View Full Version : 25 Letni m??czyzna rani? 3 kobiety w kosciele.
Bercik II
12-07-2009, 16:05
Podczas mszy w kościele św. Bartłomieja w Staszowie w województwie świętokrzyskim mężczyzna wyjął nóż i ranił trzy osoby. Potem podciął sobie krtań - poinformowała TVN24.
Około godziny 13.00 do kościoła wszedł około 25-letni mężczyzna. Po chwili wyjął nóż i zaatakował trzy stojące w pobliżu kobiety. Potem poderżnął sobie gardło.
Kobiety, podobnie jak nożownik, zostały zabrane do szpitala. Poszkodowane wyszły z kościoła o własnych siłach.
Według policji rany kobiet są powierzchowne i ich życiu nie zagraża niebezpieczeństwo. Nożownik jest operowany.
Na miejscu pracują policjanci. Na razie nie wiadomo, dlaczego mężczyzna zaatakował. Wcześniej nie był notowany.
http://wiadomosci.wp.pl/kat,1019405,title,Atak-nozownika-podczas-mszy---ranil-3-osoby-potem-poderznal-sobie-gardlo,wid,11308054,wiadomosc.html?ticaid=185ef
@
Powiedzcie mi co sie ***** z tymi ludzi dzieje.
James Bond
12-07-2009, 16:07
Dobrze że to nie zozu ahahhaha xd
swoja droga nie jestem smutny ze nie chodze do kosciola.
DonieX <3
12-07-2009, 16:37
hahahah Staszów zasrana wioska obok mojego miasta ;d. ale koleś niezle, w kosciele ;o.
Berafito.
Bercik II
12-07-2009, 16:40
Wioska??Mi sie wydaje ze to miasto ;sS gulonie
Tre Cool
12-07-2009, 17:01
Dobrze, że nie wbił na ślubie i nie zaszlachtował młodych :) Szkoda, że żyje.
hoho, zanim skonczysz 18 to minie jeszcze z 10.
pwned
.:Speed Fireman:.
12-07-2009, 17:10
Ale się dzieją przypadki na wioskach ;d
Koleś niezły hardkor, że zaatakował mohery w kościele.
Koks the best dobrze , że do kościoła nie chodze :D
Quiet v 2.0
12-07-2009, 17:23
Ja do kościoła niestety muszę chodzić, bo mi starzy każą. 18 lat skończę i wale to :P
@top: Co za debile w dzisiejszym świecie się rodzą :(
Sir Tom'ek
12-07-2009, 17:58
U lala.... :D:D co za wariaci :D:D...................................
Frytkers
12-07-2009, 18:04
oooo jejku ten swiat jest straszyyy ;d;d
zaduzo sie nagral w gta i teraz kozaczy :PDDD
James Bond
12-07-2009, 18:17
najbardziej dziwne jest to ze gdyby to sie w sklepie stalo nikt by tak nie sral a to ze to w kosciele bylo to ostry sluz z cipek i pełno soków.
Taki se pazdzioszek
12-07-2009, 18:32
lol...
Dobrze, że chodzę do Kościoła i nigdy nie będę taki jak on...
No niezłe gość pewnie chciał z sobą skończyć to przy okazji innym chciał pomoć oddejść na inny świat :D
Noobs :<
Co tu dużo mówić... Takie przypadki zdarzały się pewnie i w średniowieczu, zdarzają się i będą się zdarzać. Ciekawe co zmotywowało tego człowieka do takich czynów...
Ja do kościoła niestety muszę chodzić, bo mi starzy każą. 18 lat skończę i wale to :P
Nie jesteś sam z tym problemem:cool:
`FilipeK <3
12-07-2009, 22:35
lol xd
#top
duzo sie dzieje , stres XD aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
Lol jak juz chcial kogos ciupac nozem to ksiedza jakiegos.. :/
DonieX <3
12-07-2009, 23:06
lol xd.. a teraz mi jeszcze ciocia dzwonila do mojej mamy i opowiadala, ze byla wtedy.. na sumie to sie dzialo ;p. i podobno takie zamieszanie wybuchło tam, ze nie ogarniala ock xD no ale sie nie dziwie, spiewajo se księża a tu nagle bęc piszczą all, ze ktos zabojca czy cos ;x.
