View Full Version : [7.6] Co wy o tym my?icie ??
Czy chcielibyście żeby powstał taki sam server, jak ten co jest teraz.
Zmieniło by sie, to że nie było by kont. A to oznacza że Restart postaci :).
Z tego co wiem to już były tematy co do Restar harów.
Co wy o tym myślicie ??
Po co czwarty server? Na samym 7.6 jest pełno botów, a jak by powstał nowy server to by był w 100u % zaludniony przez boty/caveboty, bo każdy by chciał być 1 i nikt by tego nie upilnował.
marcopolo
12-07-2009, 17:20
Po co czwarty server? Na samym 7.6 jest pełno botów, a jak by powstał nowy server to by był w 100u % zaludniony przez boty/caveboty, bo każdy by chciał być 1 i nikt by tego nie upilnował.
Przeciez juz teraz nikt nie moze dopilnowac. :S
Tak jak pan 2x up powiedział każdy by chciał być pierwszy i przez to pełno boterów by grało :mad: Jestem na nie
Quiet v 2.0
12-07-2009, 17:36
Ja wiem, że na jakimś serwerze wykorzystano pomysł z Diablo 2. Co jakiś czas jest reset charów, ale te chary są przenoszone na inny serwer. APO 8.42 nie odniosło sukcesu i proponowałbym jego wyłączenie, ale i tak się nikt na to nie zgodzi xD
Jednak tak jak napisał ktoś up, byłoby mnóstwo botów. Nie wejdzie coś takiego w życie.
Zaznaczyłem "nie".
Sir Tom'ek
12-07-2009, 17:45
Ajjj.... Sobi Sobi, poco to komu,.,, nie kombinuj
Nie, bo nie. Nie mam zamiaru znowu pisać tego samego...
@up Quiet
Wszystko przez ROXa. Gdyby nie powstał na 8.42 nadal grało by te ~150 (nie przesadzam?) ludzi, a nie jak teraz ledwie 30...
Pampalini
14-07-2009, 15:48
Queit .. ale popatrz na to ile ludzie poświęcili czasu na wbicie lvli .. wiadomo ze 8.42 to nie wypał czwarty server jest w ogóle nie potrzebny.
`FilipeK <3
14-07-2009, 17:50
zrobcie jest serwer rookgard 7.6 i rookgard 8.42 , ze main od 400lvl'a -.-'
***** coraz glupsze tematy , ale dobra ;x
IrysBanned
14-07-2009, 18:51
Moznaby ale nie mozna byloby kopiowac nicków jak z 7.6na8.4 i odwrotnie ;]
Konto byloby to samo ale jak kto dostalby bana tam to na 7.6 tez to by byla w pewnym sensie fajna eliminacja botów ;P
krzysiek_15
14-07-2009, 23:20
SKONCZ JUZ. WYJC S TOND!!
ciagle mowisz o botach, boty to i to a sam jestes botem!!!
08/04/2008 01:14 Mortiis Uzywanie macro/botow
07/04/2008 23:34 Mortiis Uzywanie macro/botow
Tak wiem obydwa niesluszne blad mortiisa tygrysa calego apo!!
Propozycja na nie bo poprostu to jest niepotrzebne.. administracja nie radzila sobie z 1 servem, dodali 2 nastepne servy (niewypaly). niby na kazdym banuja ale nie widac tego!! 4 server spowodowalby hmm demolke :]
@edit
na sl mam... ale teraz nie bede ci odpisywal na cos takiego "hormony szlaja?xD" bo gdy pisze bijesz mnie i kozak ;< Nara
i next ze shar z bratem juz rozgadali ze jak moj brat byl u mnie to mi podexpil ze 2 lvle :< straszne :(( Tak poprosze bana za shar na wlasnego kompa :<
@edit/up
no, a jak mam cię bić inaczej jak biegasz up/down na schodach? masz u mnie '+' za przyznanie się do sharowania i nie okłamywanie samego siebie ;).
ciagle mowisz o botach, boty to i to a sam jestes botem!!!
08/04/2008 01:14 Mortiis Uzywanie macro/botow
07/04/2008 23:34 Mortiis Uzywanie macro/botow
Tak wiem obydwa niesluszne blad mortiisa tygrysa calego apo!!
a więc nadal płaczesz nad tym, że cię fraguje? może nie zauważyłeś retardzie, ale te 2 bany to jest jeden ten sam pisałem ci już nie raz o co z tym chodzi i nie mam zamiaru powtarzać tego po raz kolejny. Jak nie wierzysz, że są niesłuszne to pogadaj z Tygrysem i może on ci powie coś więcej.
tyle.
@topic
jak wyżej pisałem 4 server by był nie do ogarnięcia.
@topic
Jestem stanowczo na nie bo , administracja nie radzi sibie z 3 serverami to po co jeszcze 1 ???
Patryk1441
15-07-2009, 00:15
jak jak wyzej nie ma sensu robic 4 serwera bo by bylo jeszcze wiecej botow niz jest 0.0
Zróbcie od razu po serverze na każdego klienta od 7.4 zaczynając.
Wtedy KAŻDY znajdzie coś dla siebie.
Tak na serio to koło Chooya mi to lata bo już tu nie gram ;)
Pozdrawiam,
OLD METAXA, Bashoo.
Quiet v 2.0
15-07-2009, 10:51
@up Quiet
Wszystko przez ROXa. Gdyby nie powstał na 8.42 nadal grało by te ~150 (nie przesadzam?) ludzi, a nie jak teraz ledwie 30...
Ta
Queit .. ale popatrz na to ile ludzie poświęcili czasu na wbicie lvli .. wiadomo ze 8.42 to nie wypał czwarty server jest w ogóle nie potrzebny.
8.42 był dobry dopóki nie zrobili rox. Przed rox grało przynajmniej 100 osób na nim.
Dejtukmajsan
15-07-2009, 12:00
Odpierdolcie sie od cave botterow -.-
@topic
Na nie bo wtedy to na 8.42 nawet 30 osob grac nie bedzie
vBulletin v4.2.5, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.