Zaloguj się

View Full Version : Inteligencja Mefrixa :o!

Boonek
13-07-2009, 07:30
Zaczynajac od tego ze wjebal mi sie na resp, zabil mnie potem uciekal map clickiem po calym magic ;d nastepnie 2h pozniej przypomnialo mu sie ze mnie nie zwyzywal to zaspamil mi msg prosze bardzo xD

http://i31.tinypic.com/9i7as3.jpg

http://i26.tinypic.com/m8fkaq.jpg

A wlasnie i na game chacie przyznal sie do sharowania z kolega dlatego prosze o sprawdzenie logow ip na jego postaci (ktora kupil do czego tez sie przyznal) : )

Jak widac mefrix ma powazne zaburzenia emocjonalne. :P

@edit nie sharujesz?

http://i32.tinypic.com/mjs5s5.jpg

Dark Devorious
13-07-2009, 07:50
Tak na mnie tez wrzucal powiedzial mi ze przyjedzie do mnie do domu i mnie zabije.Jak podalem mu adres i sie spytalem czy sie boi to odpowiedzial no troche hahahahah.Coz sa ludzie i parapety

Vivek
13-07-2009, 08:57
Boonq uciekaj z domq bo mefix nadciąga, wkurwia się strasznie i zaraz cie trzaśnie....
Ma 12 małych latek lecz mózg jak 2 latek.
Gdy trafił na forum rozkurwił z pół domu.

Heh Fajny rym wyszedł :D
Mi się wydaje że on ma nadpobudliwość... Look 1ss 31 wiadomośći Mefrixa na 2 wiadomości Boonka :D

Nemiksiol
13-07-2009, 09:59
hahaahah to, ze wystawiles to na forum to swiadczy o tym, ze jestes jeszcze bardziej zakompleksiony niz moglo by sie wydywac bardziej glupi niz ustawa przewiduje i robisz z siebie jeszcze wiekszeposmiewisko niz jestes.zacznijmy od tego, ze wbiles mi sie na respa na magic i poprosilem cie oto zebys wyszedl a ty nie z glupim uszmieszkiem i zaczelem cie bic a wiec tak 1k rp nie umial zabic 620 eka z przesuwaniem i bilem godosc tak dlugo nieumialrm go zabic a on sieciagle uhal manasujac i padl dopiero wtedy gdy king pomogl mi go zabic bo mial ustawione auto uh na wosso czy na tym jego scarze nieiwem wogole jak to sie pisze coto jest bo nigdy nie mialem czegostakiegoi wziol swoja dzilena ekipe 2 osbowa labelizora i nevil knighta + oni zaczeli mnie gonic po calym magic po queenach wszedzie! i nie umieli mnie zabic wiec ich wysmialem i ok poszlem expic dalej i potem on cos pisal omnie na game chacie i ja mu odpisywalem na priv idlatego jest taki spam moich zdan a jego tylko 2 czy tamiles.. i wogole nie czaje noobq zakompleksiony jak mogles to tu wystawic bo wiesz dlamnie ten screen ma taka sama ilustracje jak kosa sorcerer wystawil na forum ss jak adasik go okradl a kosa samkradl tak samo o tobie ludzie maja juz zdanie wystawione iten ss tego nie zmieni, ze jestes malym biedactwem poszkodowanym przez mefrixa przezywanie