Filipek i inni co nie potrafią czytać ! Przecież wyraźnie jest napisane, że chodzi o przemianę servera rox który jest dla noobów, a nie 8.42 gdzie jest exp x3. Więc zalecam korepetycje z języka polskiego lub poprostu czytać, czytać i jeszcze raz dużo czytać na głos i ze zrozumieniem !
Pomysł jest zajeb!@#$, ideał to 4 servery, apo 7.6 exp x5, apo 8.4 exp x3 oraz war ots pod każdego z tych klietów. Ale niech zrobią choćby jeden taki, jestem pewien, że to będzie strzał w dziesiątkę.
Bardzo dobry pomysł. Gadałem z Mortiisem o tym z 1 miech temu i?...Nic;<
Rox dalej jest.
Sam bym tam sobie pograł, na pewno by to przyciągnęło sporą ilość graczy.
Jak najbardziej jestem na Tak!
Pomysl dobry lecz Mortiis i tak tego nie zrealizuje poniewaz na roxie gra za duzo osob i mysli ze wiecewj rgaczy bedzie gralo potem na zwyklym serverze.
Show 2.9.1
15-07-2009, 10:20
Oczywiście ze nie i tak masz tam wary poświęcasz 2 dni na expa i tylko dalej się bijesz mając 600 lvl wiec ? Tam się nie gra dla expa tylko właśnie żeby mniec swój team is ie bić a jak chcesz war to po co na nim poświęcasz serwer wejdź na inny masz takie ? Poza tym na roxie gra więcej osób niz na 8.42 wiec morze to z niego zrobicie ; o ? nie dlaczego bo tyle tam graliście ? ;o Oni tez tu tyle grali i co ? Nocki tez graja i co ? Wbij lvl i sie tam karaj a jak ci się nie chce to twoj problem a nie psujesz ludziom teraz tam postacie wiesz ile sie robi addony ? Tam sie gra do 1200 lvl dalej nie trzeba bo exp za nudny zadko kto wiecej gra tylko demony itp
Zreszta byly juz takie sytylacje ze na ROxie grało więcej wiary ni za 7.6 Gram na wszystkich serwerach i na pewno ROX jest epszy pod wzdgedem tym ze można szybko zaekspic i mniec kase na wlasne potrzeby z demonow a nie jak na 8.42 wczoraj na 8.42 chuncilem DL przez 4h 12 cc lota z czego 5cc za gp no zajefajnie wiecejna sd wydałem i manaski POZDRO ! Tam przynajmniej mogę sie poorac na ROXIe dopki nie naprawia normalnego serwera / Zaraz ktoś napisze jak chcesz sie orac to do tego jest war sory ja wole mniec wlasna profesje swój domek swoja gildie rowne pozimy swoje addonikina które pracowalem kady ponad 700 i sie bić / Powiedziałem nie chcesz robic postaci ? To idz na tego war ale ROx to tez 1 wielki WAR ; ) Tylko ze sam expisz a jak nie masz ekipy jesteś nie ogarem i sobie idz nan non-pvp
vBulletin v4.2.5, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.