Juz myslalem ze to Sopranis zdesperowany wpadl do kosciola xD
Trikol <3
12-07-2009, 23:26
To musial byc Tony .
Bercik II
12-07-2009, 23:41
Było o tym dzis w wiadomosciach itp... Ciekawi mnie czy tzw nozownik przezyl operacje.Bylem pod tym kosciolem ok 20;00 i nie bylo juz nic.Niedziwie sie skoro to mialo miejsce ok 13. Lecz podziwiam typa ,bo na przeciwko kosciola jest komisarjat :D
***** on tylko Sword Fighting chciał poćwiczyć na slimach tylko okazało się że to są same matki a on za duży level ma by tam skillać to z szoku poderżnął se gardło
Proste ;] cała filozofia oto motyw zbrodni
Niektórym tibia przenosi się na Rl życie i takie są tego skutki :)
Ciekawe na czym padł, widze ze krzesła juz wyszły z mody.
A tak na prawde to po co ten temat?
Sillmarilien
13-07-2009, 15:01
Tak,tak niedługo na tym forum będa wysyłane wszystkie wiadomości z onetu, wp, interii itd... To forum to jeden wielki shoutbox...
Walić to forum!!!
***** on tylko Sword Fighting chciał poćwiczyć na slimach tylko okazało się że to są same matki a on za duży level ma by tam skillać to z szoku poderżnął se gardło
Proste ;] cała filozofia oto motyw zbrodni
widac ze dziecko sie w tibie zaduzo nagralo ;< przykre
@topic
aha no i
Akananto
13-07-2009, 16:09
witamy w kosciele gdzie cuda moherów siegaja
XideBanned
13-07-2009, 22:26
Bylem pod tym kosciolem ok 20;00 i nie bylo juz nic.
Z tym to przesadziles.
bo na przeciwko kosciola jest komisarjat
co z tego jak podcial sobie gardlo ?
@topic
przeciez to ja bylem....
A tak na serio to przesada lekka.
Bercik II
13-07-2009, 23:33
@up
i tak siedzi w morawicy w psychiatryku xD
DonieX <3
14-07-2009, 00:24
a ja tam dzisiaj jechałem jechalem z mamą na zakupy i przejezdzając kolo kosciola widzialem tam telewizje polsat ;d. kozak ? : >
Techniks
14-07-2009, 02:43
Idiotów nie brakuje na świecie...
Zabijają się na ulicach ,w sklepach ,na przystankach to dlaczego nie w kościele ,a żeby było więcej frajdy to jeszcze przy tym zrani 3 niewinne kobiety...
Takich ludzi jest na pęczki na świecie ,co zrobisz ,przecież nie wybijesz jak mrówek ;c...
Mam nadzieję ,że ten ziomuś nie przeżyje tego :).
Boże co za kraj...
Ps.
Tak,tak niedługo na tym forum będa wysyłane wszystkie wiadomości z onetu, wp, interii itd... To forum to jeden wielki shoutbox...
Walić to forum!!!
Nikt nie każe Ci z niego korzystać :).
Zbanowany Cineks 2 v 20.0
14-07-2009, 08:41
Moja siostra była na tej mszy ; o Bo ja niedaleko Berafita mieszkam ;d A tak cicho było w Staszowie. A tu buum. Policjanci tylko awanse podostawają.
handlarz_narkotykow
14-07-2009, 09:23
Ciekawe co zmotywowało tego człowieka do takich czynów...
odpowiedź :
Ciekawe na czym padł, widze ze krzesła juz wyszły z mody.
n/c
Nie jesteś sam z tym problemem:cool:
I wy nie jesteście sami:eek:
@ top
Nie dziwie się temu przypadkowi - mógł to zrobić każdy inny człowiek zdesperowany tak jak .. a dlaczego w kościele? Bo bliżej Boga i przy okazji chciał żeby było większe elo.
SongokuSSJ
14-07-2009, 11:02
LOL
koleś nieźle pojebany
:D
nie pójde juz do kosciola
xD:D
vBulletin v4.2.5, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.