na priv BuHUAHA;| oo a dlaczego nie dales na tym screenie swojego paska? zeby ukryc skara czywosso haha i oczywiste jest, ze jezeli padles pare razy na pare fragow to dla ciebie jestem piepszonym botem, rulerem, shalerem, allegro kidem i niewiem kim jeszcze odrazu mowie ze chara nie sharuje i ze na allegro tez nie kupilem i ze jestem pierwszym ownerem! ale dla niego kupilem chara i sharuje go z 5 osobami odrazu mowie ze gm'owie moga mnie sprawdzac icharem gram sam ale tylko jak kazdy wie ten wielkie bot apo dostal bana na royal boonku za cave bota i teraz go zazdrosc go zrzera, ze ja ciagle expie i juz wbilem 1 k lvl a on ma bana i raczej nic z tego;/ hahaha pozdrocie zakomplksiencu Buhaha cave bocie bo sam lvl nie moze wbic tylko musi kipic chara na allegro albo sharowac albo expic na cave bocie zaco dostal bana za rooyal bonku dobry jestes i teraz namnie jedzie ze ja sharuje i jestem allegrokidem bowedlug niego tego chara mam z allegro dlatego na tamtym screenie jest taki spam moich wiadomosci bo on mnie obrazal na game chacie zaby sie przy ludziach popisac a ja mu na priv pisalem ale pochwal sie wszystkim jak miales ladnie auto uha na wosso na magic kingach i nie dalo sie ciebie zabic tylko king przyszedl i wtedy juz padles ladnie sie uhales manasujac pewnie 2 myszki masz toladnie zato napewno baan nie dostaniesz nieiwem wogole jaki miales cel zeby wystawic ten screen na forum i pokazac jak bardzo zostales poszkodowany i znokautowany spame na priv od mefrixa ale ty go na gamcie chacie mogles wyzywac niemam konta na forumbo mi zal czasu na robienie bo niesiedze i musialem kolege poprosic zeby to wystawil;( bo ja w przeciwisnie do ciebie mam co robic i nie bawie sie w takie ciulstwa ale nie boj sie nikt o tobie zadania thiefie kazdy juz ma zdanie o tobie i wie jaki jestes i chyba raczej nie zostaniesz pozalowazny przez forumowiczow jak to ten mefrix bardzo cie skrzywdzil tympisaniem na priv spamem na priv to pochwal sie jak mnie na game chacie wyzywales ze ci ignore musialem dac dlaczego tego skrina tez nie wystawiles?Oo dobra odrazu powiem wystawiajcie komenty jakie chcecie to ze wystawil tego skrina swiadczy tylko o jego prostactwu i ze mu sie nudzilo;( naprawde nieiwem co przez to chcial osiaganc moze to zeludzie go zaczna sznowac ? bauah thiefa co okradl juz cale apo oprocz mortiisa;( dobra mam nadzieje ze znowu jak najszybciej zostaniesz ukarany za tego twojego bota na magic bota uzywales i uzywac bedziesz wiec beda dalej baniki;] szkoda ze wczoraj filmu na magic nie zrobilem

Szczepan96
13-07-2009, 10:06
Ale zabawne xD mogles jeszcze gdzie to wstawic xDDDDDDD

Boonek
13-07-2009, 10:27
hahaahah to, ze wystawiles to na forum to swiadczy o tym, ze jestes jeszcze bardziej zakompleksiony niz moglo by sie wydywac bardziej glupi niz ustawa przewiduje i robisz z siebie jeszcze wiekszeposmiewisko niz jestes.zacznijmy od tego, ze wbiles mi sie na respa na magic i poprosilem cie oto zebys wyszedl a ty nie z glupim uszmieszkiem i zaczelem cie bic a wiec tak 1k rp nie umial zabic 620 eka z przesuwaniem i bilem godosc tak dlugo nieumialrm go zabic a on sieciagle uhal manasujac i padl dopiero wtedy gdy king pomogl mi go zabic bo mial ustawione auto uh na wosso czy na tym jego scarze nieiwem wogole jak to sie pisze coto jest bo nigdy nie mialem czegostakiegoi wziol swoja dzilena ekipe 2 osbowa labelizora i nevil knighta + oni zaczeli mnie gonic po calym magic po queenach wszedzie! i nie umieli mnie zabic wiec ich wysmialem i ok poszlem expic dalej i potem on cos pisal omnie na game chacie i ja mu odpisywalem na priv idlatego jest taki spam moich zdan a jego tylko 2 czy tamiles.. i wogole nie czaje noobq zakompleksiony jak mogles to tu wystawic bo wiesz dlamnie ten screen ma taka sama ilustracje jak kosa sorcerer wystawil na forum ss jak adasik go okradl a kosa samkradl tak samo o tobie ludzie maja juz zdanie wystawione iten ss tego nie zmieni, ze jestes malym biedactwem poszkodowanym przez mefrixa przezywanie na priv BuHUAHA;| oo a dlaczego nie dales na tym screenie swojego paska? zeby ukryc skara czywosso haha i oczywiste jest, ze jezeli padles pare razy na pare fragow to dla ciebie jestem piepszonym botem, rulerem, shalerem, allegro kidem i niewiem kim jeszcze odrazu mowie ze chara nie sharuje i ze na allegro tez nie kupilem i ze jestem pierwszym ownerem! ale dla niego kupilem chara i sharuje go z 5 osobami odrazu mowie ze gm'owie moga mnie sprawdzac icharem gram sam ale tylko jak kazdy wie ten wielkie bot apo dostal bana na royal boonku za cave bota i teraz go zazdrosc go zrzera, ze ja ciagle expie i juz wbilem 1 k lvl a on ma bana i raczej nic z tego;/ hahaha pozdrocie zakomplksiencu Buhaha cave bocie bo sam lvl nie moze wbic tylko musi kipic chara na allegro albo sharowac albo expic na cave bocie zaco dostal bana za rooyal bonku dobry jestes i teraz namnie jedzie ze ja sharuje i jestem allegrokidem bowedlug niego tego chara mam z allegro dlatego na tamtym screenie jest taki spam moich wiadomosci bo on mnie obrazal na game chacie zaby sie przy ludziach popisac a ja mu na priv pisalem ale pochwal sie wszystkim jak miales ladnie auto uha na wosso na magic kingach i nie dalo sie ciebie zabic tylko king przyszedl i wtedy juz padles ladnie sie uhales manasujac pewnie 2 myszki masz toladnie zato napewno baan nie dostaniesz nieiwem wogole jaki miales cel zeby wystawic ten screen na forum i pokazac jak bardzo zostales poszkodowany i znokautowany spame na priv od mefrixa ale ty go na gamcie chacie mogles wyzywac niemam konta na forumbo mi zal czasu na robienie bo niesiedze i musialem kolege poprosic zeby to wystawil;( bo ja w przeciwisnie do ciebie mam co robic i nie bawie sie w takie ciulstwa ale nie boj sie nikt o tobie zadania thiefie kazdy juz ma zdanie o tobie i wie jaki jestes i chyba raczej nie zostaniesz pozalowazny przez forumowiczow jak to ten mefrix bardzo cie skrzywdzil tympisaniem na priv spamem na priv to pochwal sie jak mnie na game chacie wyzywales ze ci ignore musialem dac dlaczego tego skrina tez nie wystawiles?Oo dobra odrazu powiem wystawiajcie komenty jakie chcecie to ze wystawil tego skrina swiadczy tylko o jego prostactwu i ze mu sie nudzilo;( naprawde nieiwem co przez to chcial osiaganc moze to zeludzie go zaczna sznowac ? bauah thiefa co okradl juz cale apo oprocz mortiisa;( dobra mam nadzieje ze znowu jak najszybciej zostaniesz ukarany za tego twojego bota na magic bota uzywales i uzywac bedziesz wiec beda dalej baniki;] szkoda ze wczoraj filmu na magic nie zrobilem

Juz skonczyles? to ty jestes jakims niedojebanym dzieciakiem z porazeniem spamowales mi msg mimo tego ze nawet z toba nie pisalem :) szkoda ze nie mam ss jak przyznales sie publicznie do sharu i kupna konta na allegro czekaj jak to szlo? "i co ze kupilem chara juz troche lvli wbilem" huahua kogo ty chcesz zerze oszukac : o ! powiedz 2 ownerowi swojego chara zeby nie pisal do mnie siema skoro ty sie ze mna klucisz bo odrazu widac shar ^.- jestes jebanym noobem i nic poza tym .. masz jakis dowod ze cie wyzywalem na gc? nie to wypierdalaj.. ;| masz jakies pierdolone adhd co potwierdzic moze kazda osoba rozmawiajaca z toba :| Chuj cie boli czy mam bota czy nie tyle ze pizda jestes ja przynajmniej odrazu nie daje po dlugiej jak ty zobaczyles labelizera to odrazu map click na 2 strone magic frajerze... jak napisalem wracaj do poke bala cioto ...
'
@edit pozdro 600 skoro mowisz o sobie w 3 osobie to naprawde jestes zdebilalym kretynem~
'

@edit 2 chcesz caly ss prosze cie bardzo

http://i27.tinypic.com/1rvj1v.jpg

http://i31.tinypic.com/2yw7c0k.jpg

Quiet v 2.0
13-07-2009, 10:38

Daj ktoś streszczenie, bo mi się czytać nie chce xd

@top: co chwila cave bot, cave bot, ty cave bocie :P Pro.

Old Palleq.
13-07-2009, 11:54
Zaczynajac od tego ze wjebal mi sie na resp, zabil mnie potem uciekal map clickiem po calym magic ;d nastepnie 2h pozniej przypomnialo mu sie ze mnie nie zwyzywal to zaspamil mi msg prosze bardzo xD

http://i31.tinypic.com/9i7as3.jpg

http://i26.tinypic.com/m8fkaq.jpg

A wlasnie i na game chacie przyznal sie do sharowania z kolega dlatego prosze o sprawdzenie logow ip na jego postaci (ktora kupil do czego tez sie przyznal) : )

Jak widac mefrix ma powazne zaburzenia emocjonalne. :P

@edit nie sharujesz?

http://i32.tinypic.com/mjs5s5.jpg

Cave to może i nie jest ale Bot niesamowity Trudno , że są ludzie którzy wierzą w to że są tacy którzy pomogą a tym czasem robią coś innego tzn. na złość Gz jesteś 0 byłeś 0 i będziesz 0 to moje zdanie o tobie (bonek) :)

Bercik II
13-07-2009, 12:12
Wczoraj sie przyznal ze na 760 lvlu kupil postac za 150zl ^ Gz dla niego.

zatex2202
13-07-2009, 12:40
W sumie to tez bym Cie tak pojechał bocie zjebany -.- Jestes konfidentem i frajerem :) Miłej wycieczki z tata na patrol synu policjanta:):) Pozdrooo

Boonek
13-07-2009, 13:04
@up dzieki bardzo ; * tepa cioto wyzywa to dalem na forum.. widac chlopak jest poyebany gada sam ze soba O.o ty pewnie taki sam to sie czepiasz he?

silver ghostek
13-07-2009, 13:15
Mefrix i Nemiks - dwa debile o.o
Z tym ze Mefrix ma wieksze ADHD :c

Falco.
13-07-2009, 13:26
Do mnie Też sie sapał ale ja na to krótko "ignore" odrazu po pierwszej wiadomosci

Sir Tom'ek
13-07-2009, 13:42
Macie dziwne problemy bo cie zabil i wyzywal czy cos... zignoruj go i tyle a nie płaczesz..

Puntek
13-07-2009, 16:42
Bosh..
haha^^..

Kiedys takiego czegos na apo nie bylo i lepiej bylo teraz nooby sie wpierdolily i wszystko rozsypaly.. Zal mi was.

Razer Rookslayer
14-07-2009, 16:28
Mefrix zjebany pies i do tego thief no i zawsze jak kogos po bluzga albo ojebie to potem wali glupa ze to ktos inny byl na charze.

Nicco
15-07-2009, 17:32
placz placz boonek bo ci wiekszy lvl wszedl na respa a miales cave bota ustawionego?
nie raz mnie "wyjeb***" z respu na msach ank. wszystko sie wraca psiaku.

●●Grote●●
15-07-2009, 17:45
Oby dwa koksy przez neta xd

2 Owner Mefrixa
15-07-2009, 21:10
cos smiesznego jest? to powiedzcie co? to razem sie posmiejemy
[10/07/2009 13:55] Santano -> Royal Boonek was banished because of Uzywanie macro/botow itp.
[15/07/2009 03:02] Adios -> Royal back was banished because of Uzywanie macro/botow itp.
NO! NO! NO! WIELKIE BRAWA DLA TYCH PANOW!
niewiem oco temu frajerkowi chodzi ale przez niego konto na forum musialem robic;|
chcesz pajacu zwrocic na siebie uwage? tym, ze spamujesz tym tematem jak pojebany? widac ze nie dorosles nawet do tego forum;/chcesz narobic jak najwiecej szumu wokol wlasnej dupy? jeszcze bardziej kazdy z ciebie ma polew pajacu, mysle ze najbardziej odpowiednim rozwiazaniem bedzie zablokowanie mu tego konta na forum czy niewiem co bo sie na tym forum nieznam bo nigdy konto nie mialem ale zeby wiecej nie spamowal tym tematem jak popierdoleniec jebany swir? zato jest ban pajacu:)
dziwie sie ze tak dlugo i jeszcze nikt nie zainterweniowal moze to dlatego ze SZANOWNI PANOWIE GM maja wazniejsze sprawy. ale jak widac w grze juz zainterweniowali bo dostal 2 baniki na charach i tylko czekac jak ci zdeletuja te konto na forum zebys tu wiecej nie mogl nic pisac ani nawetu tu nic ogladac bo dla takich lamuskow burakow pierdolnych<wstep wzbrioniony>

2 Owner Mefrixa
15-07-2009, 21:21
placz placz boonek bo ci wiekszy lvl wszedl na respa a miales cave bota ustawionego?
nie raz mnie "wyjeb***" z respu na msach ank. wszystko sie wraca psiaku.
no co ty ja sie nikomu nie wbijam na respy expilem juz tam 3h i on mi sie wbil auto uh na wosso noi wiesz jazda i co mowisz grasz bez botow?
[15/07/2009 03:02] Adios -> Royal back was banished because of Uzywanie macro/botow itp.
no tak jak tu juz ktos wczesniej napisal kiedys nie bylo czegos takiego bo nigdy te forum nie goscilo takiego zjeba patrzcie jaki on spam robi tym tematem ciagle go na nowo wystawia jedyne razwiazanie delete tego konta i zeby tu nie mogl wiecej wchodzic

Emo
15-07-2009, 21:34
Jeden równy drugiemu. Niech ktoś zamknie ten idiotyczny temat, bo mówiąc kolokwialnie "rzal"

silver ghostek
15-07-2009, 21:59
@2 owner Mefrixa
jest cos takiego jak edit ale niestety takie tepe dzieci jak ty tego nie wiedza : (

@topic
bardziej zjebany jest Dark Bartek ;c

@down ponizej
pozdro & scisnij
daj mi linka koxie o.o btw. ja nie napierdalam double postow jak to dziecko z przedszkola :O
To ze wszyscy uwazaja mnie za bota mnie nie rusza, a nawet mi pochlebia :))))))))))))))))))

*Grass*
15-07-2009, 23:28
HAHhahahHhahahaha BOONEK Syn PSA!!! BAUHAUHAUAHUAHAUAHU O *****!!!!! O LOL! ROTFL !!!! OMG!!!!. Stary lepszej pracy nie mogl znajsc wypierdalaj . . . najpierw spoko a potem pekuwa 10 vs 1 hEuheUHEuHueh . A dasz linka do SCARA??

@up

Wlasnie kolego jest taka opcja edytuj czytalem przed chwila jakis temat co sie wyzywales z kims i byl c 3 post to twoj.
Dobrze all mowia cisniesz na botach popelniasz sam bledy a innych upominasz czlowieku ogarnij sie troche potem pomysl co piszesz i pisz pozdro & pocwicz

Boonek
18-07-2009, 07:53
[17/07/2009 13:21] Santano -> Mefrix was banished because of Uzywanie macro/botow itp.

Aha O.o huhauahauhauahuaa

Bakus
18-07-2009, 11:35
gratz............................................. ........
GRATZ............................................. ........
GRATZ............................................. ........GRATZ..................................... ................